Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
Otiliav spune:
Neata, sa aveti o saptamana buna!
Eu am pus sa fac paine la toaster si am declansat alarma de incediu, a iesit toata lumea din cladirea de 6 nivele afara, au venit pompierii .
Va mai scriu pe seara.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Neata, sa aveti o saptamana buna!
Eu am pus sa fac paine la toaster si am declansat alarma de incediu, a iesit toata lumea din cladirea de 6 nivele afara, au venit pompierii .
Va mai scriu pe seara.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
mie imi vine sa rad acum, dar imi imaginez cum te-ai simtit ...ce excursie frumoasa...si ce patanie!!! cred ca ai tras o sperieturaaaaaaa...pfiu, mi-e si greu sa ma gandesc...
fulguletz!!!!! felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun!!!!
noi suntem bine, sunt deja bronzati piticii, cand i-am vazut vineri cu obrajorii rosii imi venea sa-i tot musc...si am avut si noi un week-end ca la carte...am fost la mall , am luat biciclete si ne-am jucat in toate locurile posibile...dupa cateva ore cand am iesit, erau franti si ma rugau: "hai mami sa mergem sa ne culcam"....era pe la 15.30, iar ei chiar daca dorm la amiaza in fiecare zi niciodata nu cer sa doarma
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
Asa scurt, Roxana, ptr ca-s plina de trebi . Nici la telefon n-am timp sa vb. Da imi revin la normal cat de curand .
Suntem bine, in general, bronzati ca tractoristii, bucurosi ca in sfarsit putem sa stam afara pe pofta inimii. Si-a mai revenit si cu mancarea, adica cu diversitatea felurilor, ca nu-l puteam tine numa in fripturici si are in grija toti copaceii din mini-livada noastra, toti trandafirii si mai nou si piscinuta primita ieri.Creste ca din apa, e cam slabut el, dar destul de inaltut si nu mai spun cat poarta la pantofi . Au inceput si la noi (mai timid, dar au inceput) crizute din senin, dar incercam sa trecem peste si sa nu facem mare caz din asta, desi cateodata ma dispera. El e f sfatos si-mi explica de ce face ce face, dar nu ma poate convinge ca si face bine asa ca...speram sa treaca.Ne spune de zeci de ori pe zi ca ne iubeste intr-un mare fel si e f afectuos. Ne-am inscris semioficial la gradi, asteptam cu sufletul la gura sa ne vedem pe lista definitiva ca altfel fac urat de tot. Am tot facut anticamera la o gradi si inca nu m-am vazut rezolvata de tot.Of, of...el e f fericit ca va merge la gradi, deja face scenarii de tot felul cu copii cuminti si obraznici pe care-i va disciplina el ca s-o ajute pe d-na "iducatoare", ca va manca tot ca sa nu vina vreun copil si sa-i manance mancarea lui...etc...
Ca vorbeati de somnul de pranz si eu zic ca Roxana, il sustin si ma tin cu dintii de el. Nu-i poate face decat bine. El e destul de matinal, se trezeste in jur de 8, rar 8.30 si la 2-2.15 merge la somn. Am experimentat si zile fara de somn si e f obosit, desigur. Chiar daca doarme mai tarziu dimineata nu este tot una cu somnul de dupa masa.Are nevoie de o pauza, de odihna, el si asa e in continua miscare, daca sare somnul facem circ adevarat.
Al meu copil nu mai vrea iaurt de nici o culoare si forma. Ai vostri mananca? Nu stiu de ce i-a picat asa rau de iaurt, da sa nu-l vada, l-am mai pacalit o vreme, apoi a papat Danonino, acum nex, nu-i bun. Bea cam 400 ml lapte pe zi si zic eu ca e suficient, dar asa ca variatie...Mai nou dupa somnul de pranza ii dau in loc de lapte (ca noi asa papam) un mar maaare si-i incantat. incerc sa-l invat cu fructele ca-i pacat sa nu le pape. A papat capsunici, pepene verde si ce e bine e ca mi le-a cerut in piata sa i le cumpar. Abia astept sa iasa autohtonele sa-i fac o masa de fructe ca atunci cand era bebe. Aaaa si e fan salata, verde cu ceapa multa si ridichi, castravete, rosie, ardei. De fapt mancarea lui preferta acum e copanel cu cartofi si salata.Fara paine, sa nu se ingrase .
Cam astea-s noutatile despre noi, am vazut pozele cu Ana,Otilia e buna de pus pe paginile de fun, in ce fel doarme pe unde apuca. Faina excursia voastra cu peripetii.
Gata ma duc la munca, sunt prin zona, insa.
danette spune:
Roxana, eu citesc, dar nu prea mai am timp de postat.
Apropos de asta, FELICITARI Fulguletzule pt. sarcina!
Iris e de 3 sapt. tot cu muci... imi vine sa tot bodogan gradinitza...dar nah... pe de alte parte, bine ca nu are alte probleme.In rest, a intrat si ea in criza "nici o haina nu e buna".
Scandal pentru orice iesire.
Cu somul de dupa amiaza, eu am cam insistat si inca insist, fiindca altfel crizutele se accentueaza, si ma obliga la ora 19 sa stau in casa, fiindca trebuie sa doarma. La ora 15.30 cand merg eu acasa, as gasi-o gata obosita si enervata... timpul petrecut impreuna s-ar scurta si ar fi neplacut pentru amandoua. E mai greu pt. mama care trebuie sa stea cu ea cca. 30 min pana adoarme la pranz...
Asa, pe la 16 se trezeste, si ne facem planuri... cam o ora jumate am eu treaba prin casa, apoi iesim in parc pana pe la 8.30...cu rolele sau cu bicicleta, am noroc ca parcul municipal e la 5 min. de casa.
Noi ne-am hotarat sa mergem in iulie in Croatia, langa Dubrovnik (Dalmatia)- mai precis. Sunt foarte incantata de planurile de vacantza si abia astept sa treaca luna iunie. Nu stiu de ce pana acum nu m-a atras deloc marea Adriatica, dar acum, documentandu-ma, pare super...
Oti, am apucat sa-ti vad pozele de duminica, super frumos peisaj! o pup pe ANA cea imbujorata.
monica-elizabet spune:
buna
oti, de patzania ta
acum am vazut pozele...foarte frumoase anutza nazbatioasa si frumushica...acum am vazut unde era sa cada
aime, ma bucur ca sunteti mai bine si sa stapaneasca sanatos vladutz piscinutza
danette si multa sanatate printesei
roserbina tunsuliciul si pe surioara lui talentata
adriana si ma bucur ca v-ati distrat fain in we... bronzatii
paxelina, sa va fie de bine distractia frumsheii si pe mamica lor
noi suntem bine, ieri am fost la gratarel, s-au balacit cateva minute in bazinul mic de la piscina apoi am ramas in parc...pe-aici a cam venit frigul(dim si seara) in rest e cald dar apa din piscina nu mai este calda fiindca noaptea este rece...asa ca o lasam mai moale...sa nu racim...
alex a mers la scoala si eu cu ruxitza pe-acasa...i-am spus ca este d-na bolnava(ceea ce este chiar adevarat si venea o alta d-na) speram sa treaca repede timpul si sa mergem din nou la gradi...
va pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
fulguletz spune:
dama, DPN-ul este pe 30 noiembrie.
Ne-am mutat in alt oras, la vest de München(inainte stateam la nord de München) pt ca aici ne-am gasit casa visurilor cu piscina si jacuzii si maseur inclus in pretz . Glumesc mey......
Casa(de fapt e un amarat de apartament la parterul unei vile) care ne-am luat-o n-are maseur dar merge si fara, am stat 33 de ani fara mai pot sa stau si de acum incolo...
