Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 2
MissParker spune:
leeloo, capul mobil inseamna ca inca nu s-a insurubat complet in bazin. Stiu de la moasa noastra de la curs ca in caz ca ti se rupe apa si curge in valuri, iar capul lui bebe e inca mobil trebuie sa suni la salvare si sa vina neaparat sa te ia cu targa, trebuie sa ajungi la spital in pozitia culcat... in nici un caz sa nu mai stai in picioare, capsorul lui bebe risca atunci sa se infasoare in cordonul ombilical...
Cleo, saru'mana pt. incurajari... Am sa ma rog ca bazinul meu sa fie suficient de larg ca bebe sa iasa fara taietura sau ruptura de col. Of, Doamne!! Iti doresc laptic mult in tatisoare (stii tu cand ne spuneai ca tu esti "capra de la tsara" ) si Mara sa pape mult si sa creasca mare si frumoasa! Exerseaza mult, ca asa se regleaza lactatia si va intrati in ritm cu alaptarea. Intotdeauna e mai greu la inceput, dar persevereaza!
Alysh si tu la fel, exerseaza, nu te descuraja, ai sa vezi ca va fi bine peste inca putin timp!
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
daniela_sb spune:
Ce s-a mai echilibrat luna asta situatia fetitze-baietei cu atatea fetitze... Sunt ele mai lenese, dar si cand se hotarasc...
Felicitari noilor mamici care isi tin comorile in brate: jackie, lilirusu, dflavia . Am vazut si o multime de poze, toti sunt niste scumpi... mi-e si mai greu sa mai astept o luna, nu mai am rabdare... Am vazut si burtica cu inimioara, MissP. tuturor.
Simonix, bebe Robert creste vazand cu ochii... A facut deja falcute. Vad ca e hotarat sa recupereze rapid totul.
Cleo, bine te-ai intors acasa! Sa va bucurati de minunea aia frumusica si ea sa creasca mare si sanatoasa! La noi le lasa pe mamici acasa doar dupa vreo 3 zile, dupa ce se instaleaza lactatia si bebe incepe sa ia in greutate. Cel putin asa era acum 3 ani...
Gabitza, imi trimiti te rog si mie parola de la conturile comune? Multumesc.
Eu cu controale pe la medici saptamana asta: azi am fost la dr. de familie, maine am vizita la ginecolog. Tensiunea e buna, am mai pus un kg in ultima luna (am 69 acum, am inceput de la 57) bebe da din picioruse si acum ma lasa si pe mine sa mananc - nu mai am arsuri de la stomac. In rest trece timpul repede cu Danutz ca el are mereu idei de jocuri noi si activitati la care incep sa nu le mai fac fatza. Ei, dar trece ea si luna asta si apoi sa vedem cum se ocupa el de surioara lui...
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
iulia83 spune:
buna seara!! pe unde umblati toate?
Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
cenia spune:
Salutare mamicute
Gabitza: o rugaminte mare: vroiam sa achizitionez un mixer, am vazut discutia ta cu Miss si se pare c anu am salvat linkul era un Braun sau ce mixer foloseai tu? ca era fain! ma pregatesc pt pireurile lui fiica-mea!
Cleo: nu-i da lapte praf, mulge-te cu pompa , ia un biberon foarte slow si da-i lapte de mama. acuma is lenesi nu trag mult adorm imediat si iti face rana la sin! eu asa fac. formula doar daca nu am lapte de mama disponibil.
de ce va temeti de suzeta? e foarte utila!
socrate spune:
Gabitza - sorry, dar intre doua urlete...asta e te-am incurcat.
Alysh - bine ai venit in club.Asa face al meu caraie intr-una dar el e la schimbul de dupa masa. Azi mi-am iesit complet din minti ca plangea si nu se linistea decat pus la san si tinut in brate. Nu mai avea nevoie de mancare, ca mancase, dar tot tragea, si se arcuieste de spate si nu da drumul la sfarc si trage ca de ciunga. Ma rupe nu alta. Sa vedem ce program are la noapte.
Cleo incearca sa ajuti iesitul colostrului cu pompa.Eu asa am facut si a fost bine.
Maine iesim afara. Gata nu mai suport. Daca mai stau in casa o sa o iau pe panta si nu vreau. Macar asa vedem lume, mai intram la o farmacie ceva.
Noemi,
iulia83 spune:
am ajuns la "frumoasa" greutate de 70 kg!!!!
imi vine sa ma spanzur!!! si cand ma gandesc ca de acum incolo incepe sa se adune si am mai descoperit si niste vergeturi timide pe fesa stanga HELP!!!
fetelor, am visat azi noapte ca o tineam pe bebica in brate si-i dadeam sa suga si-i curgea lapticul pe langa gurita...m-am trezit speriata. ce-i cu visele astea??? azi am avut pt prima data de cand am ramas gravida o teama ingrozitoare de ce va urma...mi-e cam frica sincer..am avut o tentativa sa-i spun sotului ce simt, dar n-am vrut sa-l nelinistesc, ca ar fi fost in stare sa vina iar acasa tocmai de la Sb numai sa ma consoleze si n-am vrut sa-l pun pe drumuri.
cu cat se apropie ziua cea mare, cu atat parca mi-e mai frica..nu de nastere, nu de taietura, ci de cum va fi viata mea de-atunci incolo e normal oare???
Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
aelita spune:
Parca nu imi vine sa cred cati bebici avem !!!
CLEO78-bravo,fetitele !!!!! Felicitari ! Frumoasa povestea nasterii! sa va traiasca printesa grasunica si frumoasaaaaaa !!
REALLAURA-poate nastem in aceeasi zi Eu nu sunt in Ro .
tot baiat amandoua,vad ca tu deja ai numele decis,frumos Mircea,noi inca nu stim..
EMYCOR-au,si ti cu noi cu dpn pe 18
eu nu beau nimic,pt ca daca vrea sa stea si dupa 40 atat cat e permis,el stie mai bine . bineinteles ca nu as vrea sa intarzie prea tare.
Sofia a venit la 40 si 2 zile ,singurica.Am nascut-o fara epidurala pt ca am ajuns la spital cu dilatare 9 si nu mai era timp,sper sa fie si la tine cat de cat usor fara epidurala !
CADINA-LA MULTI ANI !!
CHINABULINA-eu am pastrat buricul Sofiei intr-o cutiuta .unde ii pastrez diverse: par de la botez,bratara pe care a avut-o la picior in spital..
ELENUCA-te-a luat vredniciaaaaa mama cate lucruri faci !
MISSPARKER-si eu ma gandeam la tine,sa nu fi nascut
Mi-a fost cat de cat bine,doar ca in ultima vreme au revenit greturile,voma,oboseala.
INAIS-Si mie mi.a palcut perioada de sarcinaprima data,si de-.aia am indraznbit sa mai fac un copil repede. cu tot greul,tot a fost frumos !
FECIAN-multa sanatate !!
ANDREEA-cum mai esti ?
IULIA-exact din cauza fricii visezi asa . nu te speria,visele in sarcina nu se pun
Sofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)
Andree27 spune:
Nu stiu ce sa ma mai fac!!!Nu pot manca nimic,ca una doua mi se face rau si vomez!!!!Asa de rau ma simt si lipsita de puteri!!!!Merci de intrebare si de griji Aelita!!!!
Iulia e normal sa ai vese de genul aceste .E specific sarcinii!!!Cat despre greutate si eu am ajuns la 72de kg,dar nu e motiv de spanzurat!!Lasa ca o sa vezi ca o sa slabim noi si ce repede!!!Vorba sotului meu,nu putem fi si manechine si cu bebe inauntru la care sa ii dai de toate!Asa ca fruntea sus si gandeste-te ca e pt bebelina si o graviduta e si mai frumoasa decat orice manechina!!
Ma duc sa ma pun in pat ca abia stau pe scaun!!!
Va pup si va doresc noapte buna!!!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
Diana79 spune:
Fetelor nu am timp de nimic. a mea printesa ar suge non stop sta si 4 ore, ma rupe am niste rani de toata frumusetea. Mai ales noaptea e teroare numai asta ar face. Mi-a venit laptele, sper ca incet sa o satur. maine vine o asitenta am angajat pt 2 zile sa-mi arate cum sa-i dau sa suga pt ca eu banuiesc ca nu prinde sanul cum trebuie.
Am trecut prin dureri mari dar nu m-am lasat, intr-o noapte am cedat la fel ca si cleo si i-am dat formula, de fapt de 3 ori dar de sambata seara suge numai de la mine.
avem icter, sper sa treaca daca nu trebuie facute analize, eu sper sa scapam, o sa o tin regulat la geam.
Nicole o iubeste de nu mai poate si asta ma bucura cel mai mult, din pacate eu nu prea mai am timp de ea, dar incerc pe cat pot sa o includ in tot ce fac.
Va las va doresc nasteri usoare si numai bine.
nasterea a fost usoara, am nascut in 2 ore dupa ce mi-a rupt apa, nu si-a facut efectul anestezia, am imins odata si hop a iesit. Am o epizotomie f mica nici nu o simt. O sa incerc sa scriu poveste nasterii daca voi avea timp.
Diana de Alysia Maria (8 mai,2008)si Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
aelita spune:
DIANA-pt icter ,tine-o la geam unde e lumina,nu soare direct,dar dezbracata.daca nu e dezbracata,nu are efect. o dezbraci si un sfert de ora o tii in fiecare dimineata la geam. Ca pe floare-n glastra
Nu suge lapte daca sta atat,doar molfaie. Vezi cum rezolvi problema ca apoi cu ranile o sa te urci pe pereti si o influenteaza si mai rau la supt.Sper sa reusiti !
valabil de stiut pt toate fetele ,treaba cu icterul,chiar daca nu e rau,sa tineti copiii dezbracati la geam un sfert de ora ,despuiati.
Sofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)