Comori de nov-dec 04 (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
...iuiiiii ce "bulinute" frumoase am vazut... pe toate trei.
Danette, frumoasa nunta!
Am vazut-o si pe Amira care, tare a mai crescut si Miha o tine ascunsa, ne-o arata din cand in cand si bineintels fratiorul ei cel smecher si frumos
I-am vazut si pe Delia si Silviu
Otilia, e maiou deci ai scris bine si nu-ti mai fa atatea probleme...
Felis, yuiii ce-mi citira ochii...tare ma bucur si sa fie de la bine in sus.A si am uitat, am vazut pozele aceelea din parca Mihai e tare vesel si ar vrea peste tot iar tu in treningul acela(ca de altfel oricum ai fi imbracata) arati
Monica, ce face Ruxi? Cum mai este cu gradi?(stiu ca nu merge dar intreb, cum accepta ideea?)
Ca tot ati vb de nr la incaltaminte...noi suntem acuma cum e mai rau, adica cu jumate de nr, 27 jumate asa ca pantofii i vin 27 ca deh ciorap subtire dar adidasi musai 28 ca bagam sosete.cu greutatea tot acolo suntem 17,5kg dar a mai crescut 1cm deci suntem la de trei ori 1, adica 111cm.In ritmul asta la scoala va fi "ca magaru-ntre oi" mai ales ca va merge la aproape 7 ani.
Auzi la ce ma gandesc eu deja..la scoala si ea inca nu-i nici la gradi
Si sa va raspund si la intrebarea cu creatiile copiilor...eu le-am dat idei doar(ce reciclabile pot folosi), ei au vazut cu parintii cam ce au si ce pot face si apoi au trecut la treaba...cu mici ajutoare pe ici, pe colo, batut un cui, legat o sarma...ideile le apartin lor si parintilor, important este ca au fost creativi si au invatat ceva si anume, multe lucruri care le aruncam pot fi folosite in scopuri bune.
Diana e bine, deja viseaza la cum va fi la mare, pt ca la inceputul lui iulie vrem sa mergem o saptamana la noi, in Eforie Nord ca no atata-i bugetul si noua chiar ne place acolo.Anul asta cum am mai zis am si gradul si am iar o gramada de invatat, pregatiri, taxe dar tot evadam o saptamana.
In ultima vreme cand e la masa incepe..."auuuu, ma doale bulta" sau "melg pana la baie"...doar, doar i zice careva "lasa nu mai manca"(cam minte din ce vedem noi)dar îi trece.
Ma pun sa incarc niste foto si 2 filmulete

poze...in parc...dansez

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ptii, felis, ce face clubu’ din om . Dincolo de gluma, ma bucur ca sunteti in aceeasi tabara. Ia cumpara tu o boxa maaaare si danseaza-i omului pe boxa, poate astea e ceea ce-i lipseste, mai stii? .

Dana, alex ultima data avea 108,5 cm. Nu l-am mai amsurat de vreo 2 luni cred…Dar de regula il masor des ca n-am scapare de el din cauza lui adrian : cum ma vede cu cm pe adrian, cum vrea si el masurat. Ii masor dupa ce le fac baie de regula.

Si ca sa ne laudam, alex acum e fascinat de numere. A inceput sa citeasca nuemrele pana la 100, adica il invat sa zica douazeci si cinci nu doi si cu cinci. Confunda uneori 2 cu 4 si uneori uita cum se spune la 7. Ma bucur ca e atras de partea cu numerele ca si eu am fost mereu la fel, mai atrasa de orice materie cu numere.

Dana, superbe pozele, iar voi doua, ca doua printese. Iti sta atat de bine cu coafura aia de la nunta si ai potrivit-o asa de bine cu modelul rochiei si cu bijuurile, nu sti uce nu ti-a palcut la ea, ca pe mien m-a dat gata (esti prea pretentioasa ). Imi place mult poza cu Iris razand cu gura pana la urechi (acolo udne e cu ochisorii rosii). Iar nunta.. superba, ce sa mai, rochia miresei adorabila.

Oti, pupam bulinuta rosie. Ce-t iface samburelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

Iata si noi la apel.
Miha, Onitza, ingrsam si noi randurile la aceeasi categorie: sub 100 cm, cam 17 kg si 25-26 la picior. Sanatosi sa fie ca le prind ele pe fete la 14-15 ani .

Felis, uite ca omul nu stia unde isi tine comoara... Era chiar in fata ochilor. Bine ca incepe sa-si dea seama... Multa fericire va doresc si mai asteptam vesti la fel de bune.

Danette, sunteti 2 frumoase. Si nunta mi se pare ca a fost deosebita (decoratiuni, tort, rochia miresei...). Si Iris s-a distat... Si lui Danutz i-a placut mult la prima nunta din viata lui (pe 1 martie am fost noi), chiar a furat pantoful miresei in colaborare cu o fetitza mai mare.

pentru Ana.