Dar sunt tare mandra de gradina mea cu cele 3 fire de rosii , ardei si ce am mai pus eu acolo(care oricum se vor mana la prima ploaie nasoala)...m-a palit agricultura lu peste prajit ......boala grea zau asa...
otilico, mi s-a facut asa un dor de norvegia cand am vazut pozele...De cand planuim sa ne mai facem concediul acolo dar nu am mai ajuns...si noi vrem frate la fiordurile alea adevarate......Adevaru ca ne-am cam invatat sa avem concedii comode, de stat la soare si mare...ca parca in concediu sa ma coc si io de cald, ca acilea ma satur de frig, zau asa...
asta cu somnul de pranz pro sau contra e diferit de la copil la copil...Copii activi au inca nevoie, clar, cei mai in banca lor, nu mai au nevoie si reussesc sa se tzina pe picioarele personale pana la 8 seara sau mai tarziu...David doarme inca la pranz(el se trezeste la 7 dimineata si la 12 e deja rupt), iar la 9 seara e in pat. Eu sunt pt facut program la copii...nu prea sunt de acord ca un copil de 3 ani sa stea pana la 10 noaptea...dati cu rosii...desigur, sunt exceptii, asta e clar , programul se mai si adapteaza, dar totusi nu inteleg de ce un copil la 2 ani sta pana la 11 noaptea(cunosc cazuri multe). La capitolul asta am adaptat stilul nemtesc(nici nu il culc pe david la 7- 8 seara cum fac nemtzii, dar nici nu trece de 9 seara doar daca e ceva deosebit).
Revenind la somnul de pranz, daca David ar vrea sa renuntze in timp, nu as insista...m-ar enerva sa ma chinui juma de ora sa il adorm ca sa doarma maxim o ora...mai mare balamucul, zau asa...
13 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
fulguletz spune:
aime,si noi tot ca tractoristii suntem bronzati...noroc ca nu port ceas, dar dunga la tricou , la ceafa se vede clar de tot...
si david are perioade din astea in care nu mai mananca iaurt, cascaval, etc...Acum e in faza pommes la pranz dimineata si seara, de ex.
roserbino, mey, da paca fi-tu s-a mai tuns o data, nu? designer de par scrie pe el, zau asa
fetelor ce mai stiti de andreap?...a nascut ori ba? cand facem galerie?
p.s. am pus si eu ceva pozici noi http://picasaweb.google.de/zumperiox/Mai_200802
dama spune:
Eu le-am vazut deja de-aseara (pozele), dar nu am mai avut puterea sa mai scriu inca un mesaj. Sunteti niste frumosi ca deobicei, tot mai nemtotei pe zi ce trece (toti 3). Abia astept sa-l vedem si pe bebe2 daca se inscrie in program si daca decide sa se faca cadou de ziua lu' frat'su .
Sa stapaniti casuta (ca inteleg ca e a voastra) fericiti, sanatosi si plini de satisfactiile recoltelor din gradinita proprie si de cat mai mult soare. Am vazut in poze coltul vostru de rai, e foarte frumos si verde. Noi avem casuta cu gradina inchiriata si ne place mult ca avem unde sta la soare, dar speram ca ne-o veni si noua randul de-o casuta candva, undeva... Intre timp astept sa dai de baut, ca ai pt ce .
Sper sa ne mai vedem si auzim si pe alte cai de comunicare (mess, tel, ce-o fi).
Mami de David (18.11.2004) & Patrick (18.11.2007)
diana2004 spune:
Fulgule,felicitari ,sa ai sarcina usoara si bebe sanatos;Andreap nu a nascut inca,spera sa se intimple dupa 16 iunie pt ca pe 14 e nasa in Pitesti!Am anuntat-o ca eu plec din oras pe 13 iunie dar sotul imi ramine acasa ,sa-l sune la Urgente, dar ea mi-a zis ca vrea sa nasca in Bucuresti si ca vorbeste cu bebelina sa fie cuminte si sa mai astepte .
Otilico,e tare frumos la voi,dar eu sint friguroasa rau ,mi-ar place undeva prin sud sa stau.
aime spune:
Fulgule, e asa verde la voi, e tare fain si David e deja stapan pe situatie. La noi coltul ierbii se vede doar cu lupa si e cam dezolant, dar asa e cand o iei de la zero cu gradinaritul (la noi fuse teren agricol si ne chinuim sa scapam de buruieni). si prevad inca un nemtulica nascut de ziua Romanicai . Sanatate sa aveti cu totii!!!!