MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna seara fetelor,

tot citind imi dau seama ce mamica norocoasa sunt, Tobia doarme dus noaptea (de 10 zile adoarme pe la 8-8,30 si se trezeste pe la ora 4 dimineata, se pare ca nu-l mai tine papalica pana dimineata), nu a avut colici decat de 3 ori in 5 luni de viata, am inceput diversificarea la 4 luni (papa orice combinatie de fructe di borcanase placandu-i doar marca "Nestle"), iar de kk-lica nu mai vb. ... face cam de 3 ori/zi, iar de cele mai multe ori nici nu imi dau seama cand face (chiar daca-mi sta in brate) decat atuni cand incepe sa dea din funduletz si sa miroase.....

deci eu sunt enorm de fericita, vazandu-l cat e de vesel, cuminte, mancacios, activ, frumos, dragastos ...etc., parca as mai face unul....

Simo fericita de Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Serveste cineva?

Is matinala azi ca a trebuit sa astept tehnicul sa vada masina de spalat ... nu mai mergea bine si dadea in alarma. Da' se pare ca buba nu-i de la ea, ci de la tevile de scarico ...

Bubu doarme ... noi inca nu avem un orar bine stabilit al meselor, adica sunt zile cand sarim peste fructe, peste lapte etc. Ieri de ex. a mancat ff bine lapticul, da' fructe ioc ... Atata vreme cat e bine o las asa deocamdata, nu o fortez ... Deci, simona, esti intr-adevar o mamica norocoasa cu un asa bb. Nici eu insa nu ma consider mai putin norocoasa, c'è di peggio in giro ...

SI inca ceva, sper sa nu te superi ... la semnatura, lasa spatiu intre "aici" si virgula ... ca sa nu se labarteze pagina pt. ca e greu de urmarit. Acelasi lucru e valabil si cand pui o serie de emoticoane ... lasa un spatiu intre ele.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata multumim de cafeluta petro

eu nu mai zic nimic nou..ieri am avut parte de o zi linistita alaturi de tati si fetitz cumincior si... cam atat

va pup ..o zi frumoasa ca insorita..mai greu pe la noi sta sa ploua...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

stefi - si pe-aici sta sa ploua ... asta de parca nu ar fi fost destula ploaie in ultimele 2-3 zile. Da' pe de o parte e mai bine ca a plouat putin ca s-a mai dus puful ala enervant din aer.

Noi am instalat aseara scaunul de masina ... si am facut un giretto cu Silviuta ... vaaai ce i-a mai placut. Se uita asas de curioasa pe geam, afara ... Ne pregatim de plimbari si o vom "testa" la drumuri lungi. Primul, la Roma, asa cum spuneam peste 2 sapt.

stefi - tu vorbeai de nu stiu ce oglinda speciala ca sa-l vezi pe bb in spate? De unde ai luat-o si cat costa?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
La noi ,cred ca se face vreme frumoasa azi,cu soare

Petro am si eu oglinda speciala pt masina,am luat-o de la Chicco,15 euro a fost.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

dana- aha, am sa caut ... merci !!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

cu placere petro

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neata si de la noi!

Ne-am trezit la 9 fara,am sunat-o pe dc si a zis sa nu-mi fac probleme,sa-i dau mai lichida ciorbita.Daca va face tot asa de tare,o sun iar.

pet.cost si eu am oglinda,am luat-o de la Ideal Bimbo,a costat 15-16 euro.Dar eu zic ca daca nu ai mutl de mers cu masina,nu iti foloseste.Eu am folosit-o putin,si acum i-am intors scaunul inspre mine.

andreea de ambra-7 luni si 18 zile

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Am intrat si eu sa va salut, nu pot sta la povesti ca il am pe bimbo acasa, cu febra de sambata ieri i-au iesit bubite pe burtica , azi si pe spate...am scapat de bronsite si o dam in boli de piele...vedem deseara la pediatru ce ne spune, sper sa nu-mi zica sa-l tin acasa 2 sapatamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor
Am intrat sa vad ce mai faceti ce mai combina bebelusii vostri , aleks al meu a raman tot la capitolul miraieli ma trezeste noaptea din ora in ora zbiara il iau in brate si tace , ( dintisorii ) sper sa nu fie si un pic de capricii in toata sceasta treaba
gata cu tzitzi nu mai vrea deloc de 2 zile nu a mai supt deloc hm si nici nu il intereseaza
intr-un fel ii bine pt. mine ca joi incep lucrul si nu trebuie sa trag mult sa il intarc a facut-o singurel

va pe toate si va dorec o zi buna !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput