Discutii despre clasa I (partea a VI-a)
Raspunsuri - Pagina 10
chiccutza spune:
buna fetelor!n-am mai intrat de mult pe aici ptr ca am avut tare multe lectii de facut si nu am mai avut timp.
azi e ultima zi de scoala la noi.
am scapat de lectii in fiecare zi.
am vazut ca piticii vostri fac o gramada de excursii cu scoala.am citit impreuna cu Federica si acum nu mai scap de ea ca sa o duc in Romania.ieri a facut o compunere la scoala in care a scris ca ea pleaca in Romania la vara si nu stie daca o sa se mai intoarca,pentru ca scoala ei nu o duce in excursie.
a luat FB dar nu a fost multumita.
mi-a spus "mami eu nu vream nota,eu vream decat in excursie"![]()
peste 2 sapt plecam in Romania(ma marit!
) si as vrea sa o duc pe undeva dar n-am idee unde.
salina de la Slanic o mai fi deschisa?stiu ca a stat inchisa o perioada.
mama de fede
si dani 
anamaria spune:
salutare fetele! 
azi are serbare pustiu' meu cel mic; se organizeaza la teatrul de papusi, asa ca vom fi spectatori in sala gramada: eu, tati, bogdan, buncii, matusile...
bogdan a primit 'dispensa' sa-si ia azi la el telefonul, ca sa-l poata poza pe frate-sau (mi-a promis ca nu-l scoate din ghiozdan in timpul orelor
)
taica-sau a tinut-o intr-o alergatura cu foaia matricola intre scoala veche si cea noua, 'birocratii' nu se intelegeau defel in legatura cu notele. avand in vedere ca el nu are note de la scoala veche, iar doamna de la sc. noua nu avea cum sa-i faca mediile pt ca in doar 3 saptamani nu are note suficiente...
in final sper ca s-a rezolvat, doamna de la vechea scoala i-a scris in foaie 'promovat in clasa a 2-a' - ca-i baiat destept si oricum avea deja 'achizitionate' toate cele (sistemul step inseamna ca fiecare copil trebuie sa achizitioneze un minim de abilitati sa zic, gen scriere/ citire/ silabisire/ comunicare/ socotit/ logica/ samd...)
fosta invatatoare ne-a felicitat pt rezultatele la olimpiada! 
despre diploma/ premiu nu stia inca nimic, zicea ca azi vrea sa se intereseze cu insistenta, pt ca daca aia nu dau copiilor macar o diploma ea nu mai participa alta data la acest concurs!
un gest foarte frumos din partea ei
a fost ca l-a invitat si pe bogdan la serbarea fostei clase, miercuri, la un restaurant...
sunt sigura ca va fi fericit din cale-afara cand o sa auda asta!!!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
mi-am mai amintit una-alta! 
chiccutza - sa fie intr-un ceas bun maritisul tau!!!
(eu inteleg ca doar pt celebrarea evenimentului vin in RO, nu de tot!)
salina de la slanic functioneaza inca, si noua ne-a placut foarte mult!!! tot in slanic este si un strand cu apa sxtra-sarata (pe lacul cu grota miresei) frumos amenajat si nou.
cazarea e ok, chiar daca nu de lux - noi am stat la hotelul de 2 stele din centrul localitatii.
singura problema ar fi gasirea unui restaurant multumitor pt pranz, noi nu am avut de ales pt ca era unul singur...
daca stii sigur in ce perioada vrei sa mergi, poti sa cauti o pensiune turistica rurala si sa faci rezervari; noi am fost doar pt 2 nopti, in we, si toate pensiunile erau FULL.
spune-ne cum a sugerat si filofteia unde anume vei locui in RO, astfel incat sa-ti dam idei despre locuri de vizitat!
ca si filofteia, recomand sa o duci in vizita la pesteri (in functie de zona, sunt destule), la salina, eventual cu cortul in mijlocul naturii -astea sunt preferintele copiilor mei, cel putin ... ![]()
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
chiccutza spune:
FILOFTEIA,multumesc de urare.
ma marit dar din pacate ma intorc in Italia.fetita mea ar vrea sa ne mutam in Rom.
avem 3 sapt. de concediu si as vrea sa-i duc undeva langa Buc.
Anuska spune:
Chiccutza casa de piatra!
Filofteia, multumesc!
Ana o sa aiba miercuri serbarea; are o poezie cu cifra 7 si dna a spus ca sa o imbrac cu o rochita pe care sa pun cifra aceasta. Ma gandeam sa-i dau o rochita de vara pe care sa-i prind cifra 7 in diferite forme; ce ziceti? Sau aveti alte idei?
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
Am uitat! Ei nu mai au teme demult.... nici eu nu am mai pus-o sa faca.... doar o bat la cap sa mai citeasca de prin reviste sau de unde vrea ea.
Si daca vreti sa ne dati si noua un vot: www.tamagochi.ro/pet-Tup-Tup" target="_blank"> Tup-Tup .... ![]()
*********************************![]()
Poze cu familionu'
chiccutza spune:
multumesc de urari fetelor!
nunta o facem la tara(la cort
sa vada si sotul cum e!) dar o sa stam 2 sapt in Bucuresti.
salina de la Slanic mi s-a parut cea mai aproape.
ANAMARIA,ideea cu cortul imi surade si mie,mai ales ca noi aici suntem amatori de camping(o sa vin cu cortul dupa mine).
sunt geloasa pe voi ca avetii copiii care fac serbari la scoala![]()
![]()
![]()
noi nu facem nimic
mama de fede si dani
Anuska spune:
quote:
Originally posted by chiccutza
multumesc de urari fetelor!
nunta o facem la tara(la cortsa vada si sotul cum e!) dar o sa stam 2 sapt in Bucuresti.
salina de la Slanic mi s-a parut cea mai aproape.
ANAMARIA,ideea cu cortul imi surade si mie,mai ales ca noi aici suntem amatori de camping(o sa vin cu cortul dupa mine).
sunt geloasa pe voi ca avetii copiii care fac serbari la scoala
noi nu facem nimic
mama de fede si dani
Organizeaza tu acasa un teatru.... Si gata, aveti serbarea voastra proprie!
Poze cu familionu'