Fetele din America (109)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Noi inca suntem norocosi ca avem SKY UK si nici unul dintre canale nu e cenzurat.Astia arata absolut toate partile corpului si e atat de haios ca ne uitam la cate o emisiune pe Discovery si Aidan cu gura pana la urechi spune Look mama his putza LOOOL , ii place la nebunie sa spuna putza.
Totul e in engleza dar spune putza in romaneste :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Imi plac mult emisiunile lui Rick Steves. Habar n-aveam ca nu pot arata nici opere de arta... goale!
Ma mai mir de mamica aia!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
adriana, DOD are scoala acolo in baza? e proasta? sa inteleg ca l-ai putea inscrie si in sistemul de invatamant public german? pai si-ar trebui sa studieze in germana banuiesc. stii ca iio-s interesata.
voi cat mai stati in germania?
philip&andreea
blackpanterro spune:
Andreea, da are dar e proasta rau.Profesorii nu sunt profesori sunt doar government employees care incearca sa mai faca un ban in plus.Practic oricine poate sa fie prof daca obtine un fel de certificat DOD.In prezent au 3 prof la clasele 1-4 care predau tot.Clasele sunt foarte mari intre 35-45 de elevi deci one on one tine zero.
La scoala germana nu vreau sa il trimit pt ca el nu stie germana si pana invata o sa ramana rau in urma.Mi se pare inutil sa fac asta.Si ar trebui sa invat si eu germana, altfel nu l-as putea ajuta la lectii.Si pt putinul cat mai stam aici nu am nici un interes.
Edit ca am uitat sa spun ca mai stam aici pana in ianuarie 2010.Soata iasa din Navy in septembrie 2011.Dar cred ca mai devreme pt ca are dreptul la 6 luni de vacanta platita ca sa isi caute job si casa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
alexa3 spune:
salutare fetelor
am niste intrebari referitoare la mutatul in USA, mai precis California din Canada. am cautat de mi s-au lungit urechile ceva sfaturi/impresii si pina la urma m-am gindit sa va scriu.
am cautat sa ma incadrez la un subiect cit mai apropiat de ceea ce vreu sa intreb dar am constatat ca aici de scriu si se vorbeste despre de toate asa ca...incep.
eu si sotul meu sintem cetateni canadieni vrem sa ne mutam in USA. sotul meu a obtinut o viza de munca TN pt un an de zile. am citit ca se poate reinnoi, nu e nici o probl.
ma intereseaza daca stiti persoane care au intimpinat greutati la granita cind au mers si au cerut acest tip de viza. am citit ca la unele puncte de frontiera americanii nu prea dau importanta, la altele te cam iau la puricat. este cineva dintre voi care a trecut prin asa ceva? aveti niste sfaturi legate de asta?
a 2-a intrebare: cum se poate transforma viza TN intr-o viza de munca normala care sa iti permita obtinerea green card-ului? te poate ajuta angajatorul sau o faci pe cont propriu?
sotul meu a obtinut viza pt un loc de munca in apropiere de Los Angeles. Cum poate aplica pt driving license si social security number? stii cumva ce acte sint necesare?
din experienta voastra credit-ul bureau sau whatever is called in USA este legat de cel din Canada? din cei pe care i-am mai auzit vb de asta mi-au spus ca da dar nu la mortgage altii au spus ca nu, e cu totul alt sistem.
astept raspunsurile voastre cu nerabdare.
multumesc anticipat.
sinzi_ana spune:
Blackpanthero, succes!!!! Eu sunt de parere ca oricum majoritatea copiiilor cu parinti care se implica in educatia lor, sunt in proportie de 90% HS-ed!!! Scoala, academic vorbind, nu are prea mult credit in "produsul" final
revin...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
corinadana spune:
Eu sunt de parere ca scoala are mult mai mult decat 10% contributie in produsul final.
Clasa Ralucai e mult in fata celorlalti de clasa a 3a (si sunt 10 clase a 3a) si asta muuult datorita celei cu care petrec 7 ore pe zi. Este o profesoara deosebita!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miau-miau spune:
eu tocmai as profita ca stau in Ge si as da copilul, care oricum e mic la scoala germana. nu poti sa zici ca pierde cine stie ce stiinte avansate predate in engleza. in schimb are sansa sa prinda o limba straina vorbita la ea acasa. asta e marele avantaj al celor ce travel extensiv, ca isi expun copiii la diverse limbi, culturi. daca il tii acasa pierzi chiar avantajul asta. intre nebunii aia cu biserica, de zici ca invata tabla inmultirii cu obiecte bisericesi si o scoala normala in limba germana, n-as mai sta pe ginduri. nici macar n-as petrece timp cu nebunii aia cu biserica dapoi sa-mi pun copilu sa invete dupa cartile respective.
Andrada spune:
Si eu gindesc ca miau, si acu daca as avea scoala de alta limba l-as da, in primii ani, e un exercitiu al mintii, si prea multe nu pierde in citeva ore la scoala,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Corinadana, pai din cate stiu Raluca e la gifted, nu?? Deci colegii ei sunt toti "gifted"...deci e normal sa fie mult mai buni decat ceilalti copii (sau sunt 10 clase de a 3-a gifted??)
Tu lucrezi acasa cu Raluca, nu??? Deci faci HS!!!! Asta in combinatie cu un copil istet, duce departe!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati