Aspirante optimiste >20 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Diana, stiu ca e greu, dar tb sa te aduni, sa mergi mai departe. Si pe mine ma mai ia cate o stare din trecut, dar mi-am zis ca pana aici, de acum tb sa fie totul ok, nu tb sa mai privim in urma, ca bine nu ne face, oricum nu putem face nimic, ce-a fost a fost, vb in cunostinta de cauza, dar tb sa fii tare, sa-ti aduni fortele, sa fii refacuta complet ca sa te poti bucura de momentul in care ....o sa vezi dublu.
Hai ca o sa fie bine, si noi de aici, o parte din noi am avut pb, peste care am trecut cu ajutorul celor dragi noua, e greu, doare rau sufletul, dar tb sa mergi inainte. poate o sa fie un pic, un pic mai bine

mitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:
Originally posted by mihaelacg

Diana, stiu ca e greu, dar tb sa te aduni, sa mergi mai departe. Si pe mine ma mai ia cate o stare din trecut, dar mi-am zis ca pana aici, de acum tb sa fie totul ok, nu tb sa mai privim in urma, ca bine nu ne face, oricum nu putem face nimic, ce-a fost a fost, vb in cunostinta de cauza, dar tb sa fii tare, sa-ti aduni fortele, sa fii refacuta complet ca sa te poti bucura de momentul in care ....o sa vezi dublu.
Hai ca o sa fie bine, si noi de aici, o parte din noi am avut pb, peste care am trecut cu ajutorul celor dragi noua, e greu, doare rau sufletul, dar tb sa mergi inainte. poate o sa fie un pic, un pic mai bine

mitzica

Sunt atat de acord cu tine...Tocmai de aceea ne-am adunat...sa ne sprijinim si sa fim...in orice moment ... optimiste!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Claudela scuza-ma ca-ti rascolesc trecutul, ca nu-i f placut sa-ti amintesti astfel de lucruri, dar inafara de sarcina asta pierduta mai ai si altele?
Ca parca la tine mi-amintesc ca aveai testele slab pozitivate, cum le-am avut si eu

mitzica

Mergi la inceput

Mihaela, nu rascolesti nimic...Pentru mine, a povesti inseamna oarecum a ma usura...Am 2 avorturi menstruale la activ...

Mergi la inceput

Si eu am spus la cine am avut ocazia tot ce mi s-a intamplat, pt ca nu stiam nimic, de ce mi se opresc sarcinile in evolutie, si ma gandeam ca poate a mai patit cineva ce am patit eu, si aflu ce a facut ca sa fie bine.
Insa sunt si persoane care nu prefera sa vb despre ce li s-a intamplat.

mitzica

Mergi la inceput

Asa este cum zici tu...Intr-adevar e bine de stiut ce anume se intampla atunci cand sarcinile se opresc din evolutie...Pentru ca la un moment dat, cand fenomenul se repeta, inseamna ca undeva e o problema...Si trebuie vazut unde e buba, pentru a nu se mai repeta astfel de traume...Tocmai de aceea e nevoie de analize mai amanuntite...de doctori mai inimosi...
Ceea ce vreau sa spun e ca mi-am pus o suma de intrebari...Si la un moment dat, m-am simtit depasita si am incercat sa ma opresc din tumultul asta in care am intrat...Eram depasita de situatie...
Tocmai de aceea speranta mea e in Dumnezeu...Stiu ca daca il voi ruga din toata inima, ma va binecuvanta cu pruncul dorit...Pentru ca mai presus de toate...copii se fac cu post si rugaciune...
Tocmai de aceea am fost de acord cu atitudinea ta...Pentru ca fara o gandire pozitiva, nu avem cum sa mergem mai departe in iuresul vietii...

Mergi la inceput

Suntem oameni si e normal sa ne resimtim dupa loviturile primite...Pentru ca loviturile astea sun uneori mai dureroase pentru suflet, decat pentru trup...
Doar ca timpul nu sta in loc...Putem sa il tragem noi de maneca, el tot intr-o goana o tine...Asa ca nu avem decat sa ne tinem de el...Dar cu atitudine de luptator...Si cu multa credinta...

Mergi la inceput

Cata dreptate ai claudela, la fel am facut si eu, dupa atatea sarcini pierdute, am zis ca e cazul sa mai fac si altceva,ca ceva lipseste , ca poate e ceva ce nu am facut si trb facut.Asa ca in vara am fost la biserica Sf Spiridon, am pus un acatist de 40 de zile, dupa care am vb cu preotul si m-am marturisit. N-o mai facusem de vreo 10 ani. A fost asa de bine...Apoi am tinut si post(nu chiar ca la carte, dar am tinut), si preotul mi-a spus, inainte sa merg la buc. si sa incep tratamentul sa ma duc sa ma impartaseasca. Si am fost saptamana asta miercuri, m-am marturisit si m-a impartasit, si mi-a mai zis cate ceva.
Acum, nu stiu de ce, dar simt ca data asta va fi mai bine. Cu credinta , si cu combinatia dr. si preot sper sa fie reteta de succes.

mitzica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelacg

Cata dreptate ai claudela, la fel am facut si eu, dupa atatea sarcini pierdute, am zis ca e cazul sa mai fac si altceva,ca ceva lipseste , ca poate e ceva ce nu am facut si trb facut.Asa ca in vara am fost la biserica Sf Spiridon, am pus un acatist de 40 de zile, dupa care am vb cu preotul si m-am marturisit. N-o mai facusem de vreo 10 ani. A fost asa de bine...Apoi am tinut si post(nu chiar ca la carte, dar am tinut), si preotul mi-a spus, inainte sa merg la buc. si sa incep tratamentul sa ma duc sa ma impartaseasca. Si am fost saptamana asta miercuri, m-am marturisit si m-a impartasit, si mi-a mai zis cate ceva.
Acum, nu stiu de ce, dar simt ca data asta va fi mai bine. Cu credinta , si cu combinatia dr. si preot sper sa fie reteta de succes.

mitzica

Sa dea Dumnezeu!Ma rog scumpa mea sa primesti vestea cea frumoasa cat de curand si sa ne bucuri si pe noi!Suntem toate impreuna aici pentru a ne sustine!Multe imbratisari!
Va fi bine!Ai incredere in continuare!

Mergi la inceput

Sa dea DD sa ne bucuram toate de mult asteptati.

mitzica viitoare gravi

Mergi la inceput