Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
SufletDInger spune:
La multi ani sarbatoritilor de ziele trecute si de azi.
Noi suntem bine, greu cu organizarea, papa, jucat, plimbat, dar citim zilnic.
Am vazut si pozele bebeilor. Frumosi au mai crescut. Ce trece vremea!
Bun venit fetelor mai noi.
De la cate luni ati introduc spanacul si cum l-ati preparat? Am vazut de cumparat si scria ca e de la 4 luni.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
creem spune:
Heloooo!
Am aparut si eu in peisaj dupa unweekend foarte activ...cu plimbari la mare, la munte, la carfour si la gratar Cam mult pentru itica noastra care ieri, can am ajuns acasa a dormit de la 6 seara pana dimineata...a mai supt prin somn, dar in rest...nimic, a sarit baita. In schimb azi n-a mai dormit de la 14 pana la 22 m-a capiat de cap...si am iesit si afara, chit ca ploua (de fapt ploaia ne-a prins afara)
Si e maraita...nu papa prea bine...poate sunt efectele vaccinului, poate dintii rabdare si iar rabdare.
Kiva...eu i-am dat fetei la inceput mar fiert pentru ca pe cel crut il voma...acum e bine si ii dau si crud.
Iuliana, intra-devar am facut electrostimulare inainte sa raman gravidutza. In primele trei sedinte nu se observa mare lucru, dar dupa aceea scadeam cam 1 cm la fiecare sedinta..mai mult la fund si burta, mai putin la picioare. Am slabit 10 kg in vreo 2-3 luni (cam 30 de sedinte am facut) dar am tinut si dieta, ca fara...nu se poate. Tot pe asta ma bazez si supa ce n-o sa mai alaptez ca sa slabesc, ca gimnastica ma "termina"
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
uuuuuuuuuuuuuuuu
Nu mai e nimeni pe aici?
Plec si eu la culcare!
Somnic pufos tuturor!
Poze Maria Sofia
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
mai apuc si eu sa arunc un ochi pe aici...cat de cat
victo, eu dupa ce am inchis supa am pus o frunza de patrunjel in ea, e f sanatoasa si i-a si placut sabinei
oana, weleda stiu ca sunt cele mai bune, dar si scumpute. sunt mult mai safe decat altele, fara parabeni, sls, chimicale
vad ca mai discutati si de borcanase, eu la ilinca am testat cam tot ce era pe piata (deci anul trecut) si sg care mi s-au parut cu adevarat bune si sanatoase, pe cat de sanatoase pot fi ele, au fost cele de la Hipp, alte firme folosesc si mult zahar, amidon modificat, chiar si e-uri
Multumesc! Si multumesc si Laviniei! Cred ca o sa iau si Weleda si Bubchen sa le compar. Pupici! Somn dulce!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!!
roxx, lixa - merci mult pt. raspunsuri. Am decis insa ca vom merge cu masina toti 3. Din varii motive,e mai bine asa ... sper acum sa aiba rabdare Silvia si sa decurga totul bine. Va avea 8 luni 1/2 si avem de mers cam 2200 km. Vedem noi ce va fi!!!!
Dar mai am o intrebare, asa, de curiozitate ... bb trebuie musai sa aiba pasaport pt. a calatori cu avionul? In conditiile in care SIlvia deocamdata nu are nici certificat de nastere ... i-l facem in Ro. Am pt. ea un titlu de calatorie obtinut de la Consulat si ala cica e valabil ca si act de indentitate ... pt. masina sigur e bun ala ca am intrebat la Consulat. Dar pt. avion trebuie pasaport?
Petronela si Silvia
mihuta spune:
mneatza si de la mine, nu stiu de ce dar sunt nauca de somn...
Petro, eu stiam ca e nevoie de un act cu poza, fie pasaport propriu fie trecuta pe pasaportul unuia din parinti, pentru ca certificatul de nastere n-are poza.
Noi plecam peste doua saptamani jumate in vacanta, si sunt cam cu inima indoita. Banuiesc ca n-o sa fie prea usor pentru bombonica noastra dar cred ca ar prefera sa vina cu noi decat sa ramana acasa. Nu atat de avion mi-e teama cat de excursia in sine, ca ea se bucura cand ajungem acasa si dupa ce am stat o ora doua in parc...
mami de Sophia
creem spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Iulia, Patricia, Alexandra Maria, Vlad Gabriel!
Mihuta...si a mea se bucura cand ajungem acasa...cateodata nici nu mananca pana nu ajungem acasa in patutul nostru sper sa se mai obisnuiasca si prin alte locuri...pana acum n-am dormit nici o noapte in alta parte (chiar si de Paste ne-am intors in aceeasi seara acasa de la bunici).
Poze Maria Sofia
pet.cost2005 spune:
mihuta - pai si titlul asta de calatorie are poza ... si cica e pe post de document de identitate pt. fata. E obligatoriu sa-l am pt. a iesi cu ea din Italia ... de aia zic ca poate e valalbil si pt. avion. Oricum, repet, e doar de curiozitate, ca noi vom merge cu masina ...
Petronela si Silvia
logam spune:
neata
pet.cost2005 eu am un cumnat in Spania care avenit in Ro vara trecuta cu bebe de 5 luni, cu masina, fara probleme. Avea bebe certificat de nastere spaniol. Totul a fost bine pana au vrut sa plece inapoi, ca i-a intors din drum de la vama (romanii) pentru ca nu avea copilul certificat de nastere romanesc! Si ca sa-i faca certificat aici tine vreo cateva luni plus o hartie de la primaria localitatii unde locuiesc in Spania. Stii ce au facut? Au ascuns copilul sub haine in masina si au trecut granita fara sa stie nimeni cati sunt de fapt! Au zis ca nu mai via altu in tara!
Asa ca intereseaza-te bine de ce acte ai nevoie sa nu te trezesti cu surprize!!
Bafta!
mama de sorina mica
poze sorinutza mica
gill spune:
..............
Multumesc pt raspunsuri Ellis su Petronela
......Elis.....mustela Stelatopia am si eu in casa dar pe iritatiile de la vant si praf nu prea are efect........pe altele...a facut minuni!!!!!
......e de incercat si crema de galbenele.....
Petro......Dermana....cred ca e o crema buna...dar din pacate nu se gaseste in Romania....
...pana una alta...i-am dat cu putin Bepanthen...ca este si pt dermatita iritativa......si parca se vede ceva ameliorare.....
fetelor ...eu o sa intru mai rar sapt aceasta ca m-au chemat la servici cate 3 ore pe zi....vre-o 10 zile...ca sa tin niste interviuri........
pupici la mamici si bebici
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/