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt la orizontala, am fost la farmacie sa cer No-spa si nu se da decat pe reteta de la doctor .
Si cum am ajuns acasa am facut pipi, m-am sters, si pana sa ma ridic simt poc si incepe sa curga o secretie maronie ca si cum era depozitata undeva, cat sa umplu un tampon zilnic, imi vine sa urlu, vineri de abia merg la ginecolog. Am intrat in sarcina cu trei zile de scurgeri dar sper sa nu o tin tot asa intr-un stres.

Ana insa este foarte cuminte, o sa-i iau un cadou frumos de 1 Iunie, ca rochite deja i-am luat 3 .
E si ascultatoare si de-o dragalasenie de nu-mi vine a crede. Vine si imi spune ca ma iubeste, ma ia in brate, imi aduce paturica si mi-o pune pe picioare daca nu am sosete, mi-a adus o pernuta sa-mi pun sub cot ca mi se exfoliaza pielea si stie ca uneori imi pun pernita sub mana cand scriu la laptop. De dimineata m-a strigat sa vin sa o sterg si cand am ajuns la baie mi-a spus ca "vezi mami, eu nu am mai tipat, te-am strigat frumos". A, si burtica o pupa si o iubeste si in pat a inceput sa doarma sub plapuma ei ca sa nu cumva sa ma loveasca din greseala la burtica. Efectiv ma lasa masca, vine la mine si zice ca ea poate sa aibe grija de mine .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA m-ai lasat cu gura cascata!!!! cata matuiritate la un copil de trei ani jumate!!!!!!! pup-o pe Anuta din partea mea!!!! ce ma bucur ca e intelegatoare! m-ai facut sa ma ingrijorez cu sarcina! ai grija mami! adica, stiu ca ai, te cunosc prea bine, dar voiam sa zic sa stai linistita in pat, daca Ana e cuminitca! sa ma tii la curent ca esti bine, cheam-o pe mama ta sa o duca ea la gradi pe Ana si sa stea cu fata cand vii de la sv.... sanatate multa!

FELIS felicitari !

Eu...nimik nou...sper sa treaca perioada grea sa am chef de scris despre noi...maine plecam la moreni sa il lasam pe paul si poimaine zburam la munchen la o conferinta....va pup

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicia iti dau eu una din boxele cu care face al meu sot sonorizarile la nunti , sau mai sti 2 chiar

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am trecut cu brio si de serbarea asta, sa descurcat superasa sa ma umflu si eu in pene, a zis poezia , a raspuns la intrebari , era mereu cu manuta sus, a facut si shoul serbarii, a intrebat doamna cum spunem cal maro, erau cu man sus ce 4 copii care o ridicau mereu printre care si al meu, aia si alti copi? hai si alti copii , nimei nimic si ii zice, hai asta micu zi cal maro, si el " cal maro"
era super incantata de el, a zis poezia cea mai lunga, oricum erau mai multi care au ziso dar si mai multi care ziceau poezi de 4 versuri , am vazut ca stia multe, acasa nu le zice ca imi spune ca nu suntem la gradi, a zis ca a prins nesperat de bine si repede ca e foarte receptiv , si ca face cu el mai bine uneori decat cu celialti mai mari
gata mam umflat destul
incerc sa incarc un film si ceva pozite de azi

edit :filmul serbarii pe scurt

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

pe Ana cea grijulie. E o scumpa, draga de ea, iar tu, Otilia stai linistita si sa fii bine

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa ce frumos le spune Silviu, si asa cu putina smechereala in glas. Si doamna se vede ca il place, ca-i baiat destept si nu-i rusinos. Pai cum sa nu te lauzi, doar aveti cu ce, oricum sunt uimita de cate fac ei in Bucuresti fata de ce face Ana aici unde este doar joaca la grupa ei.
Am vazut-o si pe Diana dansand cu o fustita sexi si chiloteii la vedere, se pregateste de disco . Dar ce-mi place de ea in parc "Da banutii", "Hai coboara!", ca sa nu mai spun ca va duce in Transilvania

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata tuturor!

Paxela, felicitari lui si pentru Silviu. Ce baiat activ, tot cu manutza pe sus... Noi avem serbarea in 3 si trebuie sa ne costumam pentru o parte in veveritza...

Oti, cum te mai simti? Eu stiam ca petele maro inchis nu sunt periculoase. Dar oricum e bine sa-i spui medicului. si stai linistita ca sunt convinsa ca nu e nici o problema. Si pentru Ana cea cuminte.

tuturor si sa ne spuneti daca ati mai auzit ceva de andreap

37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput