In trimestrul 3 de sarcina femeia insarcinata mai poate intretine relatii sexuale cu sotul sau? Ma refer la lunile 8 si 9.
Eu ,una,am fact dragoste si in ultimul trimestru de sarcina,dar poate ca asa sunt eu mai iubareatza
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Si eu imi faceam griji pe tema asta, mai ales sotul!!! Dar lasand totul sa decurga de la sine am facut dragoste si in a 33-a sapt. si slava Domnului nu s-a intamplat nimic grav, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji..
In mod normal da, dar cu mai multa grija, dar depinde foarte mult si cum te simti tu. Eu spre exemplu dupa contactul sexual am miste dureri de burta asa ca am decis cel putin in trimestrul trei sa o mai" rarim " ca sa nu il punem pe bebe in pericol
Daca tu te simti bine cred ca e ok
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
25+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
buna,
mie dr. mi-a spus ca pot avea relatii sexuale fara probleme, dar nu cine stie ce pozitii, sa-ti protejezi burtica
.
dar si eu dupa orgasm am dureri de burta + ca mi se intareste burtica foarte rau....
Mishuc
31+ 
Eu am colul scurt si desi este inchis dr mi-a interzis sa am vreun contact sexual de la 7 luni.
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
depinde de ce iti recomanda medicul.Daca nu ai interzis de medic poti si in ultimul moment.Relatiile sexuala pot provoca ansterea, in ca de depasire de 40 saptamani ca mine, chiar se recomanda
noi am
prestat sambata si marti s-a rupt apa![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Atata timp cat nu ai probleme cu sarcina si dr. ginecolog nu ti-a interzis acest lucru, poti sa "prestezi" linistita.
Si noi am fost iubareti si in ultima luna de sarcina........mai ales eu
ca sotul era cam stresat sa nu pateasca bebele ceva........dar totul a fost OK.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poti linistita daca nu ai probleme cu sarcina. Noi am prestat pana in ajunul nasterii ... si am nascut la 41 de saptamani + 3 zile
.
Sibylle saptamana 34 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir