Crize la taiat unghii bebe!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Noi le taiem in somn in primele 10 minute dupa ce a adormit.Altfel imi ia 1 ora fara sa-l fac sa palnga,da' fac ca toate animalele pamantului sa-i atrag atentia,plus ca-i mai dau si lui sa se joace cu forfecuta

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE INTALNEALA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

tot in somn i le tai si eu.
pana pe la vreun an a vrut sa stea fara probleme...dupa aia n-a mai mers nicio pacaleala....
dar tot asa, in prima jumatate de ora dupa ce adoarme...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Hello,

Readuc in discutie acest subiect, pt ca si noi avem o problema.

Pana acum 4-6 luni, reuseam sa ii tai unghiile (si de la maini, si de la picioare) fara nici o problema (treaz fiind). In ultima perioada, refuza insa sa ii taiem unghiile de la picioare, in timp ce la maini nu are nici o problema. Distragerea atentiei nu prea functioneaza; iar somnul nu il are prea profund, cred ca s-ar trezi daca as incerca sa i le tai cat doarme.

Chiar nu vreau sa ii taiem unghiile cu forta si il vad plangand pana la epuizare. Cred ca este suficient de mare sa putem discuta cu el; cu toate acestea, ceva il sperie sau il deranjeaza, si chiar nu stiu cum sa procedam.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

of-of, si la noi este la fel : unghiutele de la maini le tai in timpul somnului, iar cele de la picioare cu foarte-foarte mare scandal, o pun in scaunul de masa si le tai cu forta...urlete, zbierete si tot tacamul, cred ca zic vecinii ca ne chinuim copilul...

pana la varsta de 1,5 ani statea cumintica sa le tai...dintr-odata nu a mai vrut si pace, fara un motiv aparent, cu toate ca mereu i le-am taiat cu grija ca sa n-o doara sau altceva...

sper sa-i treaca faza asta...

la fel face si cu medicamentele (pana acum doar sub forma lichida) - bagate pe gat cu forta, unul o tine de maini, altul (eu) de obrajori ca sa deschida gura si sa le bag cu lingurita pana in fundul gurii, pentru ca le scuipa sau inchide dintii si impinge cu limbuta...nici picaturile pentru nas nu le accepta, nici la cercelusi nu ma lasa sa pun mana...tare sensibiloasa e printesa mea...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cand avea 7 luni bona a vrut sa ii taie unghiile si a taiat si degetelui. De atunci e si pt mine o problema taiatul lor. Le taiem o data pe saptamana, de obicei sambata seara dupa baita. daca ne taiem noi unghiile soau fratiorului vine singura si ea. De obicei tai una la Alex una la Andra . Alex nu suporta sa ii tai unchiile desi e mare dar daca taiem cu pauze vad ca e ok si la el. cand nu merge asa ii pun muzica pe youtube.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Si noi avem un "crizat " la taiat de unghii, mai ales cele de la picioare La maini ma inarmez cu multa rabdare si turuind vrute si nevrute, merge cum merge, nu plange, dar tot trage degetele si va dati seama ca mi-e frica sa nu-l intep, ca asta mi-ar mai trebui....dar la picioare mi-a spus clar ca-l doare, ca-i pare rau ca i le tai, bla, bla si face un circ
Astept sa treaca criza celor 2 ani si sa cresca sa fie cooperant!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_2007 spune:

Mai mai ,si la noi este la fel..nu avem o problema la maini cat avem la picioare.dar eu cred ca o gadil...pt ca si eu cand eram copil faceam ca toate orataniile pana m-am facut mare si i-am zis lui mama ca ma gadil fffff tare...ca si acum de altfel. Lasa ca ne facem noi mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

hehe, pana pe la vreo doi ani i-am taiat lui Cristi unghiile in somn... cand era treaz nu statea o clipa, mi-era frica sa nu-l tai
Cand nu va mai plange la taiat unghii, incepe "cosmarul" tunsului... atunci sa te tii urlete si plansete ...rabdare rabdare....

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu ii taiam unghiile cind ieseam afara la plimbare. o masina - tzac o unghiuta, un tramvai - tzac alta unghiuta

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Noi facem operatiunea asta doar in somn. Fata are 1 an si 4 luni si nu sta altfel, oricat i-as distrage atentia, oricat i-as da exemplu personal. Asa ca de ce sa insist? De ce sa risc sa ridic si mai multe proteste, eventual sa se sperie de-a binelea si cine stie la ce mai ajungem...I le tai in somn si gata! La un moment dat o sa inteleaga despre ce e vorba si o sa accepte...
Insa la noi e si mai haios ca nu suporta sa ma vada nici pe mine ca-mi tai unghiile Mai ales la picioare! Vine langa mine si ma trage de maini si da sa planga daca nu ma opresc...Nu stiu de ce...Nu stiu ce asocieri ar putea sa faca...N-am fortat-o niciodata, nu s-a lovit niciodata, nu i s-a rupt niciodata o unghie, n-a avut infectie...nimic...Pur si simplu nu stiu de ce reactioneaza asa. Dar, din nou, prefer sa evit si sa astept momentul cand va intelege despre ce e vorba...

Mergi la inceput