Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Roxana si Cleme, mi-am comandat si eu aparatoare de ploaie de plastic pt caruciorul meu, ieri mi-am dat seama cat de utila poate fi daca picura afara si chiar si pt vant, la o adica. Abia astept sa vina, o sa ies mai linistita cu ea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
naty cam scumpe Happy de site, la hipermarket costa 21 ron, si detergentul Teobebe e mai scump, la cutie, am luat cu 26.000..
cuscra, ce nora smecherita am!! tu o tii deja in fundulet?..
deea, sa-ti traiasca micutza, tare dulce e!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Cleme,asa e.Si pe mine ma doare de mor coloana.
tuchita
clau
Deea.Bine ai revenit.Scumpa tare bb Bianca.
restul.ma pregatesc de plimbare.Sper sa nu mai patesc ca ieri,sa mai stea acolo ploaia.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cleme spune:
Naty f bine ca ti-ai comandat aparatoare dar vezi sa nu faci ca mine sa o lasi pe acasa. Si a mea papa la fel la inceput, zici ca n-a mai vazut mincare in viata ei dar cred ca atunci e foamea mare si dupa ce se satura un pic o lasa mai moale.
Tin sa va spun ca desi am incercat sa pastrez inca sinul, laptele meu a disparut pur si simplu, fara medicamente de oprire a lactatiei, fara nimic, asa ca de acum incepe si la noi distractia cu formula, momentan sintem pe nan si vad ca-l tolereaza destul de bine, sa vedem mai incolo ce va fi.
Ma duc sa vad si eu ce cutremur a fost in China.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
mussara2000 spune:
trebuia sa vina sora de copii la noi si ni-a anuntat ca nu vine pentru ca asistentele sunt in greva----- UITE DRAGA SI ASTEA FAC GREVA, isi cer drepturile. Asa ca asteptam sa treaca greva ca sa ne cantarim.
mihatp spune:
bitza ai PM
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea