Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris bb Pavel a avut 5 luni fara 32 zile si a murit din cauza unor malformatii grave care nu au fost depistate decat la 7 luni si jumatate de sarcina cel putin hidrocefalia, iar spina bifida aproape de 8 luni la dr pelinescu la filantropia la municipal nici nu au vazut macar ceva..atata incompetenta...cand am aflat am fost peste tot si chai ni sa propus sa il omoare pe Bb era o vineri si au zis foarte calmi si lejeri "a veniti luni facem o injectie, scoate copilul il omoram (injectie cu adrenalina)mergeti acasa si totul va fi bine
Pana luni trebuia sa ne hotaram nu am putut a fost un week-end ingrozitor in care am fost pe punctul de a inebuni..am zis apoi daca D-zeu la dat , sa ne bucuram de el atat cat traieste'
noi o sa il ingrijim si o sa il iubim...parca si acuma imi aduc cum afara ningea cu fulgi mari ..ah numai vreau sa retraiesc
Stiu Ca D-zeu e cel care da si tot ele cel care ia cred ca pana la urma va fi asa cum iti este scris
Va imbratisez cu drag 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Elilov FRUNTEA SUS! Stiu ca este al naibii de greu. Cum sa pleci??? Mi-ar placea sa pot face mai mult pentru tine decat sa sciu cateva cuvunte. Te inteleg pote mai mult dectat crezi. Locul lui Pavel nu il va putea lua nici un alt copil.
Daca simti nvoia sa planngi umarul meu iti sta la dipozitie. Dar acum fii fericita ca DD te-a binecuvantat ce en bb care va fi sanatos si frumos si norocos.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 10+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu am cuvinte....

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

primul copil va ramane mereu PRIMUL COPIL!!! BEBE PAVEL VA FI PENTRU VOI BEBE PAVEL...dar trebuie sa gasesti taria sa mergi mai departe...pentru ca bebe 2sa nu aiba de suferit....sa nu-l faci sa se simta nedorit....pentru ca va suferi...
imi cer scuze daca ma dau cu parerea...sunt licentiata in psihologie...nu profesez...pentru ca sunt mult prea moale si ma impresioneaza tot...dar...acolo unde pot...vin si eu cu o vorba buna...

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Elilov3,povestea ta e cutremuratoare...e o incercare pe care trebuie sa o depasiti...tb sa fiti puternici si cred din tot sufletul ca atunci cand va venii bebe totul va fii mai bine..va va alina durerea si incet,incet...veti deveni mai puternici si veti iubi din nou...
FII PUTERNICA!Noi suntem alaturi de tine..

Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

elilov, ce pot sa-ti spun?? decat ca te admir foarte mult pt curajul pe care il ai de a povesti cu atata acuratete, fiecare detaliu, inclusiv ca era ceasul 10.28 Asta inseamna ca trebuie sa retraiesti de fiecare data cand povestesti, momentele acelea GROAZNICE prin care ati trecut.Presupun ca descarcandu-te, vei putea face fata acestei sarcini, acestui bebelus pe care vi l-a daruit iar D-zeu.Dar, din pacate, cu toate acestea NIMIC si NIMENI nu-l va inlocui pe Pavel.Stiu ca pe Pavel inca il mai iubesti si doare.E o iubire pe care nu ai cum s-o impartasesti, e o iubire care te calca adanc pe suflet, e o iubire care ustura, care doare ingrozitor, care macina adanc....si totusi nu vrei sa scapi de ea.Probabil pt ca stii ca acolo Sus in Ceruri este cineva care te asteapta, care te iubeste.

Te rog sa-ti stergi lacrimile si sa te stapanesti pt ca Pavel nu vrea sa te vada plangand, vrea sa fi o mama zambitoare pt surioara/fratiorul lui.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

