Despre animalutele noastre

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

sa iti traiasca puiutzii si catzelul si pisicutzele
ca sa nu mai aiba acces la mancarea pisicutzelor poti sa le pui lor mai sus castronelele cu mancare
nu te-am criticat pentru mancarea aceea, departe de mine acest gand, dar daca am niste informatii in plus si pot ajuta, o fac cu cea mai mare placere
din experienta mea (si a altor prieteni cu animalute si explicatiilor vetului) mancaricile la care li se face reclama foaaarte mult gen chappi, pedigree, nu sunt de o calitate extraordinara, au multi coloranti, multe chimicale, ingredientele nu sunt de foarte buna calitate sper ca nu supar pe nimeni mentionand aceste marci
exista in schimb altele, profesionale, unele foarte scumpe, da, altele mai accesibile buzunarului, dar de calitate net superioara celor mentionate mai sus, asa ca daca se poate un pic mai bine pentru prietenii nostri patrupezi de ce nu?
daca vrei iti dau detalii pe mp, nu as vrea sa se creada ca fac reclama la ceva anume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

La multi ani,tuturor.La multi ani,Ioana! Si eu imi separ pisicile(ele maninca la inaltime) de mica furie alba :)).Alfel ar ramine nemincate din cauza lui haplea cel mic, aici e rasfatata mea blanoasa azi la prinz.Motanul trebuie sa il prind la somn ca ala e golan,vine...pleaca.In alta ordine de idei,abia asteptam sa iesim si noi afara din casa(Tashi) pentru ca ne-am facut al 3-lea vaccin.AMR:10 Zile .Am crescut,ne-am facut mare si voinica(am implinit 3 luni,am avut si tortulet de orez cu carnita de pui si morcov,am mai capatat cite o jucarie,alea nu ne prisosesc niciodata.)

Referitor la papica,da sint multe porcarii pe piata dar acum ce sa zic...daca lui ii place un anume fel de hrana,asta e!Pe Tashi sa o invat la Hill's si Royal a trebuit sa o las sa faca foamea o jumate de zi.Si tot ii mai dau si ei cite ceva.Un piept de pui,un cremvust de pui,un pic de supica.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Anyella multumesc pt urari!
Carmencat multumesc pt aprecieri si sfaturi! Poti sa-mi dai pe pm niste nume de marci, sa vad daca o sa le placa.
Ref la mancarea pisicilor, o pun si sus, uneori si jos si Cutzy o mai gaseste, i-am mai dat si din proprie initiativa, n-am stiut ca nu e bine. (de ce oare nu e bine?)

Scz ca nu scriu mai multe, ma grabesc, intrasem doar sa va spun ca am pus poze noi aici:
http://pets.webshots.com/album/569589812GfrczY
O sa-l vedeti si pe noul membru al familiei -motanul Masan.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Frumos e doamne,sa va traiasca Ioana.E o minunatie de motan .

Tashi

Mergi la inceput

trimis mp

avem si noi poze noi cu copiii patrupezi suparati ca sunt in arest la domiciliu (zara si-a jupuit o pernuta, nu stiu cum, iar otto... sufera impreuna cu ea)
zara botoshica
otto in pijamale

Mergi la inceput

pupaturi

zara si mami
otto si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna,noi avem ca animalut un papagal vorbitor.L-a adus Mos Craciun acum 3 ani fetitei noastre.Il iubim f mult,face parte din familie,e copilul meu cel mic.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, fetelor ce animalute frumoase aveti. Sa va bucurati de ele.
Eu am avut 2 pisici pe care le-am pierdut, nu mai pot sa vad pisica fara sa mi se stranga inima. As vrea sa iau un catel.
anyella, te rog ce rasa este catelul si cat ai dat pe el? se face mare?

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Cristina, e bichon frisee,e un caine de talie mica.Creste pina pe la sase luni.Atunci ar ajunge la maturitate(fetitele).E partenerul de joaca ideal pentru copii.S-ar juca non'stop.Este un bibelou de catel,ca atare trebuie ingrijit ca un bibelou .

Ii trebuie caldura(propriu si figurat),necesita musai toaletare(nu e usoara pt ca li se incurca blanita,fac nodulete) si alimentatie corespunzatoare(sint mici si lacomi,ar minca orice,insa sint foarte sensibili la stomacel).

Eu am primit-o pe Tashi cadou (o astept de vreo trei ani de la ma'sa ) si imi doream un bichon de ani de zile.Mi-a fost frica sa cumpar din canise un catel asa pretentios.E realmente ca un copil.Pina la un an necesita multa atentie,eu de pilda,desi am toate conditiile sa o scot la iarba verde(sau mai putin verde ),o tin in casa pina cind consider eu ca e apta si nu capata vreu virus.Deci kk si pp facem in casa (am sacrificat un covor nou'nout,deja si-a ales locul si numai caut ,cu pampersul nici nu m-am chinuit,o mai rabd eu pina la primavara,atunci va cere ea singurica afara).

Cind e vorba de ea nu mai tac ,deci ca pret merg pe undeva pe la 250/300 de eur cu vaccin si deparazitare facute.Asta am citit.Sora'mea a impartit puiutii in familie asa ca nu stiu exact.

Am implinit pe 7 ianuarie 3 luni,va mai pun fotografii cu ea,cind am timp, ca deh...acum ne-am facut d-ra.Nu mai sintem nici noi chiar Puppy.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Din lipsa de timp nu porea am mai intrat la acest subiect, vad ca nici voi..mi-e dor sa mai citesc povestiri despre animalute, va astept si cu poze noi.
Despre ai mei : motanul nostru s-a integrat perfect in familie, parca a devenit si mai descurcaret, se ia si el dupa pisicuta noastra. Insa nu prea se inteleg cei doi, nu prea se iubesc..
Catelusa il accepta si ea pe motan, chiar s-ar juca cu el, dar el nu vrea sa socializeze

O sa incarc si poze noi zilele astea.
Va si pe voi si pe animalute si va astept mai des pe aici!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput