Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Stiu ca trebuie sa o schimb, dar cu cine?
Gata, tre sa ma apuc de lucru ca azi aveam o multime, mi-am amintit ca aveam si niste restante. Si la 3 tre sa rup usa sa iau si fata de la gradi. Vb mai pe seara. O zi buna tuturor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andreea1002 spune:
Buna fetelor,
Intru si eu repede sa ne laudam: avem in sfarsit un dintisor!!!! L-am vazut ieri de dimineata...
Chestia haioasa e ca a iesit fara nici un fel Dentinox sau mai stiu eu ce, pentru ca am crezut ca nu doarme din cauza ca a schimbat locul si era si fara tati, cu care e obisnuita sa doarma noaptea...(eram la ai mei plecate amandoua). Si nu mai spun de cate ori i-am dat pana acum cu Dentinox, crezand ca o supara dintisorul... toate fetele!
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
andreea1002 spune:
Sa stiti ca va citesc intotdeauna, insa nu postez mereu pentru ca nu avem cu ce sa ne laudam...
Adica, am avea, dar ma tem ca daca o laud revine la obiceiurile dinainte .
De vreo saptamana bubu a mea doarme noaptea foarte bine (cred ca mai mult de o saptamana), adica adoarme pe la 10-11 seara (insa nu singura in patut, doar plimbata in brate, aici mai lucram) pana pe la 8-9 dimineata (adevarata boierie pentru mine).
Si am inceput sa mancam si legume, usor-usor (nu stiu daca mai tineti minte dar ma plangeam eu ca nu mananca). E adevarat ca am inceput sa ii fac un piure foarte-foarte subtire, ca o supa crema mai groasa.
andreea1002 spune:
Acum astept sa se trezeasca, sa manance si o tulim afara....
o zi buna va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!!!!
Mai fetelor, eu cred ca ieri a fost ceva in atmosfera, ca si Nannis Bannanis s-a trezit. El care doarme legat de la 12 la 11... Pe la 3 s-a trezit tare marait. A adormit peste juma de ora, dar nu mi-a mai facut de astea de ehe-he-heee...
Oricum, eu mama silitoare si ingrijorata, l-am dus repede la el in camera, ca sa pot dormi... Pe la 11 l-am auzit ca ma striga. Era in picioare, catarat pe marginea patului si striga de zor mama-mama. Facuse chestia aia pe el, ca altfel nu zice nici pis. Desigur ca l-am rugat sa mai stea nitelus sa ma duc sa iau aparatul foto. I-am tras cateva poze, de nu s-a vazut. Acum e in siguranta: schimbat, mancat, chiuie in tarc...
http://good-times.webshots.com/photo/2357193970101620375UUNKGg
Micul Yannis creste mare
melaniatud spune:
Oare sa fiu eu asa de ocupata?
Cat am calcat si am facut papa lui Tudor ati inceput capitol nou asa ca hop si eu
Rox stii parerea mea despre bone...le urasc din tot sufletul si asta pt ca am avut doar exemple negative...speram ca tu sa fii mai norocoasa...SCHIMBA BONA!!! Cat despre bariera ... ai facut un pustiu de bine celor care veneau dupa tine...bravo!
Papanash poate vroia baiatul sa te ajute la curatenie cu aspiratorul..
Sabina eu zic ca daca Doamne fer era ceva nu accepta baiatu mancarea...Tudor nu mananca daca e carnea mai mare in piure sau daca este mai gros...tb sa aibe mereu aceeasi consistenta...Deci te inteleg ca nu-ti mai trebuie nimic si ca iti faci o mie si una de ganduri...doar eu sunt campioana la ingrijorari stii tu dar nu cred sa se fi intamplat ceva.
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Buna dimineata la Mos Ajun!!!!
Mai fetelor, eu cred ca ieri a fost ceva in atmosfera, ca si Nannis Bannanis s-a trezit. El care doarme legat de la 12 la 11... Pe la 3 s-a trezit tare marait. A adormit peste juma de ora, dar nu mi-a mai facut de astea de ehe-he-heee...
Oricum, eu mama silitoare si ingrijorata, l-am dus repede la el in camera, ca sa pot dormi... Pe la 11 l-am auzit ca ma striga. Era in picioare, catarat pe marginea patului si striga de zor mama-mama. Facuse chestia aia pe el, ca altfel nu zice nici pis. Desigur ca l-am rugat sa mai stea nitelus sa ma duc sa iau aparatul foto. I-am tras cateva poze, de nu s-a vazut. Acum e in siguranta: schimbat, mancat, chiuie in tarc...
http://good-times.webshots.com/photo/2357193970101620375UUNKGg
Micul Yannis creste mare
Frumos baiat ai...
![](pupic.gif)
Si ce de jucarii!!! Are timp sa se joace cu toate?
![](icon_smile_big.gif)
Cat despre programul lui de nani mi s-ar potrivi manusa...Tudor da desteptarea la 6 pt inviorare si seara stingerea este la 21
Annisia spune:
Sabinuta, nu poti sa refaci vasul care s-a spart? Ca sa-ti dai seama daca lipsesc bucatele din el? E destul de nasoala faza, dar sa speram ca nu sunt probleme!
Rox, zici ca la turci s-a nasparlit treaba? Eu o sa dau o fuga in septembrie. Poate se mai potolesc pana atunci... Cu bona, nu ai pe langa tine o tipa cu bebei mici si bona? Ma gandeam sa-i mai fi dat tu niste bani si sa-i lasi si pe ai tai la ea. Eu asa am sa fac cu bibicul meu. O sa-l las la nasa (ca ea sta cu piticuta acasa) si-l iau cand ma intoc de la munca. As vorbi cu matusa mea sa te ajut, dar sta departe de tine si nu stiu cum ar ajunge pana acolo. DE asta ziceam sa cauti pe cineva prin vecini...
Cecilico, ai un baiat de nota 20. Cu trezitul; pai de asta esti tu supla si frumoasa. Vezi daca al meu doarme pana la 11? Tot la 70 de kile ma mentin. Daca aveam si eu un zombie mic, sa vezi ce belea eram pana acum...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Melania, ti pup!!! Yan e campion la plusuri. Le smotoceste toata ziulica, pe toate partile. Are asa multe jucarii, pentru ca eu i le-am cumparat in timp. Inca inainte sa fiu insarcinata, cu multttt. Stransesem, pana s-a nascut bibicul, trei saci mari de jucarii. Cu ce a mai primit... Poftim de vezi! Si alea din camera nu sunt toate. Gandeste-te ca in fiecare camera are coltul lui de joaca, plin cu jucarii. Inclusiv in baita.
Sunt in cautari acum de masina mare pentru el. Am vazut unele gen tricicleta, cu parasolar si maner de tinut. Dar parca prea sunt de jucarie. Eu vroiam ceva mai serios, care sa o poata folosi si mai tarziu.
Apoi ii mai caut o firma care sa-i amenajeze un loc de joaca la curte. Am vazut prin niste parcuri niscaia chestii tare dragute, dar pe net nu gasesc asa misto. Probabil ca o sa fac o solicitare de informare publica, sa-mi trimita si mie astia de la Primarie firmele care au amenajat parcurile... Vroiam o nebunie din aia cu plase, leagane, tobogane, culoare, tuburi etc. Sa vedem ce si cum... Am de lucru... Adica mi-a dat bibi de lucru... Mai corectelea asa...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
E clar! Trebuie sa ma duc sa manac, ca am scris numai aiureli. Am editat mesajele anterioare de le-au mers fulgii... Ma duc sa mai contribui nitel la bunastarea burtihanului meu. Abia mai slabisem si io, ca vaz ca amu iar sunt pe cai mari. Cred ca mie imi place numai XXL sau, ma rog, a inceput sa-mi placa...
Vedeti, nu zic pe cinstitelea ca sunt puturoasa... Ma dau ca-mi sade mai bine asa... HIhihihihi...
Micul Yannis creste mare