Despre par si despre ten Ce sfaturi imi dati pentru un par mai sanatos si un ten mai fin Vreau k parul meu sa nu _mi mai cada si sa dispara punctele negre
dupa ten Am incercat k tot felul de creme dar nici una nu au dat rezultate De data asta as prefera ceva naturist
Crede_ti k imi puteti da cateva sfaturi?Mi_ar fi de mare folos!Multumesc!
Bine ai venit!
Cristinik, cheia pentru un ten frumos e HIDRATAREA. In egala masura, din exterior si din interior! Band 2 litri de lichide zilnic si folosind cu rigurozitate creme pe baza de apa termala. Eu mai sunt multumita de mastile cu argila, miere, aplicate direct pe pielea proaspat curatita, mentinute 5 -10 minute si indepartate cu grija. Rezultatul e miraculos!
Pentru par o reteta foarte buna este o masca aplicata daca este posibil saptamanal din:
- ulei de ricin ( o sticluta sau doua in functie de lungimea si desimea parului, gasesti la farmacie)
- ulei de masline (aceeasi cantitate cu cel de ricin)
-2-4 galbenusuri de ou
Se amesteca ingredientele pana obtii o masca de consistenta unei maioneze, o aplici pe parul uscat, acoperi cu o casca de dus si deaspura un turban dintr-un prosop mai gros.
Ideal e sa tii aceasta masca pe par cateva ore. Eu imi fac sambata dimineata si ma spal dupa pranz.
Parul se regenereaza, nu mai cade si capata luciu si un aspect sanatos.
Reteta pt. regenerarea parului folosita de Ramiris o utilizez si eu, si intr-adevar este f. buna, dar trebuie sa o aplici o data pe saptamana, timp de cateva luni. De asemenea pt. caderea parului f. buna este infuzia concentrata de urzica, cu care te speli pe cap de doua ori pe saptamana.
Pt. ten, si nu numai (eu folosesc pe toata suprafata corpului), e f. bun gomajul, o data pe saptamana (iti lasa o piele fina, ca de bebelus). De ex. - tarate amestecate cu demachiant, se aplica pe pielea umeda, se maseaza f. usor, dupa care se clateste cu apa calduta si se aplica o crema adecvata tipului tau de ten ).
Un rol important il detine alimentatia (incearca sa mananci intr-un mod sanatos, fara prea multe grasimi, dulciuri, hidrateza-te - 2 litri de lichide pe zi - si o sa observi diferenta).
Mihaela