miky_ea, daca este asa, atunci daca ai 9+ saptamani, te poti duce cat poti de repede la Centrul de Transfuzii de sange din Bucuresti sau la Medlife (atata stiu eu) dar mai sunt clinici si spitale in mod cert, si cere sa-ti faca analiza pt determinarea anticorpilor Rh(-).
Pt ca esti la prima sarcina, asa este, cum ti-a spus si medicul tau, ca nu exista riscuri prea mari de a pierde sarcina sau de a suferi copilul din diferite motive.
Eu de exemplu la prima sarcina nu am avut anticorpi la prima titrare, dar totusi la 28 saptamani mi s-a administrat un vaccin anti D care te fereste pe tine si pe bb timp de 12 saptamani (adica pana la nastere) de anticorpi. Dupa ce am nascut la primele ore i s-a prelevat sange fetitei mele si s-a descoperit ca ea seamana cu tatal si are Rh(+).Atunci mi s-a mai administrat inca o data vaccinul intr-un timp de 48 h.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Elilov, BB2 vine sa va aline, o sa fie bine de data asta.As vrea sa te rog sa ne spui cum a fost la tine din punct de vedere al analizelor.Ai facut triplu test? Stiu ca el da indicatii despre TRisomia 21, 18 si despre defecte de tub neural.Cum au fost la tine rezultatele? Cum s-a depistat defectul de tub neural? Te intreb pt ca acum eu am facut biopsie de vilozitati choriale si am citit ca asta nu urmareste defectele de tub neural.Azi ma duc la ginecolog sa il intreb dc nu e cazul totusi sa fac si eu TT pt a verifica tocmai defectele de TN( credeam ca daca fac biopsia e suficient, dar se pare ca nu e).

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru umar si incurajari
imi sunteti tare dragi, stiti nu am povestit totul am incercat sa sintetizez face rau prea mult nu oricum cuvintele nu prea pot sa exprime starea omului..de acolo si vorba omului "ce-i instomac si in sufletul omului numai D-zeu stie"
Mi-am revenit am tras o portie de plans l-am rugat pe bb balacila sa ma ierte pentru ca l-am facut sa sufere alaturi de mine si acuma sunt vaccinata pentru cca 4 saptamani
In legatura cu RH- si eu am facut acea injectie in 48 de ore dupa nastere desi bb avea rh - ca si mine. important este sa se faca in cazul prezentei pozitivari tritarii si ulterior nasterii.
leeloo astept rezultatele tale pentru ca si eu tot acolo am facut DT off am niste emotii
Eu amtrecut peste povestea cu bb pavel dar de cand am ramas gravida am devenit mai sensibila. sa nu va suparati am citit ca ese absolut normal sa fi mai emotiva in aceasta perioada eu oricum nu ma dau batuta. Eu am zis cu sotul ca orice ar fi noi luptam pana in panzele albe ASA sa ne ajute D-zeu
Va si multumesc inca odata
13+

Mergi la inceput

nature imi pare rau sa iti spun dar noi nu am facut aceste analize pentru ca noua nu ni sa spus nimic , habar nu aveam ca exista nimeni nici doctorul ginecolog, nici doctorul de familie...nu stiu ce sa zic atata incompetenta nu am vazut
De asta spun ca ar trebui sa se faca niste cursuri obligatorii in caRE SA LISE EXPLICE CELOR CARE VROR SA FACA COPII CE ANALIZE TREBUIE FACUTE SI TOATE CELE. trebuie implementat un nou sistem sanitar actualul lasa de dorit
Daca va imaginati ca noi am aflat de cmv la un an dupa moartea lui pavel am mers in istoricul sarcinii savedem unde a fost problema si ni sa explicat ca nebunia a fost provocata de cmv
aceasta anomalie genetica se depisteaza astfel
Determinarea alfa-fetoproteinei in sange

Acest test determina nivelul sanguin al alfa-fetoproteinei (AFP) la femeile insarcinate. AFP este o substanta secretata de ficatul fetusului (copilul care nu s-a nacut inca). Nivelul sanguin al AFP-ei la femeile insarcinate poate aprecia daca copilul are diverse afectiuni ca spina bifida sau anencefalie. Un astfel de test poate fi efectuat pentru screening-ul altor afectiuni precum: diferite modificari cromozomiale - ca de exemplu sindromul Down (trisomia 21) sau sindromul Edward (trisomia 18). Un test AFP poate depista prezenta omfalocelului, o afectiune congenitala ce consta in hernierea unor parti din intestinul copilului la nivelul ombilicului.
In mod normal, in sangele unei femei insarcinate se gasesc cantitati scazute de AFP.
Sanatate maxima va doresc
13+

Mergi la inceput