PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry da nu am apucat sa citesc din urma da vreau sa recuperez sapt asta.
Am intrat rapid sa va zic ca a iesit bine sambata imi era firca ca nu o sa iasa bine si etc dar m-am simti frumoasa m-am simtit bine si eu si Flo si musafirii.
Va pun rapid link-ul de la poze si revin sapt asta cu detalii si vesti despre noi.
Pupici la livada si la pierscutze.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mada casa de piatra ! Sa fiti fericiti, sa vi se implineasca toate visele! Ati fost superbi toti 4 .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Buli

Crissa

Julax eu votez pt. IOANA ,si Alexandra imi place insa pe pitic il cheama Alex asa ca eu zic ca nu se poate sa o cheme pe fetitza varianta feminina. Parerea mea! Si Anastasia e frumos insa parca Ioana merge mai bine cu numele de familie. Eu DACA mai fac o fetitza o sa ii pun numele Olivia Sper insa sa NU

Ramoon bine ai revenit! Copiii mei merg la somn intre 8.30 si 9. Le-am facut programul asa fiindca tanjeam la timp liber cu sotul

Consi

Pe noi ne omoara TEHNICA Ieri am fost la Ikea si am zis sa folosesc chiloteii proaspat cumparati,chiloti care tin 1 pisu.
Pe masina totul bine,ajungem si merg la toaleta cu Patricia,sa facem pisu. Ei dar cum toate toaletele publice au senzori si trag apa singure,Patricia fiind mica si nu o simte senzorul,in timp ce statea pe WC si se concentra sa iasa pisu...se tragea apa.
Bineinteles ca s-a speriat si nu a vrut sa mai stea. De 3 ori s-a intamplat asta si pana la urma a facut pisu pe ea
Trebuie sa gasesc pozitia sa stau eu in raza senzorului sa nu mai traga apa peste noi

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Neatza livada!

Buli

Crissa

Julax eu votez pt. IOANA ,si Alexandra imi place insa pe pitic il cheama Alex asa ca eu zic ca nu se poate sa o cheme pe fetitza varianta feminina. Parerea mea! Si Anastasia e frumos insa parca Ioana merge mai bine cu numele de familie. Eu DACA mai fac o fetitza o sa ii pun numele Olivia Sper insa sa NU

Ramoon bine ai revenit! Copiii mei merg la somn intre 8.30 si 9. Le-am facut programul asa fiindca tanjeam la timp liber cu sotul

Consi

Pe noi ne omoara TEHNICA Ieri am fost la Ikea si am zis sa folosesc chiloteii proaspat cumparati,chiloti care tin 1 pisu.
Pe masina totul bine,ajungem si merg la toaleta cu Patricia,sa facem pisu. Ei dar cum toate toaletele publice au senzori si trag apa singure,Patricia fiind mica si nu o simte senzorul,in timp ce statea pe WC si se concentra sa iasa pisu...se tragea apa.
Bineinteles ca s-a speriat si nu a vrut sa mai stea. De 3 ori s-a intamplat asta si pana la urma a facut pisu pe ea
Trebuie sa gasesc pozitia sa stau eu in raza senzorului sa nu mai traga apa peste noi

livada!

Stefania&copiii

Mititica de ea, o cred. Eu nu reusesc sa il fac pe Nicolae sa faca treaba mare la un wc normal, ca e prea mare gaura si e stresat sa nu cada probabil. Bine ca la noi nu suntem chiar asa de avansati :)) Acum mergem intr-un miniconcediu in Finlanda si ma gandeam sa cumpar un capac din acela care se adauga la WC si sa il luam cu noi..

Julax si mie Ioana si Anastasia imi plac mai mult.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Buli, si eu sunt alaturi de voi. Imi imaginez prin ce treci. Cu capusa nu cred ca vor fi probleme. Cu ochisorii eu zic ca va fi bine, trebuie sa fie bine. Nici sa nu ai in minte alte scenarii. E foarte important sa ganditi pozitiv. Stiu ca-i greu, dar nu-i imposibil. Pup Bulinelul dulce si mamica greu incercata!

Mada, casa de piatra si multa fericire pentru toti 4! E delicioasa Arianna cu ochelari si rochita alba!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nu am mai intrat de ceva vreme, dar vad ca s-u intamplat multe pe la voi!
Mamica de Bulinel sper sa fie totul OK de acum incolo. Sa fie baiatul sanatos!Mai vezi si pe situri de-afara de la clinici de oftalmo ce zic.Trimite cate un mail sa vezi ce parere au. Suntem alaturi de voi, daca nu fizic, atunci sufleteste

Mada, asa mireasa frumoasa nu am mai vazut de mult, iar domnisoara de onoare m-a terminat! Sunteti o familie tare frumoasa si va doresc sa aveti parte numai de bine, de fericire, de sanatate tot restul vietii!

In rest ce sa mai zic? Noi cu munca, Busra tot cu bUnicii( carora le face zile fripte), creste, este pe zi ce trece mai alintata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada_mxm, ce familie frumoasa sunteti!
norocuta, revin cu poze recente

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Madalina, CASA DE PIATRA :)

Foarte frumoasa pozele. Rochia te-a prins foarte bine :)

Bulinutza, totul va fi bine. Asculta de fete. Nu are sens sa iti faci scenarii care de care mai negre. Stii cum e: un elefant poti sa il inghiti doar rupt in bucati mai mici. Asa si tu: ia lucrurile pe rand, in ordinea urgentei si a gravitatii lor. Altfel vei fi coplesita la un moment dta.

Noi iti tinem mana, cel putin virtual. Si ne rugam sa fie bine si pentru puiul tau.

In alta ordine de idei: si la noi a fost un chin cu luatul sangelui. Anul trecut, in Romania, nu i-a placut doctoritei care a vazut-o culoarea in obraji si a comandat analiza ca sa fie clara treaba. Nu au reusit sa ii ia sange. Aici i-au luat acum 1.5 luni cand a fost bolnavioara, tot prin sistem pt transfuzii.
Deci, daca se poate evita analiza asta de sange, eu zic sa faceti tot posibilul sa o faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamaluidavid,multumesc pentru opinieBafta cu olita,cred totusi ca sunteti pe drumul cel bun.I-am cumparat si eu vreo 3 chilotei,acum imi dau seama ca sunt cam putini
Eugcem,multumesc pentru parereAm incercat si eu sa-i pun lui Alex capac pentru bebe,dar tot i-a fost frica,desi dorea sa stea si el ca cei mari.N-am incercat decat o data,poate la voi va fi altfel.Bafta!
Anasia,am vazut si eu pozele.FrumoaseIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Mada foarte frumoasa familie!

Eugcem si eu folosesc reductor,acasa capacul olitei se ia jos si se poate pune pe WC iar pt. afara am cumparat unul pliabil,se face mic si il port in poseta

Anasia frumoase poze!

Bysko bine ai rvenit!

Julax cu olita INCA nu suntem pe drumul cel bun insa nu ma las,are momente cand pur si simplu NU VREA sa faca la olita Si da,3 chilotei nu sunt de ajuns SI cu degetarul m-a pacalit rau de tot. Chiar am crezut ca nu isi mai suge degetul,insa domnisoara mea se abtinea cand eram eu prin preajma,si putin dupa in caz ca ma intorc(dupa ce o puneam la somn).Ca sa ma conving am testat^o,i-am pus colorant alimentar pe deget si bineinteles ca dimineata am gasit-o murdara pe limba

Noi azi am petrecut o dimineata tare relaxanta intre fete,Patricia s-a trezit tarziu si nu a avut timp sa manance,trebuia sa il ducem pe David la gradi asa ca am luat cu noi cornuri cu gem,ca tot aveam proaspat facute de aseara si am mers intr-un parc dupa ce l-am lasat pe David.
Am hranit si pestii,Patricia radea in hohote cand vedea pestele cum scoate gura afara sa pescuiasca bucata de paine. Apoi ne-am plimbat putin si ne-am intors acasa.

Azi e zi MAAAARE fetele! NE RIDICA CASA Pana acum au lucrat la fundatie,aseara au sunat sa ne spuna ca azi o ridica si cica intr-o zi,adica TOT AZI termina.Cand merg sa il iau pe David de la gradi o sa trec pe acolo sa vad. Zidurile sunt facute in fabrica,vin cu ele gata facute,doar le imbina si gata,s-a ridicat casa. Ma bucur ca nu sunt intarzieri,pe 28 mai scrie in contract ca o ridica si uite ca asa e,daca totul merge la fel de bine ca si pana acum,pe 28 iulie ne putem muta

Scuzati de off topic

livada!

Mergi la inceput