Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Salutare burticutze!
Diana am vazut mesajul tau scris dimineata si pana acum nu ai mai spus nimic. Ai facut cerclaj? Si cel mai important, tu si bebe sunteti bine? Daca esti acasa da un semn de viata. Ne gandim la tine.
Angelique bine ai venit la odisee. Primele 12 mesaje sunt moderate si pana apar noi suntem la alte pagini sau chiar alt capitol. Scrie repede ca sa scapi de moderare.
Lorena frumos nume va avea fetita ta. Bafta la eco.
Ramo2007 la multi ani pt aniversarea de pe 16 mai si asteptam vesti bune de la eco.
Bravegirl multumesc pt incurajari.
Azi am zi plina la servici, nu stiu daca voi mai reusi sa mai scriu azi asa ca va pup pe toate.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Lelloo stai linistita ca un DT poate sa vina si cu rezultate false. Dar sunt sigura ca la tine nu va fi cazul.

Mihaela 12+
Gargarita lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nature-bine ai venit! Imi pare rau pt baietelul tau.
Flori76-bine ai venit! Ce ma bucur cand vin gravidute noi .

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Cata myky- referitor la intrebarea ta "incomoda" , de cand am ramas gravi nici eu nu prea mai am chef si incerc sa ma eschivez. O singura data am avut eu chef si mi-am sunat husbandul sa vina acasa, ca era ora 16

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Otilia-mi-ai facut o pofta de plaja...si fetita ta e o frumusica. Eu ma oftic ca nu ma simt bine si nu pot sa conduc pana la Constanta. Noi ne-am luat un apartament pe malul marii si ar trebui sa ma duc sa-l mobilez si daca nu ajung luna asta, sigur nu va fi gata pana la vara.

WOW....Catalina-deja aveti 7 luni de abstinenta? Inseamna ca ai un sot super intelegator.
Angellique-bine ai venit! Sarcina usoara!

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Nature si Flori bine ati venit; Ce nick-name-uri frumoase, si se cam potrivesc amandoua; Sarcini usoare si fara stari de rau.....
Eu m-ai vin cu o propunere, dar sa nu dati cu rosii, caci intr-adevar ne trebuie un moderator bun:

Deci, propun ca in dreptul fiecareia sa apara numele dr care monitorizeaza sarcina si spitalul unde va dori sa nasca;

Kitacu fulgulet +10S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Diana-unde esti? Intra sa ne spui daca esti bine. Ne gandim la tine si iti tinem pumnii.
Marguta- ce om de treaba vecinul tau. Eu cand stateam inainte la bloc eram convinsa ca daca imi sparg hotii casa sau masinile vecinii s-ar fi bucurat enorm. Acum in apartamentul nostru sta sora mea si cand ajung acolo ma bucur enorm ca am reusit sa ma mut.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna dimineata fetelor !

Diana21 mama are RH negativ iar la 4 luni cind era insarcinata cu mine a facut cerclaj. A fost ok , chiar era navestista - avea job-ul ca si mine la cca. 50 km distanta de domiciliu iar o buna bucata din drum o parcurgea pe jos, a nascut la termen iar pe durata sarcinii nu a facut nici un fel de vaccin. Acum nu stiu daca pe vremea ei se si facea vreun vaccin dar sarcina a decurs normal.Eu am RH pozitiv.
Iti doresc sa se termine cu bine procedura si sa ne dai vesti bune!

Nature multumim pentru informatiile referitoare la clinica privata ! Lungimea colului meu era vineri de 40 mm si mi s-a spus ca e ok.

Otilia unul dintre geneticienii din Craiova mi-a spus chiar la momentul cind ma programasem ca TT il putem face si la 22 de saptamini.

Corina multumesc pentru pontul cu otetul. Sa vedem daca tine figura si la mine.

Ramo2007 sa aveti o aniversare frumoasa si un bebic sanatos !

Brie vroiam sa iti scriu ceva dar am uitat. Daca imi aduc aminte ....revin cu un mesaj.

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna fetelor..eu cam rar pe aici...
Dar acum am o problema..placentatie anterioara..mai e cineva ca mine?

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ nu fac cerclaj asa am fost si la prima sarcina...jos totul e ok am uter retrovers...
Iar referitor la kg chiar am 60 kg chiar nush slabuta :)
Momentan sunt tare dezamagita de tampenile astea de analize ptr ca niciuna, dar absolut nici una nu are o exactitate de 100% cred ca nu mai am puterea de a trece prin ce am trecut cu Pavel, dar cred ca pana la urma este tot cum vrea D-zeu...revin cu povestea lui Pavel
...e 01.08.2005 ora 10.28 ma trezesc sa ii dau sa pape puici...papa putin si observ ca ii se invinetesc manutele..trezesc sotul, ii spun sa deschida fereastra dau sa ma duc la toaleta dar o gheara imi prinde inima si nu ma lasa sa plec.Sotul ii face rugaciunea zilei puici..eu incep sa il mirui.si cand termina de zis rugaciunea zice amin in acelasi timp eu termin cu miruitul,rasuflat tare si...........Moare il intreb pe sot "A murit?" il asculta cu urechea inima numai bate.....NU nU NU
Il iau in brate si incep sa plang sa tip sa strig, dar nu ma aude nimeni il tin vreo 5 min il ia sotul in brate "Puica, puica nu pleca"
/si apoi ca prin mnune copilul plange ii dau lacrimi din ochisorul stang desi era mort de mai bine de 10 min...
un om pe strada ma aude cum plang si striga la geam "Oameni buni, ce faceti chemam salvarea, oameni buni" sotul iese la geam si ii raspunde "Lasati stiam ne asteptam, era bolnav"
ma uit la Pavelica ii daduse sangele pe nas ii privesc ochii numai au nimic alb in ei sunt doar negrii lipsiti de viata sunt goi..numai este pavel , puica
Il iau il pun in pat lumanarea sta aprinsa...sotul pleaca dupa sicriu...raman singura cu el sun la mama 'mami , mami Pavel mami'si mama zice "a murit".
Ajunge si sotul si mami ...il iau pe puica in brate ii fac baie ..e atat de mic, de ce?, de ce?.......................Nu-i drept,doare
il imbrac si ii pregatesc sicriul...acuma l-am imbracat l-am pus si sta linistit parca e aproape fericit ca a murit , e mandru si zambeste
Doi parinti isi ingroapa primul lor copil si numai au lacrimi sa planga toate li s-au secat de durere
Fetelor e trist si doare si cred ca pana nu imi voi elibera sufletul nu putem sa ne bucuram de bb2
Va sarut revin momenta plang prea rau sa mai scriu e greu, prea greu...
13+

Mergi la inceput