Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 7
asteryaro spune:
Anasol, incearca Calma baby, de la Erba Vita. Siropel. Buuuun. calmeaza colicii si durerile dentare. Eu l-am descoperit acum cateva luni, i l-am dat lui Razvan pt. calmarea "nervisorilor". sa stii ca a functionat, este din plante. daca nu-l gasesti, stii lectia, ok?
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
Fetelor, eu sunt tare necajita. M-au lasat nervii de tot, ma simt ca un rahat, si am ganduri tot mai nasoale. Mai prost este ca-mi vars naduful pe copil... dupa care imi vine sa ma impusc... Cum sa fac sa nu se mai imbolnaveasca??? daca-i vedeti manutele, sunt negre-vinete, are cate 3-4 intepaturi pe fiecare, asta in cautarea venelor pt. branula... ce sa mai fac??? Caci la cresa tot trebuie sa-l duc, dar oare cat se va mai imbolnavi, saracutul mai mult acasa a tot stat... Vremea asta cretina, cu vant, ploi, iar nu tine cu noi... grijile casei, toate in spinarea mea... sa dea dracu daca le mai pot duce. Iertati-ma ca ma plang aici, insa... am ajuns la capatul puterilor.... Cu el nu ma mai inteleg deloc, este foarte nervos, ii sare tandara din orice, arunca, tranteste, tipa si urlaaaaa, de zici ca-l cresteaza cineva cu lama si-i da cu sare... m-am saturat. Cand doarme il privesc si ma intreb cum asa un inger poate sa fie astfel??? A inceput sa zgarie, sa ciupeasca, sa ma bata cu palmutele alea mici si grase... daca nu-i fac pe plac, aia sunt, scandal scrie pe noi! ne cunosc toti vecinii, sunt sigura de asta, si mi-e tare rusine cand ma intalnesc cu ei, sigur ma aud cand tip si eu la Razvan... oare cat mai tine cosmarul asta, oare nu mai creste, oare nu-i mai intra si lui ceva in creier, sa inteleaga si el cate ceva???
Credeti-ma, am clacat de tot de cateva zile. Nu stiu ce sa mai fac, pur si simplu. As plange in continuu, doar sa mai uit de necazul asta...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Bombonicaaaa spune:
Of mai Cristina te cred ca ti-e tare greu si de Razvan mi se rupe sufletul saracul, tot bonlavior
Nu stiu cum sa te incurajez , nu i-mi gasesc cuvintele si poate ca nu ar fi nici ele deajuns sa ma exprim cat de rau i-mi pare ca treceti prin atatea necazuri
Ce pot sa-si spun ca a ajutat mult la noi cand am avut cele mai grele probleme din viata noastra , rugaciunea , nu sunt un om foarte spiritual sa ma rog constant dar in clipele in care parea ca totul s-a naruit si ca suntem pe fundul prapastiei ma rugam mereu cu disperare pot spune , asta m-a ajutat mult , mi-a limpezit gandurile si mi-a dat putere .
Incearca sa te aduni ,sa-ti recapeti puterile si sunt sigura ca v-a fi bine si pentru voi , va imbratisam cu drag !
Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
MIHA78 spune:
Cristina, imi pare tare rau ca tb. sa treceti prin atatea, sincer nici nu stiu ce cuvinte de incurajare ti-as putea spune, te-ai straduit atat, cred ca e un moment in care simti ca nu mai poti si numai singura iti poti reveni. Noi suntem alaturi de tine. Oare daca numai ptr. o luna nu l-ai duce pe Razvan la cresa, pana se stabilizeaza vremea asta, copiii de acum vor raci mai rar si nu va mai lua nici el atatea.
Giova, da, tot aici vom construi, tare bine ne simtim, sunt si copii in zona, se face un intreg cartier de case. Cu parcurile stam prost dar vor aparea ptr. ca e o comuna mare si se construiesc si f. multe blocuri.
Bianca asa e cu astmul, sansele de recuperare sunt mari.
Despre copilul meu ce sa va spun e un mic rasfatat, a inceput sa aiba accese de egoism, asta de vreo sapt, am zis ca parca e alt copil, nu mai da la nimeni nimic. Pe langa asta ar mai si sari la bataie, ma mir ca el cam primea bataie de la fetitele din vecini si vad ca acum o intoarce si el. Eu incerc, sa-i tot explic de ce nu e bine sa faca asa, dar sincer nu prea tine.
MIHA78 spune:
Maraki, sincer cand e vb. de mancare sincer si eu cam fac cu nervii. Adica nu suport sa-i dea nimeni mancare aiurea, cred ca asa se strica programul copilului. Daca ii pui in fata si el papa din cand in cand normal ca nu mai mananca apoi mancarea lui bine. Nu stiu dar observ ca parintii nostrii, socrii au alta mentalitate legata de alimentatie, cu care nu pot fi de acord. Si ai mei au tendinta sa-i tot dea din toate prostiile, noroc ca lor imi permit sa le spun. Sincer si la socri, m-am rastit o data pe tema asta si de at. nu mai prea mananca copilu fara sa stiu eu. Am noroc zic eu ca au inteles.
Giova spune:
Doamne Cristina cat te inteleg......nu stiu ce sa-ti spun si cum sa te ajut. Stiu ca iti e greu, ca ai ajuns la capatul puterilor, dar....incearca totusi sa mergi in continuare pe drumul asta. Hai ca vine si vremea frumoasa si poate alta e situatia la cresa de acum incolo. ma gandesc la voi zilnic, ma rog sa fie bine sa-ti dea DD putere si lui Razvanel putin mai mult calm.
Silvia ma bucur ca s-a acomodat Alain la cresa aia. cat l-ati lasat ieri acolo?
Of Maraki, naspa situatie. cum naiba sunt asa de prosti sa strice programul copilului de masa cu tampenii? le e lene sa faca mancare pt. el? sau ce? Mai bine ti-l aduceau acasa.
Miha ma bucur pt. voi, lasa ca e bine. eu tot asta zic, nu sunt parcuri, asta e. Ai curte unde-i poti pune leagane, piscina, tobogane, mai vin si alte prietene cu copii in vizita si te-ai scos.
eu de as sta la casa cu curte, rar de tot as merge cu el in parc, la cat sunt eu de comoda.
Bombo am vazut o parte din poze: tare dulce e Jasy si tu ai asa o burtica frumoasa si mareeeeee!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
neata
in ultimile 3 zile am fost tare necajita....pe la dr cu bianca care acuza dureri de burta ,urgenta,spital,echo...dar e totul ok se pare ca a facut o indigestie...nu ti mai tb nik cand e copilul bolnav,plus ca ma u zapacit matusile ,unchii, bunicii cu telefoanele
azi se duce la o petrecere si maine la olimpiada de romana pe bucuresti sper sa faca o figura buna
PAPAN????????? un mare nebunic care striga la tatal meu....nelu purcelu
ASTERY sanatate multa si capul sus
GIOVA ma bucur ptr tine ca vei face ce ti place
BIANCA spor la invatat
CUSCRA pupicei la nora mea frumoasa
ALII sa traiasaca micul increstinat ,sunteti tare frumosi
MIHA sanatate multa
Giova spune:
si acum sa va pove. despre noi:
Ieri am fost in Botanic la intalnire cu fetele. a venit doar sora Mirei, ei plecand in dim. de ieri.
Copiii au fost ok, eu am mai alergat dupa marco, a facut si kk pe el (noroc ca a fost tare si nu s-a dus din chilotei), l-=am schimbat, totul ok. Am venit acasa cu tramvaiul spre bucuria lui marco. Ne-am intalnit cu tati, am mai colindat prin oras, pe urma acasa, unde iar au inceput crizele. Mi-a varsat farfuria mea cu mancare, a spart un pahar, a fost pus la colt de unde a plecat in camera lui si a trantit tastatura.
Nu va zic cum era Clau- spume nu alta. l-a bagat frumos la dus si la bagat in patut la el in camera, unde la ora 22.30 dormea baiatul singurel.
