Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna,

noi am cam absentat in ultimul timp pe topic, si asta pentru ca ni s-a shimbat viata la 180 de grade in ultimul timp.
Am plecat la munca in strainatate, de o luna si ceva, iar pe Andrei l-am lasat sa termine clasa I, cu bunicile.

Urma sa mearga si el in excursie, la Slanic (saptamana asta miercuri), dar noi nu aveam incredere sa-l lasam decat cu una din bunici (fiindca alerga, transpira, trebuie schimbat - am avut destule complicatii cu raceli iarna-primavara asta); am platit chiar 2 locuri pentru excursie, dar in final doamna ne-a anuntat ca nu mai sunt locuri sa mearga si o bunica, si atunci l-am retras!
Am gasit pe cineva sa faca si meditatii la engleza (daca eu am plecat nu mai avea cine sa faca cu el) - la primle lectii a fost mai entuziast, acum insa mama imi spune ca e tot mai obosit, nerabdator sa vina vacanta.
Nu stim ce o sa facem, fiindca ne e greu fara el aici, si lui fara noi, eu as vrea sa-l inscriu din toamna la o scoala aici, dar ma intreb daca peste un an noi ne vom intoarce in Ro, oare i se echivaleaza acest an de studiu sau nu ?

Ce stiti voi despre asta?

Cu cititul sta mai bine, i-a cumparat si mama tot felul de carticele alese de el, reviste de cultura generala; i le cumpara cu conditia sa-i si citeasca din ele cate un paragraf ceva.
Pregatesc si ei o serbarea, dar doamna le-a spus la ultima sedinta ca are probleme in familie, si nu are timp sa pregateasca pentru serbare ceva cu adevarat special!

O alta problema este ca nu am reusit sa-i facem pasaport cand inca eram in tara si acum se pare ca e destul de complicat - au fost parintii mei sa se intereseze pe la pasapoarte si le-au zis ca trebuie sa fie unul din parinti ca sa-i scoatem pasaport.
De aici insa ne-au spus ca putem trimite o procura de la consulat pentru eliberare pasaport minor, si inca una ca sa poata veni bunicii cu el aici.
Voi ce stiti despre pasapoartele astea pentru minori?

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dim.
filofteia,multumesc de urari
noi am fost putin bolnaviori,vineri si sambata a avut febra....si mai mult a zacut...
i-am cumparat tel mobilde ziua lui... ca cel vechi nu-i mai placea...sa vedem cat o sa-i placa si acesta mai ales ca nu face poze,nu filmeaza,nu canta

va pup si sa aveti o saptamana frumoasa,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, mihnea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

De aici insa ne-au spus ca putem trimite o procura de la consulat pentru eliberare pasaport minor, si inca una ca sa poata veni bunicii cu el aici.
Voi ce stiti despre pasapoartele astea pentru minori?
quote:

Se poate obtine pasaport cu procura de la consulat. Vezi insa sa aiba toate apostilele si sa fie legalizata.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noi am avut serbarea ieri si s-a inimplat cam asa: fiecare cupil a primti coronita si`n functie de note s-a acordat fiecaruia cite o diploma pentru rezultate B/FB/EXCELENT. In plus s-au mai acordat diplome ptr rezultate deosebite la limba si literatura romana, matematica, cunoasterea mediului, caligrafie si eventual daca au mai obtinut alte rezultate pe undeva. in final fiecare copil a plecat cu cel putin doua/trei diplome. cam asta fu, io deja ma bucur de vacanta;)) bafta si serbari frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

azi am avut serbarea abecedarului. draguta, dar cam scurta - cel putin fata de cele de la gradinita. e drept ca acolo nu aveau programa, lectii si teme, evaluari samd...

doamna ne-a/ le-a vorbit un pic la inceput, despre cum au evoluiat anul asta, ca toti au FB pt ca la clasa I cam asa se intampla. dar le-a atras atentia sa-si faca temele de vacanta si sa citeasca din cartea pe care o vor primi ca premiu vineri, la seerbarea pe scoala (ne-a taxat de 15 lei ). sa se pregateasca cum ar veni, pt ca in clasa a II-a nu mai tine, va da notele pe merit (sper)

fiecare copil a avut cateva versuri, reprezentand o litera a alfabetului, dupa cum stiti bogdan a fost X (o poezie cu un baietel care canta la xilofon); unii se mai incurcau, unii se mai inghionteau, dar pe total a fost frumos!

cu media s-a rezolvat, desi le-a fost greu sa priceapa 'tainele' invatamantului step-by-step... odata ce scoala cea veche a scris ca e promovat in sem I, pt semestrul asta ii incheie media scoala cea nou, iar media generala este cea de la scoala noua. doamna a remarcat ca nu-si imagina sa existe scoli in RO unde nu se dau note/ nu exista medii... ma gandesc sa-i dau sa studieze cate ceva despre step, dar pana la urma ce rost ar avea, ca saraca iese la pensie cand termina bogdan clasa a 4-a!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by filofteia
Cica le-ar da de citit in vacanta, dar din ce vom vedea.
Cert este ca am trecut in clasa a II-a pentru ca ieri am primit cartile...niste jafuri, asa ca le-am comandat la Aramis deja.
Si cica zilele astea dau teste de evaluare finala la matematica si romana.
Adi este deja cam obosit. Ieri cand l-am pus sa faca la matematica a mers destul de greu si s-a terminat cu plansete, unde lui ii placea foarte mult.
Abia astept sa se termine o data si abia joi avem si serbarea abecedarului si pe cea pe scoala...
In plus Adi este racit, nu stiu daca va putea sa cante, macar sa poata participa la serbarea abecedarului...

Sanatate multa puiului!
Ana are maine serbarea; o s-o imbrac in rochita si o sa-i pun cifra 7 pe ea, nu stiu inca in ce fel, dar ma orientez eu....
Si noi am primit cartile de cls. II, la fel de jerpelite si scrise... Insa nu e de la editura Aramis, trebuie sa le caut; romana e la ed ANA2000, matem de la Corint si doar Cunoasterea Mediului vad ca e la Aramis, nu stiu de religie de unde e ca p-asta n-a primit-o fiindca a dat la unii cunoasterea si la altii religie...

Eu am lasat-o in pace cu temele, daca la scoala nu le-a dat, nici eu acasa. O sa-i fac un program de vacanta in care sa faca ceva....

Sa ne spui si noua ce le recomanda de citit, poate ne inspiram de la voi.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Am primit si noi manualele, religia si cunoasterea mediului in destul de buna stare, dar matematica si limba si literatura romana sunt cam scrise. O sa incerc si eu sa le comand.
Maine avem serbare.
Joi si vineri nu vom mai face scoala.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput