Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Xandrutza, multumesc pentru cafea , pot primi portie tripla? De 5 ori m-a trezit fii-mea azi-noapte si trezirea finala a fost la 7.30 Tu de ce te-ai trezit de la 4?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, m-am trezit sa merg la baie (ufff) si nu am mai putut adormi, oricat m-am chinuit. La 6 l-am trezit pe-al meu ca ma plictiseam, si am inceput sa comentam un documentar pe pe History... Acum e fresh Narcisa, deci gata cu somnul deocamdata.
Imi pare rau ca nu te-ai odihnit.
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
AdinaF spune:
lexi, ieri n-am mai reusit sa intru, LA MULTI ANI iti doresc si o viatza minunata alaturi de comorile tale.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Crisnemes spune:
Salutare la toata lumea !
Nu am mai apucat sa intru de vineri, voi citi imediat din urma. Lui Victor ii ies caninii si e tare marait si tare mamos . Toata noaptea a vrut sa doarma doar pe mine calare.Necazul e ca ii cam curg mucii si are nasul infundat.
Lexi - cu intarziere iti urez "La multi ani!" multe bucurii si implinirea tuturor dorintelor.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Salutare!
MamiLili, zici ca vii pe 23? Tocmai atunci pe net scrie ca se fac 16 grade la Iasi si ploua. Poate n-o fi chiar asa.
Noi suntem libere, ne putem vedea.
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
Mira asa e cum ti-a spus si xandrutza, pe Luca l-am tuns la sfarsitul lui martie, si cred ca n-o sa mai aibe zulufi
Va multumesc tuturor pentru aprecieri
Astazi am fost la cumparaturi si ne-am intalnit cu vacutza Milka si cand a inceput sa faca muuuuu Luca s-a speriat, iar dupa-masa am fost la stana la strabunicu si am luat cas si urda
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
microbu spune:
Buna seara!
Lexi LA MULTI ANI !
Sa fii fericita si sanatoasa ca implinita si norocoasa sigur esti deja cu asa o fetita frumoasa langa tine .
P.S. Revin dupa ce culc gargaritza si cu capitol nou.
MamiLili spune:
'Naseara!
Scumpik, pozele cu Luca sunt . Am vazut si noi vaca aia la Sv, era tare haioasa. Muuuuu. Tu cand vii incoa?
Gety,pana vineri mai e, are timp vremea sa se schimbe (in bine). Eu mi-as dori sa ne vedem outdoor, la locul de joaca unde m-am intalnit cu Andra ultima data. Dac-o fi vremea naspa (observati exprimarea savanta), stabilim indoor. Numa' sa vad cin' si-anunta prezenta, sper sa fim cat mai multe.
Gud nait!
xandrutza_76 spune:
Am intrat si eu sa va urez noapte buna si vise placute! Ne vedem maine!!
Va pupic.
P.S. Am vazut cele doua pozici cu Luca.
Victor multa sanatate!
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
microbu spune:
quote:De cand te asteeeept...
Originally posted by MamiLili
Sandro, o sa intru intr-o seara la "after hour" si vorbim pe indelete. Te buzzuiesc.
Mirabela, multe impliniri de la noul job!
Ioana, pupa mama ochisori de indian vorbacios sa nu faca vanataie .
Am vazut poze frumoaaaseee cu Narci si Mathias si cu scumpul de Luca.