De dim. s-a trezit ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Alaltaieri seara iar l-am certat ca a facut o boroboata, el venind in bucatarie cu o mana de jucarii si le-a aruncat in noi.
Sincer, nu stim ce sa mai facem cu el....cand il apuca, pai sa te tii, ca nu merge nici cum.
Chestia e ca tat-su' il cearta si-l pedepseste, dar tot pe mine e suparat si ma bate daca ma apropiu de el.
Nu mai zic nimic, doar ca in momentele alea, imi vine sa-l duc la mama si sa-l iau cand va merge la scoala.
hai, va o zi buna sa aveti.
azi e vineriiiiii, mi-e groaza de weekend si de cate tampenii va face marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Intru si eu pe graba ca la ora 10 trebuie sa fim la gradi si imediat ince procedura de trezit copilul.
Miha e super daca o sa aveti curte ca ii faci acolo parc. Ai primit pe pM adresele de site ?
Giova saptamana asta merge 1 ora la o sedinta, mai mult cat batem drumul dar asta e pana se acomodeaza, saptmana viitoare mergem 2 ore, am fixat deja 2 date o sa mai caunt un loc o zi sa mearga de trei ori macar. Imi place ca au multe jucarii de calitate si sunt multe educatoare si e ok, ma bucur ca vad ca reactioneaza ok la copii si e socialbil ca aveam emotii.
Cristina, te inteleg petfect si mie mi se aduna cateodata oboseala si nervii de simt ca nu pot sa respir, aici fiind singura si Jean mai mult plecat cateodata simt ca as vrea sa dorm 100 de ore si nu pot nici una. E varsta la care incep sa fie rauti in cea mai mare parte si trebuie disciplinati....asa e si al meu, si eu mai strig la el dar ma straduiesc sa o fac rar pentru ca agresivitatea da raspuns agresiv de la ei si intram intr-un cerc vicios. Sfatul meu este sa iti iei tu 2 zile libere vb f serios, asa faceam in Ro, trebuie sa fie cineva apropiat cu care sa il lasi 2 zile din famile, cand scapati de tratament. Te plimbi undeva la munte sa te plictiseasca linistea si sa ti se faca dor de tipetele lui si o iei de la capat ca sincer asta este....pana vor face 18 ani sa fuga ei de noi...mai e cale lunga.
Maraki si eu sunt dispetara cu mancarea, nu stiu ce sa mai fac, tot fac pizza si peste si scoici si supa de taietei de mi se face greata deja de mancarea asta dar nu mai vrea nimic altceva. http://www.tratamente-naturiste.ro/produse-vitamine/lion-kids-multivitamin.htm asta era sitte-ul ca l-am salvat eu; Mie imi aduce soacra mea dar ceva sirop ca asta sigur nu va roade tabletele numai ca sa ma enerveze pe mine .
Nu stiu ce vroiam sa va mai zic...a ca alaltaieri am luat o tranta din cauza lui Alain ca in copilarie cu invinetit de genunchi si stricat de pantaloni, fugind dupa el pe culoar ca o ia pur si simplu in alta directie si ma pot ruga de el in toate limbile sa vina ca nu o face si fuge si eu dupa el si il si ajung destul de greu ca are o viteza . M-am enervat ca eram cu ceva pantaloni noi si l-am intors in casa si l-am certat si a plans....pret de 1 minut ca eram asa de nervoasa si nu am vrut sa il consolez sa vad ce face. Ei bine sa calmat singur si s-a jucat, in durea pe el in patina de pb mele M-am schimbat si am luat-o iar la drum ce sa fac cu el, tare mare purcelus e cand vrea. In rest suntem ok, facem progrese zilnice pe toate planurile si astept sa vrea sa mearga de manuta prin oras sa scap de carat si magaoaia de carucior dupa mine;
Am fugit, o zi buna tuturor.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
toanca spune:
Neata fetele.
Cristina...of...imi pare tare rau; prin cate treci si tu si spiridusul asta micut.
Incearca sa fii tare!
Pentru el ca saracutu nu are nicio vina......
Hai, fruntea sus.....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2