gradinite cu program de vara in sectorul 6
Am vazut subiectul in care sunt date numele unor gradinite cu program de vara, dar pe noi ne interseaza ceva in sectorul 6. Cunoasteti cumva? Si particulare si de stat, ca sa avem de unde alege. Multumiri.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
Raspunsuri
fabiola73 spune:
Stiu o gradinita in sector 6 intre piata Veteranilor si cea a Gorjului Magic Land .Fiul meu a fost acolo ( si mai ramanea dar ne am relocat in Cluj )
pisi_ella spune:
Edy-Amy, unde merg copiii mei.
Nu stiu cele de stat...dar cele particulare cred ca mai toate sunt deschise si vara.
adi_dalma spune:
Incercati si la alba ca zapada www.albacazapada.ro (e noua dar e super)
si la gradinita Genesis, sediul din Dr Taberei.
monaraus spune:
Multumesc mult. Le vom vizita si ne vom hotari. Spuneti-mi, va rog, din experienta voastra, pe timpul verii copiii racesc mai putin in colectivitate decat toamna si iarna? Sau la fel, virusii circula... Ca sa stiu ce ma asteapta... Noi vrem sa incepem din vara gradinita caci in toamna vine bebe2 si sa nu se simta fetita noastra abandonata o data cu venirea sa pe lume... Multumesc.
pisi_ella spune:
quote:Da, circula si vara microbii, virusii (e sezonul enterovirozelor, dar nu numai)...nu asa mult ca toamna si primavara....dar, avand in vedere ca fetita va trece pritr-o perioada de acomodare...va lua una, alta de pe-acolo...Eu am dat-o pe Emma la gradi de la 1 august...dupa 2 zile era plina de muci si avea febra
Originally posted by monaraus
Multumesc mult. Le vom vizita si ne vom hotari. Spuneti-mi, va rog, din experienta voastra, pe timpul verii copiii racesc mai putin in colectivitate decat toamna si iarna? Sau la fel, virusii circula... Ca sa stiu ce ma asteapta... Noi vrem sa incepem din vara gradinita caci in toamna vine bebe2 si sa nu se simta fetita noastra abandonata o data cu venirea sa pe lume... Multumesc.
...ea, care nu facuse febra in viata ei
Si cam juma' de an de atunci incolo tot asa a tinut-o...din raceala in raceala...tot timpul tusea si era cu mucii la nas. Si-i aducea si celui mic acasa toate virozele...sa vezi chinu' naibii pe mine si pe ei...Da, asa e. sa te astepti si la asta...sa-i aduca la bb tot ce ia de p'acolo
Ma rog...la inceput, in primele luni, bebeii sunt mai rezistenti. Oricum, n-ai ce face...daca te-ai hotarat s-o dai, o dai! Dar n-a mai mers la gradi pana acum? Eu am dat-o pe Emma la 3 ani la gradi...Matei avea 1 an p'atunci. A fost o decizie inteleapta, dupa 2-3 luni invatase cat n-am invatat-o eu in 3 ani 
...La inceput e mai naspa, ti-am zis...vreo juma' de an...atunci reactioneaza organismu' mai urat si face forme mai nasoale,,,apoi isi face imunitate si racelile vor fi mult mai usoare. E bine sa-i dai ceva imunostimulatoare...Ma rog...de racit tot raceste...dar cica face forme mai usoare. Eu le-am dat la amandoi...ce sa zic...n-au facut complicatii...dar unele raceli au fost mai naspa...Dar pana la urma...asa e in primul an de gradi...asa zice toata lumea...da' se uitaStai linistita, va fi bine! Iti doresc sarcina usoara in continuare!

2copii spune:
Chiar daca apartine de sectorul 5, gradinita Sfantul Andrei se afla in perimetrul strazii Prelungirea Ghencea-Valea Oltului (pe Str. Bulgarus nr. 42) si este deschisa toata vara. In plus, primeste si scolarii aflati in vacanta. Noi mergem acolo de 2 ani. Ptr relatii puteti suna la tel. 311.68.23.
monaraus spune:
Multumesc pisi_ella, dupa 10 zile de gradi Antonia mea a racit, dar e o forma usoara, slava Domnului! Ma asteptam la asta si sper sa trecem cu bine de primul an. Ea a mai fost la gradi, chair si la cresa, dar foarte putin fiindca se imbolnavea rau de tot si medicii ne-a recomandat s-o mai tinem acasa sa mai creasca! Sanatate!
silvvi spune:
Gradinita 111 de la Favorit este deschisa pana la data de 31.07.
Sunt primiti copii de la alte gradinite cu dosarul medical si cu o cerere.
Se pare ca anul acesta inspectoratul nu a lasat deschisa nici o gradinita in sector 6 in luna august, dar poate se mai schimba ceva.