Comori de nov-dec 04 (178)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Bine e o impiedicata, a cazut vineri seara de si-a ciobit un dinte, s-a lovit la abdomen, si-a facut o buba in palma ca alearga ca o zapacita si se uita in timpul ala dupa ciori nu la pamant.Bun, am pupacit-o, am dragalit-o, i-am explicat sa fie atenta si sambata cade iar...din nou teoria chibritului si a atentiei si i-am zis ca mai bine o chema Mutulica din Alba-ca-Zapada, ca ala era impiedicat.
Pupam accidentata mica.
![](pupic.gif)
Am ras copios cum ti-a raspuns ca ea e Mutulica...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
*****************************************Miha papa-tot
![](yum.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ad_rianna spune:
ochi verzi buba la fetita
. laasa ca avem si noi faze de genul: "de ce nu vorbesti cand esti intrebat?"..."ca asa vreau eu"...la bianca se intampla mai des, tudor nici macar nu se oboseste sa dea explicatii
...ce sa le fac? mie mi se pare ca devin mai rautzi pe zi ce trece...ma amagesc ca e o faza...sau nu?
onitza da-ne vesti despre tatal tau. ne rugam sa fie totul bine siu sa decurga cu bine operatia
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Alta chestie care nu-mi place de cand a plecat sotul cum o supar imi spune ca ea nu mai vrea cu mine ca vrea la tati, la bunica, ca eu sunt rea ca o cert mereu. Cateodata o mai iau la misto si-i spun hai du-te ca stie ca nu se poate. Dar tot ii repet ca mie nu-mi place sa o cert daca este cuminte eu nu-i spun nimic.
Si Robert la fel face,daca il superi imediat iti spune:"nu te mai vleau"...
![](icon_smile_dead.gif)
Si eu ii spun mereu ca nu-mi face placere deloc sa-l cert,sa tip la el,as prefera sa vorbim frumos,sa ne pupacim,sa ne dragalim..."Si eu vleau asa mami"
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](yum.gif)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
Ii spun ca taiem desenele si atunci zice sa ne impacam ca de acum incolo va fi cuminte...
Robert imi spune,dupa ce ne impacam:"mami,sa stii ca tu esti pietena mea".
![](inlove.gif)
Paxela,felicitari lui Silviu.Pupa mama pe el de baiat istet.
![](pupic.gif)
Monica,
![](pupic.gif)
Ioana,sanatate multa tatalui tau. Cum e?L-au operat?
Otilia,ce face burtica?
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](yum.gif)
roserb spune:
Mihaela, mai, ce replica ti-a dat cu Mutulica, nemaipomenita!
Paxelina, deci am mers la dentist, a stat f cuminte la inceput de se mira toata lumea, i-a deschis un pic pe canal sa se dreneze abcesul, si i s-a parut lui ca il doare (desi nu avea ce sa-l doara, nervul fiind mort); ei bine, dentista, bine intentionata , s-a gandit sa ii de un pic de spray cu lidocaina sa amorteasca un pic locul; ei , pana aici ne-a fost, ca ala e un pic amar, si din momentul ala n-a mai vrut neam sa deschida gura, asa ca am rezolvat o nimica toata; mi-a recomandat sa-i fac o radiografie la dintii din fara afectati, sa vada cat de adanc si grav e afectata radacina, si in functie de asta sa vada cum trateaza; mie,contrar celor ce ti-au zis tie, mi-a zis ca incearca sa trateze si sa sigileze cumva ,ca sa nu mai avanseze; dar daca omul nu vrea sa mai deschida gura, mi-a recomandat sa mergem la fac de stomato unde sunt specializati in pedodontie, poate il conving aia; dar m-ai dezumflat daca zici ca aia nu vor sa faca nimic.
Mortal Silviu, ce baiat destept!
M-a distrat Mihnea intr-o zi, de fiecare data cand il supara mama ii spune: "esti o urata, Meme" la care mama ii raspunde invariabil:"ei bine ca esti tu frumos". Intr-una don zilele trecute face el o boacana, il cearta mama la care el se uita smechereste la ea si tot vroia sa-i spuna ca e urata, mama se uita insa sever la el si nu indraznea, si ii zice:"Meme....memeee....bine ca sunt eu frumos!"
Onitzo, cum e tatal tau?
