Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Pai probabil stie ca sotul tau are alta cetetenie decat a ta. Ca si mie mi se intampla cam la fel...Si sotul meu nici nu vb lb romana asa ca peste tot , totul are un alt pret...
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
kita spune:
Brie, si in cazul in care aveai nevoie de aviz epidemiologic pentru gradi cum rezolvai?, caci mie astea imi mananca sufletul (daca lipseste vinerea, lunea trebuie sa am acel aviz); la gradi nu primesc fara aviz copii care au lipsit trei zile consecutiv;
Bebecris maine imi iau inima in dinti si sun, as vrea sa le iei tu ca sa nu iti fac probleme; dr de familie a zis ca pe langa lista si PX mai trebuie trecut un cod de boala din trei cifre ai idee ce cod e scris la tine pe reteta?
Kita
cu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)
bebecris spune:
chiar nu mai stiu...din pacate...dar stiu ca a scris sigur PX...ce rau imi pare ca nu am retinut...nici nu mai vedeam de fericire ca am rezolvat... maine ar trebui s ama sune sa iau fiolele...cred ca o s ama duc miercuri dimineata dupa ele...maine dup masa ma duc sa fac prima injectie la prietenul surorii mele care este asistent...inca nu m-au sunat cei de la farmacie...
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
brie spune:
catalina, se poate si asta.Preturile sunt dupa culoarea ochilor, parchetul din casa si fructele de pe masa!!!!
kita, m-am inteles cu directoarea gradinitei si cu dr din gradinita care sunt niste deosebite.Stiu ca medicul de familie este in Constanta, si ca de cate ori am nevoie de aviz sau de orice altceva, il iau de la doi doctori din Bucuresti la care merg cu fetita.La dr. Marinescu Orlando (spitalul Grigore Alexandrescu) si dr. Matei Roxana (spitalul Matei Bals).Eu ma duc la cabinetele lor si nu in spital.
15+
toriceli spune:
Diana21 iti maine toti pumnii !
Din cite stiu - de la diverse cunostinte - procedura cerclajului nu este una extrem de dificila si nu prezinta riscuri deosebite.
Carnetul gravidei il are medicul de familie dar spre deosebire de ce au spus fetele , mi s-a spus din momentul in care mi-a fost inminat faptul ca ginecul trebuie sa completeze in el. Intreaba de carnet la urmatoarea vizita , poate doctorul uita sa ti-l dea .
Kita in cca 30 minute iau legatura cu medicul de familie pt. a cere informatii despre clexane. Ei , chiar m-am enervat la culme.
Cum adica unii medici pot da gratuit si altii nu. Aici e o imbecilitate fie din partea medicului , fie din partea celor de la casa de asig. de care apartii . Ceva nu e in regula. Daca un singur medic il da gratuit e clar ca e gratuit. Momentan medicul meu de familie e int-un seminar cu studentii si nu putea vorbi. Ma suna cind iese si daca stie ceva despre gratuitatea clexanului , asta in caz ca a mai avut gravide cu problema voastra, o sa imi spuna chiar acum . Intreb si care este actul normativ in cauza - cel care da lista medicamentelor gratuite pentru gravide. Mai mult ca sigur e un ordin la ministrului .Daca nu stie pe moment - uneori si ea se mai uita pe niste liste ca sa verifice gratuitatea unui medicament - maine sigur aflu si va comunic si actul normativ. Jigodiile ! Banii pe asigurari ii iau lunar !
Toriceli
16+
bebecris spune:
s-ar putea sa fie ceva smecherie facuta de medicul meu...pentru nici ea nu gasea injectia pe lista C2...dar a trimis aistenta la farmacie si farmacista i-a dat codul si tot...si asa am rezolvat...
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
toriceli spune:
Brie te rog schimba-ti medicul !
Ea primeste bani pentru ca tu figurezi pe lista ei . Aia pe care ii primeste. Daca n-are chef de pacienti, sa nu aiba nici de bani! Nu-i convine si ii e greata de sistem sa puna mina sa faca ceva sa-l imbuntateasca sau daca n-are chef de nimic ci doar de ifose si bani moca , sa plece. Oricum la ce hal de comportament ai descris chiar ca nu e nici o paguba in ciuperci !
Procedura de schimbare a medicului de familie e relativ scurta si nu e nici complicata.
Mai frate dar seara asta chiar ca e destinata numai nervilor , bomba dupa bomba !
Toriceli
16+
toriceli spune:
bebecris farmacistii nu dau nici morti medicamente gratuit acolo unde nu e cazul. Abia dau acolo unde sunt gratuite , asa printre dinti. Isi recupereaza foarte greu cheltuielile de la casele de asigurari. Asa ca daca un farmacist a spus ca e gratuit apoi pomelnicul de medicamente gratuite un farmacist il stie ca pe tabla inmultiurii . Mai bine ca medicul , ca farmacistul pierde bani daca nu e sigur si iti spune din star ce e si ce nu e gratutit. Hai ca imi mai veni o ideea ! Va scriu mai incolo .
Toriceli
16+
brie spune:
toriceli, cunosti cumva care e procedura de schimbare a medicului? Mie de asta imi e greu, de hartii cerute, statul la cozi.Sunt mai comoda putin, dar pana la urma o sa fac orice si o sa plec de la ea.
15+
BraveGirl spune:
Diana-iti tin pumnii pt maine. Si mie data de 13 imi poarta noroc.
Eu merg la dr. CATALIN HAIDUC la Euroclinic.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu