Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirela79 spune:
Florina, veverita ta este o minune. Poza cu gargarita este super.
Andicu, ce frumos doarme Filip!![]()
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
docdecap spune:
deci, da!
pentru intalnirea de 1 iunie
votam care cum putem (aoleo fetele, eu hac! cu cine votez?) si apoi in parc?
Isidora povestea ca deschid mall-ul si o sa fie si spectacole pentru copii, asta depinde daca vrem sa facem entertainment.
o declaram ziua de intalnire mamici cu burtici si tatici si copii, da' facem poate si doar mamici si/sau burtici (o mui.ereasca
)
Andicu, Filip e mortal cum doarme!! si se si odihneste?? zici ca acolo l-a ajuns vodca si a cam ramas asa...
Madaluta, nu stiu ce sfat ti-as putea da.. rabdare ??!
Gabriela, eu tot la Medgidia am nascut, cu Dr Belcin. eu am luat scutece de finet, l-am tinut in ele, imi era mai usor asa. eu am facut cezariana (loooong story) si manevrarea era mai usoara cand era asa, sarmaluta. plus ca am stat cu bb de marti pana duminica, la inceput in scutecele lor, dar avea bubite si am preferat sa-l stiu in ale mele.
oamenii acolo sunt tare draguti, si e curat (surprinzator de curat la cate tiganci nasc pe acolo...), daca ai rezerva e si mai bine.
Mocutza,
las' ca trece repede, eu iti spun ca dupa ce am nascut am si uitat cum era cand am fost gravida... pe bune, dupa 2 zile parca nu avusesem niciodata burtica...
nu mai stiu cui raspund, morfo de trim 3 am facut-o la 32 saptamani. si am mai facut una pe la 36-37, ca sa videm cum ne sade cordonul. se infasurase doar o data...
Florina, zambareata tare veveria ta!! si le stie ea deja pe toate!
a, si sa urez si public LA MULTI ANI pt. Jasmin von Denise, a facut si ea un anisor (acum vreo saptamana, e adevarat...). poze noi, ceva??
va pupic, sper sa mai revin, da' nu stiu cand.. e dupa Serban!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
madaluta spune:
florina: chiar e o scumpica micuta ta..si cate lucruri stie pt varsta ei...dar e o adevarata domnisoara de-acum..
Ar fi tare frumos sa ne vedem de 1 iunie, dar cred k peste tot( ma refer la parcurile le de joaca) va fi ful...Dar putem incerca totusi...
isidora: trebuie sa ne intalnim cumva sa iti inapoiez pompa...Nu am reusit sa ma descurc..tot la cea manuala am ramas.... Oricum multumesc mult.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mav spune:
Neatza!
Abia acum am ajuns si eu la birou, dupa ce-am fost la o cafeluta, cu sefa! Eu nu beau cafea de felul meu, dar azi chiar mi-a prins bine, ca eram moale ca o carpa in dimineata asta. Sper sa nu-i faca rau lu' bb...
Aseara am avut niste arsuri, de nu mi-a venit sa cred! Deja?! Nici nu mai stiu cum procedam cand aveam arsuri la prima sarcina...?!
Pana la urma, cred ca a venit timpul sa ajung si eu la medicul de familie (dr care n-a vrut sa ma ia in evidenta pana la 12s
), poate primesc un sfat avizat.
Oare mai exista vreo graviduta asa ca mine, sa nu fi ajuns la dr de fam. pana la 18 sapt?!![]()
Ce ziceti, credeti ca e ok pt mine sa ma apuc de scoala de soferi (emotii, stres) taman acum?
Mirela, multumesc! Asa e, bb2 e pretios pt noi! Tot ce-mi doresc acum este sa fim sanatosi! ...Si daca DD ne va trimite vreodata si bb3... o sa-l primim cu dragoste (desi nu e in plan)! Numai cu Monica vrei sa te plimbi?
Monica, pai bine, sa nu-mi dai tu un tel... sa-mi pove cum a fost cu visul si cu cadoul surpriza?![]()
Andicu, hihi, e super haios puiul tau (l-am vazut in poze aseara)! Si Seb avea si inca mai are niste pozitii de dormit, de tot hazul. De atatia ani tot zic ca o sa-i fac un album special cu pozitiile de dormit, dar nu mai apuc.
Asa ca, de acum, fii pe faza, ca o sa tot ai ocazia sa surprinzi pozitii super-haioase, sunt sigura de asta!
Alte poze nu pot sa vad de la munca... Asa ca, gata cu povestile, ma apuc si eu de treaba, deja a trecut juma de zi!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
iara eu!!
