Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi frumos July.

imi fac probleme sa nu fie cumva afectat bb desi misca, sau lichidul, off numai ideii tampite imi trec prin cap. Dupa atatea probleme incep sa gandesc ciudat.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Laureta felicitari!!!! esti tare, eu m-as adapta greu in alta tara.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

kid sarumana de sugestie, asta am facut.. doar ca l-am luat cu imprumut de la mama, ca ea avea . Inca n-am apucat sa mi-o iau regulat, doctorita zicea sa o iau odata la 2 zile, da' nu stiu cand sa mi-o iau... dimineatza, pranz, seara...

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Laureta felicitari!!!! esti tare, eu m-as adapta greu in alta tara.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by laureta

Sa va dezvalui secretul meu . Eu sunt albaneza venita acum 13 ani cu bursa de studii. Aveam de gand sa termin scoala si sa plec dar... ete ca am ramas. Asa a fost sa fie.
Limba romana o stiu ca am terminat o facultate si un postuniversitar aici deci examene la greu , pluuuus sotul roman

Laureta, BRAVOOOOOOOO!!!!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neatza mamici cu burtici,

In ultimul timp mai mult va citesc si scriu mai rar, dar acum am ceva timt si va zic si eu....

Referitor la alaptat, chiar trebuie sa av informati inainte de a naste, caci alaptatul este foarte important. Eu am reusit sa-mi alaptez baiatul pana la un an, asa mi-am facut eu tinta de la inceput si nu m-am lasat desi in unele perioade a fost groaznic de greu!! La un moment dat aveam lapte foarte putin si foarte diluat, bebe nu se satura, dar dr lui mi-a spus ca daca ii bag biberon, asa va ramane, so, il alaptam din ora in ora cate o ora, fie zi fie noapte... Si el plangea mult ca era flamand si eu ca nu ma odihneam deloc, intre mesele lui doar mancam bagam ceaiuri si ma mulgeam, ca sa stimulez glanda... dupa vreo o saptamana a inceput sa vine mai mult lapte si mai consistent.. (asta se intampla la 2 luni si jumatate...) apoi am luat mult galactogil (stimulent) care m-a ajutat dar m-a si ingrasat cu 12 kg!!!! Asta a fost, mi-am atins telul si nu regeret o clipa ca nu am cedat si nu i-am dat lapte praf... Sper ca si de data asta sa reusesc sa alaptez macar 1 an....

Mai este un subiect la care pot comenta si eu... colul scurt.. Si mie la controlul trecut si la eci mi-au spus ca este scurt, 2cm, insa nu mi s-a dat nici un tratatment si nici recomnadare de repaos, doar sa fiu atenta daca apar contractii si sa vin mai des la control... De azi intr-o sspatamana ma duc iar la control si sper sa fie totul ok. Eu contractii nu am si colul desi era scurt era inchis. Bebe misca foarte mult si cateodava stau si eu sa ma gandesc daca cumva sunt contractii dar nu, nu sunt, e doar bebica mea super agitata.

Tin pumnii fetelor care merg azi la dr. Sa fie totul bine si sa veniti cu vesti fffff bune.

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor gravidutelor!!!!Ce dor mi-a fost de voi!!!
REmember me?I'm back!!
Desi am venit de o saptamana abia acum reusesc sa intru, cateva zile nu a mers forumul, am si fost super mega extra aglomerata la munca(nu se descurca astia fara mine!!! SA stiti ca am citit tot( mai putin ce ati scris azi).Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns a fost sa citesc pe prima pag dak ne-a mai parasit careva si ma bucur din suflet ca nu!!
Felicitari tuturor burticilor care au aflat ce comori ascund in burtici!!Un gand bun si Doamne ajuta celor ce stau la pat sau iau trat!Multa bafta celor ce merg la eco azi!!
Si "special thanks" celor care si-au adus aminte de mine
Eu am tot 15 kg extra( deci eu sunt number one la grasime!!), dar mi-a crescut burtica tare in aceasta ultima luna, ca toata lumea zice ca am 2. Am facut in tara eco si totul e bine, mi-a confirmat ca e baietel. Am ramas tot la numele LUCAS , ca prea ni s-a lipit de suflet!Lucas al meu e un agitat, "Atomic boy", misca intr-una, deci voi da f repede jos kg in plus!!
HAi ca m-am intins.....I's good to be back

DAti-mi si mie careva, va rog mult cont, parola si instructiuni ca poatte ma invrednicesc sa pun si eu sa pun poze sa vedeti ditamai burtoiul!!mersi mult

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nocom ,ai alaptat un an,super,felicitari!Asa mi-am propus si eu acu sa vedem daca si reusesc!

Bitza felicitari pt Lucas al tau!!!!!!!si bine ai venit!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Fetele, pupici si mersi pentru urari. Budapesta seara este intr-adevar foarte romantica.

July, cred ca poti sa-ti iei tensiunea la orice ora. Mama mea are probleme cu tensiunea, are un aparat din asta acasa si-si ia tensiunea destul de des, asta nu este cazul tau.
Oricum, ar fi bine sa nu-ti iei tensiunea cind esti nervoasa sau obosita. Poate ca ar fi bine sa-ti faci un program si sa o iei cam la aceesi ora.
Cu toate astea, cred ca doctorul care te urmareste pe tine ar trebui sa-ti ia tensiunea de fiecare data cind te duci la el. In toate articolele despre sarcina scrie clar ca la fiecare control se ia tensiunea, se masoara greutatea, se masoara burta (asta mie nu mi-a facut pina acum) si se discuta despre starea in general a gravidei. Plus ca se masoara colul si alte chestii de genul asta.
Vad ca doctorii din Romania pun mare accent pe ecografii, poate ma insel eu. In franta si in Canada se fac 3 ecografii mari si late, in rest sint numai controale pentru gravide in fiecare luna de sarcina.
Si eu am facut multe ecografii la inceput, insa data trecuta doctorul meu nu vroia sa-mi faca, insa am insistat eu, pt ca vroiam sa stiu sexul copilului inainte de a ajunge in Romania.

Laureta, felicitari. Ti-am zis deja, m-ai dat gata. Limba romana nu este usoara, eu imi dau seama cind trebuie sa-i explic sotului meu anumite chestii... pentru noi este normal sa fie asa, insa pentru un strain, mama-mama, cred ca e jale.
sa stii ca bati multi romani la cum scrii. Din pacate, multi fac greseli elementare la scris, eu scriu numai cu voi in romaneste (si cind le mai scriu prietenilor, familiei e-mailuri) si incerc pe cit pot de mult sa nu-mi uit limba.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Hello dragele mele burtici!
Va scriu si eu azi de la servici...am putin timp liber.
Vroiam sa va intreb ceva ca azi vreau sa merg putin pein Malll.spuneti-mi va rog voi ce fel de lenjerie intima v-ati cumparat pentru burtica care creste.Ma refer ce fel de chilotei si sutiene pentru ca cele care le aveam nu ma mai incap peste burtica(ma refer la chilotei).
Va pupic.Mai scriu si va urmaresc din umbra.

Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput