Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai gradi incepe la 5 ani asa ca noi suntem la pre-k :)
Calvert(singurul curriculum secular si cel mai bun dupa parerea mea) ofera si curriculum de pre-k dar noi deja facem tot ce are curriculumul si nu are rost sa dau $300 degeaba.Aidan stie toate culorile,formele geometrice, litere, toate cifrele de la 1-20.Stie cantecele, poezii, povesti pe care le inventeaza el dupa ce ii spun eu :),coloreaza, facem proiecte cu plastelina, mergem la padure pt stiinte ale naturii, stie simturile.
O sa incep la 5 ani cu kindergarten.Ce e super e ca au un pret fix pe toate materiile si inclus e sunt si materialele de care ai nevoie pt orice proiecte pe care le ai.Apoi tot ei imi ofera si teacher assistance daca nu stiu ceva, imi tin toate foile si testele pe care ni le trimit si fac un portofoliu astfel incat in orice stat am fi sunt acoperita.
Pretul e super ok, e intre 300 si 1000/an asta din urma e pt anii mai mari, ei ofera numai clasele 1-8.Si se poate plati in rate.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cum te-ai hotarit pantero?
da, born again christian sint groaznici asa stiam io, fundamentalisti, rata divorturilor cea mai mare, urasc tot ce nu e la foxnews, toti serial killers sint BAC...etc
Apropo citesc "The Year of Living Biblically" a lui AJ Jacobs ( ala care a citit toata enciclopedia britanica), am citit-o si in class trip, se uitau parintii la mine or fi zis ca-s vreo fundamentalista cu peruca,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma bucur ca ai spus astea, eu habar n-am cite stie un copil la virsta asta. Vad ca Aidan e si mai si! E drept ca eu nu mi-am propus s-o invat pe Anuta, dar ea nu stie chiar atitea. La chestia cu simturile nu m-am gindit, chiar am o carticica pe tema asta. Stie si ea forme geometrice, culori, litere, dar nu stie numerele pina la 20. Cred ca se opreste pe la 12.
Felicitari ca te ocupi asa mult de Aidan, eu m-am axat mai mult pe joaca si activitati fizice. In rest ea e leaderul, ma intreaba si eu raspund!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Cum te-ai hotarit pantero?
da, born again christian sint groaznici asa stiam io, fundamentalisti, rata divorturilor cea mai mare, urasc tot ce nu e la foxnews, toti serial killers sint BAC...etc
Apropo citesc "The Year of Living Biblically" a lui AJ Jacobs ( ala care a citit toata enciclopedia britanica), am citit-o si in class trip, se uitau parintii la mine or fi zis ca-s vreo fundamentalista cu peruca,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Asa e Andrada, mor cand ii vad cat sunt de conservatori...chiar am ras ca avea o tipa din grup un teanc de casete despre arhitectura renascentista de dat gratis dar a tinut sa spuna ca sa avem grija ca statuile au boobies la vedere si nu e blocata imaginea

M-am hotarat, pt ca am citit mult despre HS si sunt foarte deprimata la gandul ca, copilul meu ar merge la scoala DOD sau germana si asa am considerat ca e cea mai buna decizie.

Chiar era o tipa nemtoaica in grup care a povestit tot greul prin care a trecut ca sa faca HS.In Germnia e ilegal si a ajuns la tribunal, politia i-au luat copiii, a avut un proces lung pe care nu la castigat si asa s-a mutat in UK.Acum e rezidenta UK si locuieste aolo o buna bucata din timp ca sa faca HS.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Ma bucur ca ai spus astea, eu habar n-am cite stie un copil la virsta asta. Vad ca Aidan e si mai si! E drept ca eu nu mi-am propus s-o invat pe Anuta, dar ea nu stie chiar atitea. La chestia cu simturile nu m-am gindit, chiar am o carticica pe tema asta. Stie si ea forme geometrice, culori, litere, dar nu stie numerele pina la 20. Cred ca se opreste pe la 12.
Felicitari ca te ocupi asa mult de Aidan, eu m-am axat mai mult pe joaca si activitati fizice. In rest ea e leaderul, ma intreaba si eu raspund!

Pe Aidan tot in joaca il invat tot, avem atatea materiale si jucarii didactice ca pot linistita sa deschid gradi :)

La simturi e cel mai fain, stie ca miroase cu nasul si il pun sa miroasa tot felul de chestii sa invatam ca sunt mirosuri de tot felul, placute si mai putin placute :) , apoi stie ca cu limba gusta si il pun sa guste zahar pt dulce, lamaie pt acru etc.Cu ochii stie ca vede si ne jucam I SPY ca sa imi spuna ce vede, cu urechile stie ca aude si il pun sa auda sunetele inalte, strigat, claxonul masinii etc si care sunt sunetele joase, soptit, o musca etc :)
La pipait il pun sa atinga tot felul de texturi, moale, tare, zgronturos etc

Mergi la inceput

Pantero, cica exista si un fel de netflix ( se numeste cleanflicks) care inchiriaza filme sau carti din care scot ce vrei tu: injuraturi, boobs, imagini tandre, teenage pregnancy...etc din filmele favorite de la Pulp Fiction la Cetateanul Kane ( din unele ramin numai citeva minute),
A

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Pantero, cica exista si un fel de netflix ( se numeste cleanflicks) care inchiriaza filme sau carti din care scot ce vrei tu: injuraturi, boobs, imagini tandre, teenage pregnancy...etc din filmele favorite de la Pulp Fiction la Cetateanul Kane ( din unele ramin numai citeva minute),
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

LOOOOOL, alea da filme.

Ce m-a mirat cel mai tare e ca exista bible math! In sensul ca toate exemplele in loc sa fie 5 mere, 5 pere sunt inlocuite cu chestii din biblie.La fel la readind, tot bible stuff....eu sa nu aud de asa ceva, de asta nu cred ca ma pot intregra in grupul asta ca o sa imi musc mereu limba sa nu fac vreun comentariu.

Mergi la inceput

Anul trecut o mamica a facut scandal ca au fost copiii la muzeu si fiica-sa a vazut oameni dezbracati in tablouri!
Ma gindesc ca nu se mai fac field trips la muzeu de cind cu povestea asta...

Mergi la inceput

Am inteles chestia cu simturile. Imi imaginam ca le recita sau ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Il stiti pe Rick Stevens ala cu Europe Trips, povestea odata la public television cit de greu i-a fost sa filmeze in muzeele din Franta, Germania, Italia, ca taiau astia la cenzura in US si pe David, cum sa povesteasca de renastere cind de fapt nici acum nu e voie sa arati o sculptura sau pictura cu nuduri in US la teveu?
A

Mergi la inceput