Buna ziua burtici.Sunt insarcinata in 5 saptamani si,inainte sa stiu de sarcina am luat 3 comprimate de algocalmin, in decurs de 2 zile (pt niste migrene).As vreau sa stiu daca a afectat sarcina,si daca da,in cat timp imi pot da seama,in urma unor analize,daca a afectat sau nu? Imi doresc f mult copilasul si ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa renunt la el:(
Angellique felicitari pentru sarcina!
Din cate stiu eu algocalminul nu dauneaza in sarcina si e chiar indicat atunci cand ai febra.Mie dr. ginecolog mi a recomandat algocalmin injectabil in caz de dureri fff puternice de cap(in cazul meu sinuzita care da dureri mai ales pe os).Cred ca am facut vreo 5 algocalmin injectabil de la inceputul sarcinii si pana acum + ca am luat si 2 pastile.Eu zic ca nu dauneaza daca nu iei fff des. si ai grija de voi-sarcina usoara si la termen iti doresc!
33+
MIKYCRIS
Eu cand am fost la medic sa-mi confirme sarcina mi-a spus ca pot lua linistita in sarcina no-spa, paracetamol si algocalmin.
==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu
Cand ajungi la medic...intreaba-l ca sa te linistesti...si citeste si prospectul de la algocalmin...
Lorellay 12+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
nu cred ca vor fi probleme, asa ca sarcina usoara. In plus, este posibil sa fi luat chiar inainte de ovulatie. In orice caz, in general, la inceputul sarcinii, functioneaza legea "totul sau nimic".
my baby