Inseminare (26)
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Iaura
, eu deocamdata nu o sa mai fac IA pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Eu sunt din Craiova si medicul meu e in Bucuresti, iar o IA, dupa cum stii, presupune mai multe zile de monitorizare. Data trecuta am stat 12 zile in Bucuresti, plecata de la serviciu. Peste doua saptamani incep si sesiunea si chiar o sa fie o perioada ff incarcata pentru mine, insa probabil va mai urma o IA in aceasta vara, ramane sa vad cand.
Pup fetele
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Flore, ma bucur ca dr.ul tau te-a mai chemat la o echo, o sa vezi, duminica ne vei spune ca au crescut naravasii! Nu trece asa repede la FIV, bine zice iaura, data viitoare poti face o stimulare cu gonal. Zi-mi, te rog, a cata stimulare e asta cu clomifen??
Daca te uiti in urma la povestea mea, vei vedea ca eu in doua luni de stimulare am reactionat diferit: o luna am ovulat in z 11 (prea repede zic eu, cu endometru 5,5) iar in luna urmatoare am facut chisturi (2 la numar) pe langa care s-au mai dezvoltat inca vreo 3 foliculi (am ratat inseminarea a doua luna din cauza prapadeniilor de chisturi...) Din fericire la echo s-a vazut ca s-au spart, abia prin z 17...
Acum, ca sa-i raspund si Iaurei, ma voi apuca de gonal dar asta la ciclul urmator (azi sunt in z 7) pt ca vreau sa iau o pauza de hormonale, poate ma refac si eu ca ciclu meu vine acum la 24-26 de zile (de obicei venea la 30-32). Creierul meu optimist spune ca e posibil sa nu mai iau hormonale, ca luna asta se va intampla minunea minunilor!
Mama ce scrisoare am scris...
Pup fetele,
Felix
mari_lolutza spune:
FETELOR, vi s-a intimplat sa va intirzie ciclul in urma stimularii? Si eu si sotul am facut toate analizele premergatoare fiv, dar trebuia sa apara ieri ciclul. Testul de sarcina a iesit negativ. Am mai facut stimulare, dar ciclul a venit ceas. Nu am nici um simptom cum ca ar trebui sa apara. Nu stiu ce sa mai cred. Sint disperata. Va rog, ajutati-ma cu un raspuns.
florela30 spune:
buna, fetele. va multumesc tuturor ptr sprijin si idei. magdita,felix, stimularea am facut-o tot cu clomifen si e a treia.iaura cred ca ar fi o solutie sa incerc o stimulare mai puternica. oricum sunt foarte incurcata, nu stiu ce decizie sa iau.am inteles ca daca ma hotarasc ptr fiv de luna viitoare ar trebui sa fac inhibare din ziua 21. intrebarea mea ar fi: daca se intampla sa raman gravida pana in ziua 21 si eu sa iau pastile ptr inhibare, ar afecta sarcina?
teletin spune:
Mari Lolutza si eu ma confrunt cu aceeasi problema. In luna martie am facut inseminare in urma stimularii cu ova-mit. In luna aprilie nu am repetat procedeul deoarece aveau vacanta cei de la gynera cu pastele. Luna aceasta trebuia sa repet stimularea pt. inseminare dar nu mi-a mai venit. Trebuia sa-mi vina dupa data de 9 si uite ca suntem in 23 si nimik. Am facut dimineata un test care mi-a iesit negativ dar asistenta dr. dracea mi-a zis ca o sa-i spuna problema mea si o sa ma sune dupa amiaza sa vada ce hotarare ia dr. Poate o sa ma cheme la o eco . Parerea mea este sa faci si tu acelasi lucru adik sa-ti suni dr. la care esti deoarece el stie cel mai bine ce este de facut . Iti doresc bafta.
mari_lolutza spune:
TELETIN, eu luna asta am facut stimulare cu 7 gonal f, nu s-au dezvoltat foliculi suficient de mari si ciclul inca n-a aparut. Sa-mi spui si mie, te rog, ce-ti spune dr.
elly_me spune:
Salutare fetelor - eu am cam dat bir cu fugitii pt ca nu prea am ce sa scriu- astept sa vine rushii si sa incep stimularea cu 1cp clostilb./zi
Oricum nu cred ca o sa se intample vreo minune in urmatoarele 2 luni.
Din august voi lua o pauza mai lunaga sa-si mai revina si organismul meu
De 3 ani iau in continuu tratament- asa ca voi renunta la orice tratament.
Singurul tratament pe care as vrea sa-l fac este- stimularea cu Gonal- dar nu vrea dr.sa-midea momentan - pt ca sunt prea tanara
Oricum astept inca 2 luni sa vad ce se intampla.
Flore- nu te stresa - e bine ca ai foliculi- este posibil sa creasca mai greu.
Iaura- succes - te asteptam cu vesti bune.
Gabri-ela te asteptam cu II
Mari_Felix_Magdita-

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
florela30 spune:
buna dimineata, dragele mele. ati avut dreptate: duminica ( ziua 14 a cm )la ecografie s-a vazut un singur folicul care crescuse si avea 30 mm iar endometrul era f bun( asa mi s-a spus). doctorul a decis sa facem totusi inseminarea marti dupa amiaza.eu iar am impresia ca o sa ovulez mai devreme, mi-am facut iar testele de ovulatie care au iesit poozitive
. o sa-mi sun dr si am sa-l implor sa-mi mai faca o eco ca sa vedem daca am dreptate sau nu. ce sens ar avea sa mai fac tocmai peste 48 de ore inseminarea daca ovulul meu o ia la vale mai devreme? va pupacesc pe toate
magdita spune:
Neata fetele mele,
Florela
, tinem pumnii sa iasa cu ochisori luna asta !![]()
Iaura
, ce mai faci? Cum te simti? Tinem pumnii !
Elly, Feli, Mari, Telentin ( poate ai o surpriza cu ochisori la eco
)

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
iaura21 spune:
florela ai vazut ca se poate?
despre IA nu stiu cand ar fi mai bine s-o faci ,inainte sau dupa , suntem in aceeasi situatie ca luna trecuta : eu am facut inainte de ov. tu faci dupa ,desi dak ai test pozitiv ov . apare in max 36 de ore
pregnyl ai facut?
tu faci eco inainte de inseminare? Oricum iti doresc succes indiferent cand faci IA
magdita eu fac bine , putin stresata in asteptare, ma dor putin
atat, nu stiu cu durerile astea sunt normale
,voi aveti , mie imi apar imediat dupa ov., e drept am avut prolactina marita anul trecut si atunci erau mult mai mari (durerile)
te pup
elly daca esti tanara ( mai tanara decat noi)probabil dr. nu vrea sa te forteze de la inceput asa ca trebuie sa nu te sresezi si sa ai rabdare( desi eu am mai spus ca stiu un caz de IA la 24 de ani reusita din prima in cluj , am ingrijit BB cand s-a nascut) , deci se poate
CHILD ce faci , nu mai zici nimic?
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png