Roxana&Co
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Otilia hai ca incerc asa mînînca(ulimul e a de la mar-mere)Si sa-ti zic ca eu de multe ori consult DOOM-ul ca foarte multe s-au schimbat.
Azi am asistat la tezele unice si nu va zic...n-a fost usor dar cine a invatat a stiut sa trateze cat de cat fiecare subiect.
Despre Diana...are niste replici de ne da pe spate, ma intreb de unde le scoate dar cand intrece masura ca ridicatul mainii(asta ma omoara) imi creste tensiunea.
Proble este ca sotul e mereu plecat, sunt doar eu cu ea si vad toate nebunelile si incapatanarile.O fi si zodia de vina(fratelo care-i pe 24 noiembrie si pe care in mare l-am crescut eu de cand eram in clasa a V-a, era la fel de incapatanat si este si acuma...asa ca pun toate pe seama zodiei).
Paxela, un Silviu istet foc.
Roxana, adevarul ca e al naibi de rau la gust sprayul ala.Sper totusi sa rezolvati problema
Probleme cu dintii nu avem si sper ca acesta ciobit sa nu ne creeze probleme, e doar un coltisor mic de la incisivul superior, lateral dreapta.Eu i-am mai dat calciu lactic in lunile cu R dar nu chiar in toate, cate 10 zile si asta pentru ca nu mai bea lapte aproape deloc.Mananca ea asa iaurturi, unt si cate un pic de branza dar...
Ma bucur sa citesc ca Ruxi e mult mai bine.
Miha, cam tot asa i spun si eu ca as vrea sa ne pupacim toata ziua si sa fim cele mai bune prietene, o incanta ideea dar pt moment, iar faze din alea cu "esti o mama lea...tati e cuminte" aud si eu.Normal ca tati e "cuminte" ca deh e mereu plecat si cand vine acasa chiar de face vreo prostie si vrea s-o certe, ea merge imediat la el îl iubeste tare, tare si-i zice "mi-a fost dol de tine, tati", el se inmoaie ca o lumanare.Asa nu intervine niciodata daca o cert eu, nu-i ia apararea, chiar o trimite in camera ei, dar imi zice mie ulterior "e copil"Pai stiu ca-i copil dar nu o pot lasa in voia sortii.
Adriana, asa-i cum zici si la noi..pe zi ce trece devine mai rauta si chiar a fost prea cuminte inainte.
Ioana, nicio veste?
Mey dar ce-i cu Bits, Miria, Aime si alte fete care n-au mai trecut de multisor pe aici?
Ma pun sa mai descarc niste poze si apoi pun si aici
Edit:Am pus si pozele de care spuneam.
Mihaela si Diana 22.11.2004
try spune:
Paxela, grea decizie, habar n-am ce as face in locul tau. Parca as tinde sa-l las asa sa mearga si sa repete anul ultim. Oricum daca el va fi asa de avansat, educatoarea poate sa-i dea sa faca ceva separat de restul clasei in acel ultim an de gradi (mai ales daca sunt asa atasate de el si ii vor binele). Mi-e teama doar sa nu nimeresti cine stie de gradi sau educatoare si apoi sa regreti ca l-ai mutat. Iar pe de alta parte nu-i rau ca niste lucruri el le invata mai de mic, asa se-ascute mintea, cand o tii ocupata tot timpul. Bravo lui pt progresele facute.
Va spun ca si alex are asa o disponibilitate acum pt invatat care ma uimeste. Parca e alt copil decat acum 3-4 luni. Lui taica-miu ii place partea asta cu literele si numerele si mereu practica cu el, pe strada citesc numerele caselor, are niste litere micute pe care le ia cu el si le scapa pe jos si alex ii spune ca i-a cazut din mana. Ieri pe o jucarie mi-a citit toate literele corect.
Ieri am fost uimita sa-l vad pe alex numarand in engleza corect pana la 10 fara ajutorul meu.
