Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, multumesc pentru cafea , pot primi portie tripla? De 5 ori m-a trezit fii-mea azi-noapte si trezirea finala a fost la 7.30 Tu de ce te-ai trezit de la 4?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, m-am trezit sa merg la baie (ufff) si nu am mai putut adormi, oricat m-am chinuit. La 6 l-am trezit pe-al meu ca ma plictiseam, si am inceput sa comentam un documentar pe pe History... Acum e fresh Narcisa, deci gata cu somnul deocamdata.
Imi pare rau ca nu te-ai odihnit.

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, ieri n-am mai reusit sa intru, LA MULTI ANI iti doresc si o viatza minunata alaturi de comorile tale.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare la toata lumea !

Nu am mai apucat sa intru de vineri, voi citi imediat din urma. Lui Victor ii ies caninii si e tare marait si tare mamos . Toata noaptea a vrut sa doarma doar pe mine calare.Necazul e ca ii cam curg mucii si are nasul infundat.

Lexi - cu intarziere iti urez "La multi ani!" multe bucurii si implinirea tuturor dorintelor.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Salutare!

MamiLili, zici ca vii pe 23? Tocmai atunci pe net scrie ca se fac 16 grade la Iasi si ploua. Poate n-o fi chiar asa.
Noi suntem libere, ne putem vedea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mira asa e cum ti-a spus si xandrutza, pe Luca l-am tuns la sfarsitul lui martie, si cred ca n-o sa mai aibe zulufi

Va multumesc tuturor pentru aprecieri

Astazi am fost la cumparaturi si ne-am intalnit cu vacutza Milka si cand a inceput sa faca muuuuu Luca s-a speriat, iar dupa-masa am fost la stana la strabunicu si am luat cas si urda

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Lexi LA MULTI ANI !
Sa fii fericita si sanatoasa ca implinita si norocoasa sigur esti deja cu asa o fetita frumoasa langa tine .

P.S. Revin dupa ce culc gargaritza si cu capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Naseara!

Scumpik, pozele cu Luca sunt . Am vazut si noi vaca aia la Sv, era tare haioasa. Muuuuu. Tu cand vii incoa?

Gety,pana vineri mai e, are timp vremea sa se schimbe (in bine). Eu mi-as dori sa ne vedem outdoor, la locul de joaca unde m-am intalnit cu Andra ultima data. Dac-o fi vremea naspa (observati exprimarea savanta), stabilim indoor. Numa' sa vad cin' si-anunta prezenta, sper sa fim cat mai multe.

Gud nait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am intrat si eu sa va urez noapte buna si vise placute! Ne vedem maine!!
Va pupic.
P.S. Am vazut cele doua pozici cu Luca.
Victor multa sanatate!

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Sandro, o sa intru intr-o seara la "after hour" si vorbim pe indelete. Te buzzuiesc.

De cand te asteeeept...

Mirabela, multe impliniri de la noul job!

Ioana, pupa mama ochisori de indian vorbacios sa nu faca vanataie .

Am vazut poze frumoaaaseee cu Narci si Mathias si cu scumpul de Luca.

Mergi la inceput