Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Slippers, la multi ani sotului tau! Multa fericire impreuna!Si succes la pregatiri!

Eu sunt singura cu gaza, sotul e plecat pe undeva pe langa Brasov cu serviciul, azi noapte am dormit cu Antonia ca nu a vrut deloc la ea in pat, si ne-am trrezit amandoua la 8 si 40 dimineata, doua puturoase!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, si Antonia are 6 dinti si m-a mai capsta la inceput, am strigat AUU, vad ca nu m-a mai muscat, nu stiu daca o fi priceput sau nu cama doare dar vad ca are mila de tzizi.

Si cam de o luna, de cand cu dintii de sus, Antonia si-a schimbat atitudinea fata de tziz, inainte nu adormea la tzizi, urla daca o puneam si mai sugea ocazional in timpul zilei.Ei acum, tzizi rules, tzizi la somnul de dimineata si oricand i se ofera chiar si in parc. Si pentru ca nu mai manca asa de bine in ultimele zile, am incercat si o zi fara tzizi in timpul zilei, dar tot nu a mancat mai mult, asa ca ii dau tzizi de cate ori vrea, mai am 3 luni juma pana ma intorc la job, pana atunci cred ca o sa renunte la tzizi ziua, o sa ne descurcam noi cumva.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Cofee pentru toata lumea. Pentru mine portie dubla

Senchiu pentru cafea...da' o prajitura.. ceva.. nu? La multi ani pentru sotul tau!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Si un banc tare:

La o banca se prezinta doi imigranti canibali pentru angajare. La
inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final fiind lipsa de
personal ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine, sa respecte
procedurile si sa nu consume oameni.

La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a
disparut o persoana din back office

Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali. Acestia nu vor sa
recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mancat o
economista de la back office. Normal, este dat afara si dat pe
mana politiei. Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice:
- Ce te-a apucat sa mananci pe cineva din back office? Eu de saptamani
halesc branch manageri, manageri de relatii cu clientii si nimeni nu le-a simtit lipsa.

Poze

Mergi la inceput

Am si eu timp de forumeala, caci mandra mea e ocupata cu un cablu usb si niste cd-uri. It-ista o fac, vad ca are de acum nlinatii numai pentru cd-uri si cabluri, si mai e si studioasa, ca tare mai ii pla cartile.

Erina, multumim frumos!

Va spuneam ca sotul e plecat pe langa Brasov, la intoarcere sper sa treaca prin Sfantiu Gheorghe sa cumpere scaun auto pentru Antonia. Ne-am decis pentru Romer si au reprezentanta acolo. Din tot ce am studiat pe net, am inteles ca sunt cele mai sigure si le-am si vazut la Kidex si am ramas setati la ele. Dac va intereseaza gasiti info pe site-ul scauneauto.ro.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76
Vlad s-a trezit din ora in ora. Bine, are si motiv si-l inteleg, ca-l chinuie al patrulea dinte.

Oare dintele ce-i iese lui Vlad sa o fi chinuit si pe mandra mea? Ca si ea s-a trezit din ora-n ora... Nici luata cu noi in pat n-a dormit mai bine...

=====================

Mergi la inceput

Carpatino, vad ca esti pe treceptie. Ce mai face trandafirasul?

Poze

Mergi la inceput

Carpatina, sa stii ca asa se manifesta si Antonia la dintii de sus, se trezea din ora in ora urland.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

Carpatino, vad ca esti pe treceptie. Ce mai face trandafirasul?

Multumim de intrebare.., bine... cred... ca azi noapte habar n-aveam ce sa-i fac sa doarma... mica it-iista

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata!

Ana merci de cafea...La multi ani sotului!(apropo,fecioarele se impaca f. bine cu taurii,dar si cu scorpionii)

Mandarinutza dur bancul

Miruna mea sta de dimineata pe burtica si se tot chinuie sa-si bage un picior sub ea,dar nu reuseste...greu funduletul

Mergi la inceput