Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo27 spune:
Cuscra,ce mare a crescut Teodora...frumuoasa foc!si,da ,seamana cu tine mult!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
neatza!..raportez noapte naspa, de la 4 nu am mai dormit pana la 7...
stela falcute de Teo!
ioana felicitari pt botez!super a iesit botezul, ati fost niste draguti!!
tuchi, frumoase pozici!! super tari pozele cu Seb in cristelnita!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
noi iesim la plimbare...pana nu vine ploaia iar:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
alinusha06 spune:
salutare randunici si mici puiuci,noi ieri am umblat toata ziua ,inca de dimi am plecat la gradina zoologica unde bianca a fost extrem de incantata de animalutze ,bebe a dormit tot timpul plimbarii in carut,mai m-am destins un pic ca eram incarcata rau cu energie negativa de la bianca ma tine in prinza non stop,apoi am venit acasa ne-am culcat si cand ne-am trezit am mers pe la fratele meu care tocmai pregatise un mare peste la cuptor,iar seara in jur de ora 9 am aterizat la cuibusor,am imbaiat fetele,si in jur de 10.30 le-am culcat mada a dormit pana la 5.30 fara nici o trezire 7 ore non stoppppppppppp,ea in general doarme cate 4-5 dar la performanta asta nu am ajuns pana acum apoi a papat si sa trezit iar la 8 tot pt tzitzi si definitiv toate trei acum o ora ,pt ca suntem singurele acasa randunouil este la servici si pana diseara voi eu planton cu ele ,trebe nervi domne cu 2 maimutici.
sper sa mai pot scrie astazi ,daca nu voi putea oricum va voi urmari din satelit sau cu radarul
va pupic si o duminica cat mai linistita
felicitari pt botez tuchi,ioana,clauclau si restul mamicilor,bebicilor mult noroc
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
alinusha06 spune:
luny am primit mail ca incep reducerile cele mariiii de 90% luna asta asa ca pune-ti bani la pusculita de pe acum.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
lyvy spune:
Neata, bineinteles ca inca nu am recuperat, dar trebe sa intru sa spun:
Tuchita, esti superba , pardon sunteti superbi toti, ai o familie minunata, am vazut ginere crestinat si frumusel!!!
Sa-ti traiasca puii, sunt super!!!
Ai uitat de randunoiul meu cu trigliceridele in aer???
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
amira_roxana spune:
am vazut poze frumoase ale teodorei de stela, ce hainute frumoase are. avem cadita la fel, numai ca a noastra e albastra (ca multe alte lucruri).
si david botezat, f rumos, cu ursitoare cu tot!
tuchi, raman la aceeasi afirmatie: niste frumosi toti! iar rochia ta e mortala.
sovi, m-ai dat gata cu delfinasul tau! la voi in baie e cald? ca m-as baga si eu sa-i fac baie in cada, dar e prea frig in baie la noi. cand am fost la sibiu la hotel i-am facut, dar am intrat si eu cu ea in cada ca imi era frica sa nui o scap! cat despre tinut pe burta, mie mi s-a explicat de cineva care face innot cu bb ca se tine copilu cu barbita pe mana ta...nu stiu daca ma fac bine inteleasa!
luny, cuscra, felicitari pt baita singurei, eu nu am curaj sa ii fac singurica, si am chemat-o pe mama sapt viitoare sa stea cu mine sa ma ajute cand o fi randunoiul plecat. cu toate ca o sa-mi faca mii de draci, prefer asa! imi pare rau de noaptea agitata cu Mufa zambarici, dar ce are de se frichineste si nu doarme? colici? va pupicim dulce!
noi dormim ca niste....de la 22.30 pana la 10.30 deci 12 ore, aproape in fiecare zi. bine cu trezit peste noapte pt alimentat elefantzelul cam la 3-4 ore!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
pai da cuscra, colici spre dimineata,dar in prima faza,ochi cat cepele la el, ca i-a zburat somnul, si avea chef de vorba!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Buna ziua si de la noi,
Sa traiasca toti puiutii crestinati ieri, am vazut o parte din poze si sint superbe... ce mai toate avem copii frumosi
Maria, cuscra si nu te supra ca ginerele nu-si tine capul singur, insista cu pusul pe burtica si o va face
Am vazut pozici frumoase cu Iulia si Naty mie nu mi s-a parut mica cind am vazut-o in parc, ce sa mai zic ca ieri m-a luat o baba ca ce mica e la 2 luni (bine fara o saptamina) ma intreb cum ar fi tb sa arate in conceptia ei???
In alta ordine de idei am descoperit de ce urla copilul meu continuu si nu dormea DE FOAME laptele meu e apa chioara, m-am muls aseara si am scos doar 60 ml dintr-un sin, din celalalt nimic, asta dupa ce nu-i dadusem sa suga de vreo 6 ore!! (bine i-am dat lapte praf) iar eu ca idioata pina acum n-am vrut sa incerc varianta asta desi fusesem avertizata de pediatra
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
cleme spune:
... si dupa ce a mincat dimineata lapte praf a dormit neintoarsa 4 ore!!! n-a mai facut asta de vreo 2-3 saptamini!!! insa acum am o alta pb, si eu am tot faimosul Nan (recomandat de pediatra), ieri si dimineata n-a avut nici-o pb insa acum la prinz dupa ce a mincat a varsat tot, m-a umplut de lapte si pe mine si pe ea din cap pina in picioare si nu stiu ce sa fac sa mai incerc cu asta sau sa iau altul , ea nu pare afectata e la fel de activa dar mi=e si frica sa mai incerc ca sa nu patesc la fel...
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg