Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

anamy
chiar nu ai de ce sa iti fie frica de HSG
pe mine nu m-a durut deloc
o lecuta m-au durut umerii dar asta dupa histeroscopie
HSG nu doare daca iei inainte cu 1 ora 2 nurofen forte si 1 no spa
chiar nu simti si dureaza max max 10 min
ca mie a vrut dr. sa imi faca doua "poze"
bafta
si ia in consideratie ca mute fete au ramas chiar si natural dupa HSG pt ca daca era o mica problma pe acolo in urma HSG se mai desfunda una alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, fetelor. iar am tras chiulul de pe forum dar am avut motiv. duminica am botezat si am avut o gramada de chestii de cumparat si aranjat. azi am terminat si eu stimularea si maine ziua 10 ma duc la monitorizare. din pacate, nu voi putea merge nici luna asta la medlife ptr ca sotul a fost detasat la miercurea ciuc si nu poate veni la buc. asa ca mi-am facut iar bagajelul si m-am dus dupa el. totusi dumnezeu tine cat de cat si cu noi ptr ca am unde sa fac inseminarea la miercurea ciuc.
iaura, cum poti sa fii asa de suparata cu o asemenea productie. fii optimista, e f bine cum esti acum. sigur o sa ne dai o veste buna in curand.
anamy, ce e cu frica asta de hsg? te asigur ca nu o sa fie rau deloc mai ales daca iei si un calmant inainte si o pastila no spa. eu am facut trei pana acum si a fost suportabil. mai ales ca nu dureaza decat max 10 minutele. hai fii curajoasa ca merita sa o faci. te pupacesc
elly, sunt alaturi de tine. dar nu dispera ca dumnezeu o sa te ajute sa iti indeplinesti visul.
fetele care fac inseminarea : multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
aveti dreptate la mine sigur am obstructie tubara sau trompe infundate.sper sa se desfunde macar una si sa imi pot realiza visul.caci de 5 ani incercam dar de jumate de an am luat-o in serios .cand ma gandesc ca am stat 8 ani in germania si nu am fost la dr sa-mi fac toate analizele sa vad de ce nu raman,mai ales ca totul era gratis,mergea pe asigurare,mor de ciuda ca trebuie sa merg aici unde nu prea ti se explica nimic si nu e totul asa de performant.dar asta e......
succes fetelor ,va multumesc ca imi d-ati curaj sa merg mai departe si ca existati!!!!
anamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iaura, asa cum spuneam si ieri, ai o super productie ! Sper din tot sufletul sa reusesti luna asta ! Si nu te mai stresa !!! O sa fie totul bine !
Florela, bafta si tie cu aceasta IA !
Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iaura21
te-am sunat acum un minut si ieri te-am sunat dar nu erai acasa.te sun deseara sa vb in liniste ca la mine acasa e mare nebunie.ne terminam casa si am multi oameni la lucru.
te pupic si abia astept sa povestim!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut, nu am mai intrat ca nu prea am ce sa spun, peste o saptamana am rezultatul la IUI, pana atunci incerc sa-mi fac de lucru ca sa nu ma stresez prea mult pe tema asta. Pe langa asta am avut un week-end ocupat cu nepotelul, saptamana asta ma ocup de prietenii care au venit din Germania, asa ca am ce face.
Dar asta nu inseamna ca nu va citesc si urmaresc fiecare miscare
M-am amuzat ca sunt trecuta pe prima pagina la sectiunea "noi aspirante" si noi incercam de vreo 4 ani. Stiu ca am dat datele doar acum, dar m-am amuzat, mi-ar place sa fiu o noua aspiranta, de cateva luni, acolo...
Va pup

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eis spune:

maine sunt 13 zile de la IUI si nu am nici un simtom.ma cam doare din cand in cand spatele ca si cum ar trebiu sa vina cm.iau inca utrogestan 4/zi (vag),vit.c,magne b6,elevit si acid folic.imi este frica sa-mi fac testul...daca este negativ?alta IUI,nu cred ca am sa mai fac,deoarece dupa asta am avut timp de 3,4 ore niste dureri groaznice de a trebuit sa iau inj.no-spa si piafen.am nascut o fetita acum 12 ani dar nu am avut nici atunci durerile astea(am nascut natural).acum mai vreau un bebe si sper sa ne ajute DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Eis, tinem pumnii stransi, stransi ca in cateva zile sa primesti vestea mult asteptata
Iaura, Florela, ce vesti aveti?
Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna dragutelor
am venit de la inseminare , totul a decurs bine , nu m-a durut deloc ,toata lumea ma incuraja ca e bine iar bioloaga mi-a zis chiar "mamica de 2 copilasi" . In sfarsit sunt si eu mai optimista ca de obicei nu prea sunt

anamy, mii de scuze ,am uitat sa-ti spun ca sapt. asta sunt dupa masa la servici , de aceea nu m-ai gasit acasa , sper sa vb. cat de curand,

eis , asteapta cu testul pana in z 14-16, nu te sresa de acum, succes

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

am uitat sa va spun ca mi-am facut azi un test de ovulatie si a iesit f. pozitiv , e de bine? asta nu inseamna ca o sa ov. maine?!
anaconda , nu ne mai dai vesti?

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput