Discutii despre clasa I (partea a VI-a)
Raspunsuri - Pagina 13
anamaria spune:
mmi, copiii mei stau cu bunicii... asa ca nu te pot ajuta, din pacate...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
filofteia - felicitari pt micul absolvent! 
noi avem serbarea abia azi la ora 16, in curtea scolii, cu inmanarea diplomelor. din pacate ma tem ca eu nu voi putea sa merg, mi-au aparut niste urgente la scarbici 
vroiam sa te intreb ceva: parca imi amintesc ca tu ai facut comanda la editura aramis pt cartile de clasa a 2-a?! si bogdan are de la editura asta, mai putin romana care e de la ed. ana sau asa ceva
ai cumva un link, cum procedez, le comand prin posta?
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
Sense spune:
" Ce mare e vacanta mare si ce dor mi-a fost de ea" .....si ce bine ca a inceput.
Cred ca ma bucur mai mult ca Bogdan, am terminat si noi joi cu serbarea si cu festivitatea. Doamna le-a inmanat tuturor diplome pentru rezultate deosebite la invatatura , am avut si coronita ( totii) , suc , prajitura...
Ieri fiind prima zi de vacanta am facut o excursie la Brasov, in Piata Sfatului ( Bogdan ma intreba unde sunt barcile , credea ca suntem in Piata SAn Marco!!!!), Biserica Neagra unde i s-a parut impresionanta orga, Poiana Brasov unde s-a bosumflat ca nu a mers cu ATV. CAm acestea au fost starile lui la Brasov, apoi a dormit tot drumul pana acasa. Va doresc tuturor vacanta placuta si linistita , soare ....veselie. Cu temele de vacanta ..... mai incolo..

anamaria spune:
mercic filofteia! 
intre timp cautasem si eu pe net, am reusit sa comand manualul de lb. romana dar unde gasisem eu editura aramis imi cerea comanda minima de 1 milion... in conditiile in care eu vroiam 2 manuale de vreo 35 de lei.
cam multisor...
pe linkul dat de tine se pare ca nu este valoare minima, am incercat si mi-ar fi primit comanda. ideea e ca am gasit 2 manuale de mate, si nu sunt sigura 100% care din ele ii trebuie lui bogdan.
asa ca am sa incerc sa fac comanda de acasa!
voi v-ati apucat de lectii cu copiii?! eu m-am hotarat sa-l las liber pana revenim de la mare (14 iulie) si dupa aia sa-l pun la treaba...
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
anamaria spune:
salutare fetelor! 
eu sunt aici, filofteia, da ma gandeam sa nu vorbesc singura!!! 
copiii mei au plecat cu socroshenia la tara, impreuna cu cumnata mea. au fugit de caldura...
i-am dat la el si caietele de vacanta, copilul inainte de toate si-a facut totalul, are de rezolvat 202 pagini ca teme de vacanta, in 2 caiete - unul de romana unul de mate, plus 10 propozitii in care sa-si descrie vacanta de vara, de citit o carte de povesti (cca 15-20 pag) pe care apoi trebuie s-o povesteasca pe scurt, in scris.
asa ca dupa ce a depasit primul moment de sperietura fata de volumul mare de munca... a trecut la treaba, tb sa faca cca 4 pagini/ zi!
maine si poimaine il serbam pt ziua de nume si ziua de nastere
- o serbare '2 in 1' pt ca saptamana viitoare cand e ziua lui (4 iulie) sper sa facem bagajele pt la mare!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)