Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

mai fetelor stiti ce mi-a facut azi bianca?a gasit crema de pantofi a desfacut tubul si scris pe peretii mei cei albiiiiiiiiiii,BUN COPIL,eu alaptam intre timp iar ea picta.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mai tuchi, acum ca ai ramas singura parca se aduna toate pe capu' tau!

ca sa vezi ca sufar alaturi de tine, sa stii ca si mie mi-au oprit apa calda (probabil din cauza inundatiei de ieri) de a trebuit sa folosesc un pachet de servetele umede sa sterg mega kktul lui fii-mea!!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oprescuflore

mai fetelor stiti ce mi-a facut azi bianca?a gasit crema de pantofi a desfacut tubul si scris pe peretii mei cei albiiiiiiiiiii,BUN COPIL,eu alaptam intre timp iar ea picta.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

o adevarata artista

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

luny, parca voi sunteti stelisti nu???

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

m-a terminat kopilul asta ,i-a rupt caruselul muzical bebelushei sa urcat pe patut auzind-o ca plange si ca sa o det sa taca a inceput sa traga de el sa zdrangane,imi incalta toti pantofii (care sunt urcati pe masina de spalat ma rog 2-3 perechi care sunt zilnic folositi )ca la usa nu ii pot lasa,am totul baricadat ,usi la sifonier,la gunoi,tottttttt numai stiu de nika in casa ,pana si calc si tv au benzi de scotch lipite in dreptul butoanelor,e un terminator

Mergi la inceput

luny sa dus langa mufic ii era somnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

s-a trezit..i-am dat meto,apoi papa si a vomitat iar,dar nu jet ci asa gros...e bine?rau?????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Iaca aparem si noi!
Avem internet de vreo ora si desi pic de somn (sunt treaza de la 4 am) nu ma puteam abtine sa nu intru pe forum.

Multumesc pentru galerie si urari si ma bucur sa ne reintalnim la scutece. Sper sa reusesc sa am timp sa intru, desi de multe ori inca nu am timp sa ma duc la baie. Cred ca are si Bubulina mea colici, ii tot bolboroseste burtica si ne luptam cum putem cu ei. Nu i-am dat decat SabSimplex si nu ajuta mereu. Acum am stat de la 2 la 5.20 cu ea in brate si s-a calmat intr-un final langa mine in pat. Cred ca deja are cornite de copil rasfatat, dar nu poti sa lasi copilul sa urle oricat de greu ar fi. Eu cel putin nu imi vine sa o las la nimeni in brate nici atunci cand am senzatia ca o sa cad de oboseala.

Va pup, poate reusesc sa mai intru sa pun si poze, trebuie sa schimb si semnatura...

Danade Ana-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

dragelor!

N-am apucat sa citesc din urma si vad ca s-au strans vreo 2 capitole de vineri. Deocamdata nu am timp deloc, dar voiam sa va salut si sa va pup. La botez a fost BESTIAL ! Am avut distractie pe cinste, nu mi-au stat piciorusele deloc! Am avut multi tineri si s-a creat o atmosfera de zile mari! Chiar aveam nevoie de un chef ca asta . A inceput la 14 la restaurant si ne-am intins pana pe la 1 noaptea. Cand am timp o sa pun poze. Si la biserica a fost bine, Rebecca a plans, dar nu exagerat !

Va pup si abia astept sa vin la sporovaiala!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma bucur mult Clau ,ca a fost f bine la Botez!!!abia astept sa vad pozele

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput