2 intrebari bune

2 intrebari bune | Autor: michela09

Link direct la acest mesaj

1. Prima intrebare:

Sa presupunem ca stii o femeie insarcinata care deja are 8 copii. Trei dintre ei sunt surzi, doi sunt orbi si unul este dezechilibrat mintal. Femeia are sifilis. Ai sfatui-o sa faca un avort?

2. A doua intrebare :

Este momentul alegerii presedintelui lumii si votul tau va determina cine este alesul! Iata-i pe cei trei candidati:

Candidatul A are legaturi cu politicieni corupti si crede in astrologie. A avut doua amante. Fumeaza ca o locomotiva si bea 8 pana la 10 pahare pe zi.

Candidatul B a fost concediat de doua ori, doarme pana dupa pranz, in facultate se droga si bea un sfert de litru de whisky in fiecare noapte.

Candidatul C este un medaliat si un erou de razboi. Este un vegetarian convins, consuma doar bere si asta ocazional si nu a avut niciodata legaturi extraconjugale.

Dintre acesti trei candidati, pe care l-ai alege (sincer)? Alege, nu trisa si citeste raspunsul de mai jos.

Candidatul A este Franklin D. Roosevelt .

Candidatul B este Winston Churchill.

Candidatul C este Adolf Hitler. ...

Trebuie sa fii intotdeauna atent cu cei care traiesc prea ..sanatos !!!

Apropo, daca la intrebarea despre avort ai raspuns afirmativ, tocmai l-ai omorat pe Beethoven!--

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

fain!o stiam asa ca nu am mai ales nimik...apropo cine stie ce ascund si presedintii nostri sau artistii...sau....anyway....toti avem defecte doar ca la cei care "sunt in fata" incercam sa le evidentiem defectele mai mult! cerdca dak ne-am uita la barna din ochiul nostru nu am mai fi tentati sa vedem paiul din ochiul altuia! ok...sper ca nu am transformat o gluma in ceva serios ...daca da scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

SUPER!!!
Eu l-am ales pe Hitler si l-am omorat pe Beethoven...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

suuper,eu l-am ucis pe Beethoven,stiin urmarile sifilisului asupra copilului,da la presedinti l-am sarit dpe hitler

http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

eu am raspuns NU si l-am ales pe ROOSVELT... si nu stiam testul inainte

Mergi la inceput