Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, va dau dreptate cu uitatul . Uit de la mana pana la gura ce am de facut. De ex. eram in drum spre casa, vorbeam cu tata la telefon si ma roaga sa iau paine...ajung la chiosc, si trec linistita pe langa si intru in scara.
Deci ce sa mai...dupa a doua sarcina, raman de tot fara memorie?

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by toriceli

dandusa nu te intreb nimic despre compozitie , hi,hii...liste , liste pina uit si listele pe unde le pun. Dar cit de "pe moment" dura efectul inhalatiilor ?

Toriceli 16+

dupa ce am scris mesajul m-am tot gandit la cuvantul cheie noroc cu tine
tratamentul a durat cca 2 saptamani sau 10 zile...,efectul a fost de un moment mai mare daca stau sa ma gandesc acum...,adica ceva de genul 1 an...upssssssss acum am realizat o chestie super tare care ma ajuta enorm......
fii atenta!!!
acum 3 ani,cand eu am facut inhalatiile era primavara...,buuuun,le-am facut totul ok...,urmatoarea stare de "nu pot sa respir normal..." a fost anul viitor in primavara cand eu eram insarcinata(varsta sarcinii de la Crinuta corespunde cu cea de acum,acelasi UM,ca sa faci legatura...),a trecut de la sine...si iata ca acum tot primavara si tot insarcinata simt acelasi lucru...
am impresia ca "primavara" este mai mare responsabila decat aerul conditionat...
aveam eu deja un pitik cu o durere in ceafa...,acum am doi pitici...luni sau marti merg la dr de fam si sper sa distrug piticii...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sotul a plecat la job...am intrat in prelungiri...

uit mereu sa va spun
cele care aveti probleme cu constipatia...,va recomand musli cu iaurt in fiecare dimineata...,pe parcursul zilei cel putin un fruct...,multa apa si jur ca scapati de probleme...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mariana28, acum ti-am vazut mesajul ca inca esti moderata. Nu prea inteleg ce chestie metalica a bagat si care era scopul, pentru ca avea nevoie de acel dispozitiv metalic?
Era cumva un departator?, parca l-a folosit si la mine o data cand a recolatat celule de pe col pentru secrtetie. Dar nu am sangerat. Oricum vad ca deja ai primit ovule si probabil totul este ok acum. Eu una nu am folosit aceste ovule, poate fetele celelalte au folosit BETADINE ovule.
Lorena, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte. Cred ca Bia este tare incantata ca va avea cu cine merge la disco , si tati fericit cu 3 printese. Daca nu, poate iese bb3 baietel .
Anes, , si eu sper ca s-a spart ghinionul in familia noastra.
Mamiseli, ma bucur ca ai primit vesti bune, in curand vei sti si ce culare are caruciorul.
Brie, ce familie mare pentru bunicii din Grecia. Pentru nepotei va fi super, o gasca mare si varste apropiate, un adevarat clan. Plimbare placuta la munte!
Elilov, felicitari pentru nepotica sanatoasa si frumoasa! Mi-au placut pozele cu burtica (bravo, te-ai prins repede cum se pun), nu mai spun ce manechin esti tu asa slabuta. Bluzita cu pisicuta este haioasa dar cea galbena iti arata burtica tare frumos, plus ca am impresia galbenul pai este culoarea verii acum si este o culoare vesela si tinereasca.
Alra, ce bine ca si la voi este vara. Noi am facut plaja azi in gradina si poate maine mergem la nisip pe malul marii.
Dandusa, deci noi cam suntem fertile la date fixe, si eu am DPN aproape ca acum 4 ani .
Catalina, ce faci cu maseua, cred ca trebuie sa o scoti pana la urma, ghinion.
Marguta, pune-l mami si pe Edy la semnatura sa vedem si noi mai des ce baiat mare ai. Doar Narcisa ce are baietel mai mare de aici dar ei doi cred ca sunt singurii scolari.
Toriceli, ce spui tu de uitat in sarcina, sa vezi in primul an al lui bb cate uiti ca doar are cine sa-ti intrerupa gandurile. Eu incercam sa notez cand i-am dat sa suga si daca i-am dat medicamentele. De supt nu era problema ca facea ea galagie cand ii era foame dar cu medicamentele e o mare problema ca nu ai voie sa gresesti sa dai doze aiurea. Alt stres este sa nu uitati copilul intr-un loc nepermis, de exemplu langa geamul de la balcon sau sa plecati pana la ghena fara chei si usa sa blocheze cand se inchide, din pacate s-a mai intamplat si asa.
Dandusa, eu cum ma trezeam ii dadeam vigantol, Fe si daca mai era ceva zilnic, si scapam de grija.
Ginye bafta la intolit. Cand esti logata iti poti sterge sau modifica mesajele. Pentru sters vezi deasupra acelui mesaj un cos de gunoi, pentru modificat vezi o foaie cu un creion peste, sunt iconitele de langa PM, Editeaza raspuns este chiar inainte PM, Delete Reply este ultimul.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..eu matinala ca de obicei! Nici macar azi cind i-am trimis pe sot si printesa de acasa ca sa mai citesc pentru ultimul examen nu pot dormi mai mult de 6!
Otiliav tati ar fi vrut un baietel, dar eu imi doream tot fetita..am eu o pata cu fetitele, asa ca a fost sa fie ca mine, deh!
In rest astept sa fac maine TT si prima injectie de pregnyl, ieri am fost la 2 farmacii si nu am gasit, poate azi am mai mult noroc...cumpar numai o fiola si sper ca celelalte 5 sa le iau compensat!
Cit priveste uitarea, da, in timpul sarcinii cica suntem aiurite rau de tot...mie imi intra vorbele pe o ureche si imi ies pe alta....dar se mai zice ca dupa ce nasti devi mai inteleapta..hahaha...eu am nascut o data, dar nu mi s-a parut ca am devenit vreun geniu!

Bianca Andreea
Iris Rebecca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Loren, si eu ma trezesc la 6 fara un sfert, de cateva zile....
Ti-am mai scris, dar repet: acum un an, eu am luat Pregnyl GRATUIT, cu reteta de la dr de familie!
Tre' sa faci comanda la farmacie, nu prea se gaseste...
Eu mai am cateva doze si acum, sunt in termen, ti le-as da cu mare placere, insa trebuie pastrate la rece (le am la frigider) si nu vad cum ti le-as putea trimite de la Cta la Buc, in bune conditii?!
Oricum, sa insisti pt reteta gratuita la dr de fam. si cu comanda la farmacie, ca ai sanse mari sa rezolvi!
Pt mine, reteta respectiva a fost singura pe care am luat-o fara bani, timp de... multi ani de zile... Iti tin pumnii!

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav mercic o sa incerc...I injectie trebuie sa o cumpar ca vreau musai sa fac luni dupa TT la cabinetul medical de la mine de la serviciu, dar sper sa am noroc si sa obtin si celelalte gratuit..o sa sun pe la farmacii sa vad unde mai sunt pe stoc!

Bianca Andreea
Iris Rebecca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Bine v-am gasit mamici! Sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie 2008, dar pana acum nu m-am inscris in randurile voastre pt. ca vroiam sa fiu sigura intai ca BB e bine.

Cateva cuvinte despre noi: eu, nascuta in ianuarie 1974, am o fetita ( Ilinca) nascuta in 2004 si anul trecut am avut o sarcina despre care am descoperit,in luna a cincea, ca era cu Sindrom Down.Am renuntat la baietel ( o decizie infernal de greu de luat, dar cred ca am facut ceea ce trebuia facut) si iata-ma acum, purtatoarea unei fetite sa speram sanatoase, ce sa va naste in jur de 21 nov.2008. Am facut recent o biopsie de vilozitati choriale si am primit rezultatul acum 2 zile, ca BB e OK, asa ca, daca ma primiti, vin si eu printre voi si voi incerca sa recuperez si sa va cunosc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Buna dimineata!!!
nature bine ai venit!
imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva cu beietelul, dar va fi bine de data asta!
te rog sa-mi dai datele daca vrei sa apari in listuta, adica DN. UM. DPN, si data nasterii Ilincai.

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna gravidutzelor,

Eu una nu mai pot tine pasul cu voi, sunteti tare scriicioase , insa ma mai uit peste mesaje, mai iau sfaturi, ma mai regasesc in ce scrieti, si de la o sapt la alta ma bucur ca schimb semnatura.

Va pupacesc!

9+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput