ODISEEA SLABITULUI

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by bretonica

FOARTE EDUCATIV NORA...macar sa reusim sa punem si in aplicare tot ce ai scris

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Pai, cum spuneam, omul are LIBER ARBITRU. Dupa cum decide pentru el, asa-i merge! Informatii avem multe la indemina. Dar e mai usor sa o cotim...unii o cotesc...altii circotesc...in final, cei mai intelepti ajung la concluzia ca trebuie sa mai faca si lucruri pe care inainte le ignorau. Nu sunt lup moralist. Eu aplic destul de multe lucruri din cele pe care le aflu, care-mi ajuta.
Oricum, tot inainte! La cu kg in plus. Nu uitati de algoritm. kg in plus, ca altfel s-ar putea sa dati jos ce va trebuie (asta a propos de locurile din care dam jos ).

Mie nu-mi mai e foame. Iar experimentez ceva. Dar nu va mai spuuuuun, in ruptul capului. De data asta tin numai si numai pentru mine

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bai fetelor care faceti disociata,ia spuneti-mi voi cum stati cu tensiunea si bataiile inimii,ca eu azi am avut bataile c-am mari oscilau de la 93-103...o fi"ceaiu verde"..beau zilnic CEAI VERDE ANTIADIPOS..de ala chinezesc cine nu-l cunoaste,hai..c-am liniste pe la voi...TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Breto, eu dupa 2 saptamani in care am stat bine cu ceasu', in a 3a am clacat, dar am redus ceaiul si acum imi e bine!
A fost si de la oboseala, + ca mie nu imi mai e deloc foame...deci cred ca si de aici m-am simtit slabita...

Dar acum sunt ok, merg inainte ca abia astept sa imi fac rochita de mireasa!

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

..la mine este moment de reculegere fetizelor,nu mai pot vorbi in codice..am sa deschid alt subiect..sa ma gindesc ce titlu am sa-i dau numai...urmariti-ma incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1307irina spune:

buna.
va rog dati-mi si mie dieta prin care pot slabi. am 23 ani ,1,65 m si 70 kg.
sunt un membru nou,si m-as bucura sa fiu acceptata si ajutata de catre voi! multumesc
pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 1307irina

buna.
va rog dati-mi si mie dieta prin care pot slabi. am 23 ani ,1,65 m si 70 kg.
sunt un membru nou,si m-as bucura sa fiu acceptata si ajutata de catre voi! multumesc
pupici

cocolina

cum sa nu ,imediat..SUPERDIETA http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119835..BINE AI VENIT

Mergi la inceput

cine doarme? ...sa doarma...
cine e treaz? sa spuna prezent!

nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nora prezent....se pune

Pai, cum spuneam, omul are LIBER ARBITRU. Dupa cum decide pentru el, asa-i merge! Informatii avem multe la indemina. Dar e mai usor sa o cotim...unii o cotesc...altii circotesc...in final, cei mai intelepti ajung la concluzia ca trebuie sa mai faca si lucruri pe care inainte le ignorau. Nu sunt lup moralist. Eu aplic destul de multe lucruri din cele pe care le aflu, care-mi ajuta.
Oricum, tot inainte! La cu kg in plus. Nu uitati de algoritm. kg in plus, ca altfel s-ar putea sa dati jos ce va trebuie (asta a propos de locurile din care dam jos ). mai
atins tarede tot mai ales ca am reusit sa pun 2 kile pe mine de la coca-cola
citesc ce ati scris si revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

nora prezent....se pune

Oricum, tot inainte! La cu kg in plus. Nu uitati de algoritm. kg in plus, ca altfel s-ar putea sa dati jos ce va trebuie (asta a propos de locurile din care dam jos ). mai
atins tarede tot mai ales ca am reusit sa pun 2 kile pe mine de la coca-cola
citesc ce ati scris si revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Las` ca trece, o sa vezi ! Gasim solutii!...sa te dezvatam de cola asta...ti-am spus ca eu daca am prin casa o pun in vasul de la wc...ca are un efect bun acolo?

Noapte buna!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

neata fetelor!!!!!
buna faza cu COLA,nora!intr-adevar,e boala curata...

Mergi la inceput