Unde niciodata nu mi-a repetat poeziile care eu i le citeam sau spuneam, nu va spun cine recita poeziile acum inaitne de culcare : alex ! Si nu scap cu una, doua, el vrea mereu sa le recite pe toate pe care le stie. E asa de mandru ca le stie. E adevarat ca nu stie decat vreo 4-5, dar ma uimeste ce repede le prinde… de fapt astea sunt poezii care eu i le-am spus aproape zilnic, dezi e imposibil sa nu e fi retinut. N-am incercat cu o poezie noua sa vedem cat de usor o prinde. Iar de ceva vreme il vad foarte dispus sa invete engleza. Si exersez mereu cu el caci vreau sa reduca cat mai mult socul momentului cand va merge la gradinitza. Sa aiba un vocabular minim care sa-i permita sa comunice cat de cat cu educatoarea si copii fara a se simti izolat, marginalizat, diferit de ceilalti – caci asta e ceea ce l-a speriat pe el de gradi acum un an. Oricum e un salt enorm fata de cu mera anul trecut si aici ma refer in principal la modul cum ne intelegem cu el, nu la cunostintele capatate. E adevart ca si noi am devenit mai calmi cu el, o mai fi depasit si el periaoda crizelor, cert e ca e o minune de copil uneri, eu care stau toata ziua langa el si sunt obisnuita si tot raman uimita. De-abia astept sa-l dau la gradi… parca nu mai am rabdare…
Ochiverzi, asa ma simt si eu uneori neputincioasa cand calca unul din ei limitele peste masura. Stiu ca e greu sa gasesti rabdarea si calmitatea in acele momente . Acum noua alex destul de rar ne mai da ocazia sa ne iesim din pepeni excesiv, insa vine adrian in forta din spate… asta ca sa ne tina antrenati si sa nu ne iesim din ritm
.
Roserb, mortal mihnea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
da try problema ar fi ca oricum in ultimul an va schimba educatoarele ca ale lui de la pregatitoare trec la mica, iar el va avea doamnele care le-ar avea si anul viitor in pincipiu, dac apastreaza gradinita si schimba grupa doar, iar despre dat ceva suplimentar, sincer nu cred la invatamantul romanesc, in special ca el va fi dintre cei noi, da daca ar fi facut si anul in plus cu doamnele astea era o idee
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
noi am fost la dr, ruxi este recuperata 100% am primit tratament(2 ture de puff pe zi...dim si seara) pentru 6 luni(peste 2 luni mergem la control) daca nu mai apare si sper sa nu mai apara alta criza...
ne-a spus sa nu o mai ducem la gradi pana in august cand trece aici perioada rece si respectiv de viroze, raceli, etc...ca sa nu mai colecteze de pe la colegi(fiind cu sistemul imunitar scazut are toate shansele sa ia f repede) asa ca...ne conformam...(iar o sa inceapa circul ca vrea sa mearga) deja de astazi de cand ea a fost la dr si alex la scoala se enervase ca vrea si ea la gradi si nu la dr...
in rest a spus ca poate sa faca absolut orice doreste
nu stiu ce-au avut azi dar pur si simplu m-au scos de pe linia de plutire...si ruxi si alex m-au secat l ficati...numai nemultumiti si zmiertaiti au fost. acum dorm si cand se trezesc le-am promis ca-i duc in parc...insa zau daca mai pot sau daca mai am vreun chef...da ce-i dupa mine????
va pe toate si va doresc o zi/seara mai buna decat a mea
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Eu am o migrena teribila dar am intrat sa vad ce vesti mai sunt. Ma bucur ca Ruxi este 100% bine dar parca prea e lunga interdictia de gradinita, tocmai acum cand se obisnuise si ea, of.
Si pe mine ma ingrijoreaza ca Bits nu a intrat de atata vreme, nu-i sta in fire sa dispara, oare are cineva numarul ei?
Ioana, sper ca este bine si nu a intrat fiind ocupata.
Alexa, ca de obicei Silviu ma uimeste si nu numai el ci cate ii invata la gradinita, la Ana educatie se face doar 4 ore pe saptamana , deci de unde sa invete fata prea multe. Atat ma bucur ca stie literele si mai fura ceva engleza de la desene animate.
Mihaela, si Ana are un dinte ciobit si l-a rezolvat cam cand avea un an, ne-am dat seama din poze ca pe moment nu l-am vazut ci dupa vreo cateva luni. Iar cel de langa el, fata sus, a cazut in el la gradi, s-a msicat si a curs sange, s-a inegrit dar minune mare acum si-a mai revenit desi eu credeam ca-i va cade, doar ca este o idee mai inchis la culoare. Si eu i-am dat Ca de 2 ori pe an cred, ultima data anul trecut in august.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2