Mirela, nu te-am mai sunat sa iesim ca l-am scos ba dupa-masa, ba in masina sa-si faca mami drumurile si trebile... da' acuma, ca mai da caldura, o sa-l scot si eu mai de dimineata (desi atunci el sigur mai doarme vreo 1-2 ore si mai apuc sa mai fac si eu una-alta prin casa...)
Eris, ce mai faci, ziceai ca pleaca tati si ne vedem si noi, te tine Iannis ocupata??
deiutz, avem ceva poze de la botezul Ilincai?
roxanalucia, ce mai face bb?
asta a fost apelul de dupa-amiaza...
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mokika spune:
Prezenti si noi la apelul de dupa-amiaza
Mav - nu pot scrie in cuvinte cu cata parere de rau a trebuit sa renunt la intalnirea de vinerea trecuta..... asta-i viata! sper ca nu te-ai suparat.... ati fost niste dragute si tu si Doc care s-a oferit sa bata drumul pana la mine sa ma pescuiasca .... sper ca nu v-ati suparat ..... dar chiar nu s-a putut! o sa va explic eu cu prima ocazie, caci am avut un motiv intemeiat!
Mirela - nu am uitat ca sunt datoare la tine cu o reteta de eclere dar pur si simplu nu am mai avut timp sa o scriu .... si acum cu sesiunea.....
Angi - Pupi a crescut asa de mare ....... e barbatel deja! Si seamana cu taaaati!
Mada - este posibil ca bubitele sa-i fi aparut ca urmare a unei alergii la unul din alimentele pe care le mananci tu? Nu stiu, zic si eu!
In rest, va pup pe toate si am si eu o intrebare: este posibil ca incisivii laterali sa apara inaintea celor centrali? Theo are incisivii centrali de jos iar sus i-a aparut un incisiv lateral .... eu nu am mai auzit pana acum asa ceva ..... radeam de el si ma gandeam .... sa aiba o strungareata asa de mare? Sau eu sunt de ras?
E buna ideea cu 1 iunie ..... si apropo de City Park ..... eu am auzit ca s-ar deschide in august .... mi-a spus vanzatoarea de la Dodo Kids de pe Tomis ca ei inchid magazinul si se muta acolo ..... dar ca se va deschide dupa 1 august ca sunt mult in urma cu lucrarile de amenajare.....
Asa ca...... poate facem o maaaaaaaare intalnire de carucioare in parc!
fetele
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (8 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
ege spune:
mav,nici eu nu am ajuns inca la medicul de fam si nici nu cred ca o sa ajung f curand din cauza epidemiei de varsat de vant.eu am avut o forma f f usoara adica vreo 10-*15 bube si imi e frica sa nu iau a doua oara.prietena mea a facut de 2 ori,deci se poate.aaa si vroiam sa te intreb cand ai tu UM? cred ca o sa nastem in acelasi timp,asta daca nu nasc in Turcia
.
andicu,super pozele cu filip.imi aduc cu placere aminte de momentele cand o prindeam pe ege dormind in fel si fel de pozitii.
atat pt azi,va pupam
ege
18 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Leditia spune:
Buna fetelor.Am si eu o intrebare pt cine stie si ma poate ajuta.Unde poti face eco morfologica in Cta?
Sunt graviduta,merg la dr.Russu Elvira si am inteles de la fete ca la 12 sapt se face dublu test si eco morfologica.Apoi la 16 sapt cu TT si la 22.Am inteles ca sunt pareri pro si contra vizavi de aceste teste,ca nu mereu rezultatele sunt bune si mai pot surveni si greseli..Acum ,voi ce ma sfatuiti?
Mersi frumos.
POZE
my baby
7+
mav spune:
Neatza!
Scriu in mare graba.
Ege, data UM nu e chiar asa relevanta in cazul meu, pt ca aveam CM scurt si ovulatia f devreme. DPN a variat de la 4 nov (dupa UM) la.... 21 oct (dupa echo). Deci, cel mai probabil, voi naste la sf. lunii oct (26-31).
Voi plecati iar in Turcia? Ce frumos? Da' tu o sa poti face fata drumului cu burta mare? Daca mai ai vreo oferta pt luna iulie, cel tarziu august, sa-mi zici si mie.
Mokika, nu promit ca o sa pot, dar daca ies din cartier in dupa-amiaza asta (dupa ora 17), te sun si poate ne vedem! Stai linistita, nu m-am suparat! 

...Si
... mi-a picat fisa mai greu:
LA MULTI ANI pt. Jasmin von Denise!!!
Si toate cele bune!
Astept sa vad ce stabiliti pt 1 iunie. Noi nu ne-am hotarat inca ce vom face...
Ah... si inca n-am reusit sa vad pozele lui Pupi si ale veveritei....
si tre' s-o tai la munca...
Sa aveti o zi grozava!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)