Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 6

Delidana spune:
Carmen, frumoase poze, sa stapinesti sanatoasa aparatul si sa te bucuri de el.
Azi am fost la film, am vazut "Iron Man", a fost ok, nici prea-prea, nici foarte-foarte.
Tzuni, l-ai vazut?
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

justasmallkiss spune:
Pot sa va spun "buna dimineatza" ca e luni deja. Azi e sarbatoare si sunt libera
,daca ma trezeste Delia tot in jurul orei 6,ma impusc.
Nu am mai ajuns la gradina zoologica pt ca barbatu-meu a plecat cu Dodo la plimbare,"a parcat" la un prieten care sta la cateva scari distanta si...a uitat sa mai vina acasa,asa ca eu am facut mancarica(ciorbita de pui cu smantana si usturoi si ciolan de porc la cuptor cu pireu),am mancat precum purcelul,am culcat pitica de prânz,mi-am facut baitza si cand s-a trezit maimuta,am scos-o putin la aer in parcul de distractii.A calarit si m-am distrat copios pt ca numai gura ei se auzea,toti copilasii stateau intzepeniti,ea chiuia de fericire si radea in hohote.
Vad cam dublu de somn dar incerc sa raspund putin din urma ca sa nu ma credeti neserioasa.
Hopes,Carmen E. nu e atat de grea pe cat pare munca mea.M-am obisnuit si imi face placere sa lucrez cu bolnavii atata timp cat nu se exagereaza(ca in ultimul timp)cu orele.Eu am enumerat ce fac eu asa...in general,acum nu va ganditi ca ii am pe toti zi de zi paralizati,cu pampers sau "nebuni".In scoala am invatzat cum sa ii ridic si sa fac transferul fara sa imi solicit coloana,dar mai e cate unul care "nu vrea" sa ajute sau pur si simplu nu coopereaza si se lasa ca un bolovan si atunci simt intr-adevar dureri de spate.
In general sunt foarte de treaba si draguti pacientii si la unii imi e mai mare dragul sa merg.
Am o babuta de 2 ani de zile,la care merg in fiecare dimineata.Si-a rupt acum cativa ani mâna in 3 locuri,are o shinä metalica inauntru si nu poate misca mana aproape deloc.O ajut in fiecare zi sa se spele,imbrace,ii dau pastilele,ii iau tensiunea,ii bandajez picioarele...E atat de scumpa,in fiecare zi ma asteapta in hol sa apar si daca ajung mai tarziu pt ca trebuie uneori sa preiau cazurile mai grave de la cele care sunt in medical,cand intru pe usa rasufla usurata,zambeste si imi spune:acum m-am linistit,credeam ca ti s-a intamplat ceva..Iarna cand e f frig ma asteapta cu ceai fierbinte sa nu cumva sa racesc.
Am mai avut o femeie care avea Parkinson,in timpul saptamanii se spala la chiuveta,iar vinerea mergeam si o ajutam sa intre si sa iasa din vana pt ca era periculos sa faca lucrul asta singura,dupa care dadeam fuga la doctor luam retete si la farmacie pastilele pt saptamana urmatoare.Atat de mult m-a indragit femeia asta ca a sunat in firma si a spus ca o ora si trei sferturi cat am la ea e prea putin si sa ne mai dea ceva timp,sa nu trebuiasca sa alerg.Ei,timpul imi era mai mult decat necesar,dar ea a facut chestia asta ca sa avem jumate de ora la dispozitie dupa ce termin treaba sa bem o cafea,sa fumam o tigara impreuna si sa ii povestesc ce tâmpenii mai face fii-mea.De fiecare data cand ma vedea avea pur si simplu lacrimi in ochi.Ultima data cand am vazut-o se simtea f rau,am chemat salvarea,i-am anuntzat familia,am stans-o tare in brate si...dupa o saptamana m-a anuntzat sefa ca a murit in spital.Am plans de m-am rupt,cica nu trebuie sa pui la suflet,dar cum D-zeu sa nu plang cand era atat de dulce.
Apoi am mai avut o familie(sot si sotie)el 98 parca si ea vreo 96 de ani,dar se tineau bine,el lucra in gradina,ea facea toata treaba in casa,eu la fel mergeam pt retete,pastile,bandaje,pe ea o ajutam sa faca baie...dar dintr-o data li s-a agravat starea de sanatate si a trebuit sa ii trimit in azil pt ca nu mai erau in stare sa isi poarte de grija,ba o gaseam pe ea dimineatza cazutä,ba pe el...coaste rupte...mana rupta...si in ziua cand mi-am luat ramas bun de la ei,ea a inceput sa planga,m-a strans in brate si mi-a spus ca ii pare rau ca e asa batrana pt ca daca ar fi fost mai tânara cu vreo 20 de ani si-ar fi dorit sa ma infieze pt ca am fost pt ea ca si fiica pe care nu a avut-o.
Ar mai fi exemple,dar nu vreau sa va plictisesc.
Da am uneori si bolnavi psihic,am si din cei care sunt in pat si pana ajung inoata in pisu si kk de iti vine sa dai in hepatita,dar majoritatea sunt de treaba,oameni care au nevoie de ajutor,oameni care nu se mai descurca singuri,oameni care iti multumesc incontinu pt ca ii ajuti si se scuza de mii de ori daca le e pampersul plin si trebuiesc schimbati.E greu...dar e si usor atunci cand iti faci munca cu placere si vezi ca oamenii iti sunt recunoscatori si din putinul care il au vor sa imparta totul cu tine(o mica ciocolata,un mar,o banana)sa iti arate si ei intr-un fel ca iti sunt recunoscatori.
Tzuni,sunt sigura ca micutza ta nu o sa spuna niciodata ca are "o mami nebuna".Pt ei cu cat esti mai "nebun"cu atat e mai distractiv.O vad pe a mea cand ma prostesc sau maimutzaresc cat de fericita e si cum rade in hohote.Raspund si eu la ce ai intrebat:eu dorm in camera cu Delia,dar fiecare in patul ei.Cat a fost mica am hotarat cu tati de comun acord sa dorm cu ea pt ca era terorista rau noaptea si macar sotul sa se odihneasca pt ca dimineatza se trezea f devreme.Dupa ce a crescut am incercat sa ma mut in dormitor,da' nu mai mere...ca al meu barbat doarme si iarna cu geamul putin deschis si eu crap de frig,am incercat sa dormim cu el inchis,dormeam eu bustean si el se uita pe pereti toata noaptea ...cica nu poate sa respire...apoi el doarme de-a latul patului,ok am incercat sa dorm si eu asa dar dimineatza nu mai puteam sa ma misc de dureri de spate...Delia bea noaptea apa ca o ratza si mi-e mult mai usor sa intind mana sa ii dau apa,decat sa fac plimbari dintr-o camera in alta,asa ca..seara stam impreuna in dormitor,dar cand e vb de nani,eu fug langa piticutza mea. Oricum o sa vina cat de curand momentul sa parasesc ciubusorul nostru pt ca la un moment dat o sa ma dea ea afara din camera
dar pana atunci profit si eu sa ma odihnesc bine.
Zuzi,imi pare rau pt situatia in care esti cu...soacra ta.Sper din toata inima sa isi revina cat mai repede sa iti reintri si tu in normal.Ar trebui sa "iti pupe si picioarele" pt ceea ce faci pt ea,dar...Macar tu esti cu constiintza impacata ca ai ajutat-o la greu si ai avut grija de ea,poate vreodata va intelege ce faci pt ea si o sa iti multumeasca.
Pai pe Dodo n-as vrea sa il dau ca imi e drag,dar ce D-zeu sa fac...ca nu mai rezist nici eu, nici barbatu-meu ca am ajuns sclavii lui.Am incercat toate metodele posibile si tot face in casa.Deocamdata nu am gasit pe nimeni sa il ia.
Vikinga,nu-s nici pe departe superwomen.Pai si eu am avut de mica in casa animale(si mormoloci i-am dus la maica-mea cand eram mica
,am crezut ca-s pesti)de catei nu mai spun,adunam toate potäile de pe afara pana am disperat-o pe mama si mi-a luat un caniche sa aiba liniste,apoi si-a luat si frate-meu un pitbull,dar nu am avut probleme...era ok...plimbatul,spalatul labutzelor si periatul zilnic si la noi in casa era tot timpul curat...dar cainele asta are o problema!!!
Laura,hihih,pai fi sigura ca peste cativa ani o sa se uite al tau "golänas" dupa alt soi de pisici.Sanatate multa iti doresc.
Marilena,vazut poze cu gradina si casutza de pitic. Cum sunt degetele?
Anda,ai luat-o pe urmele lui Carmen,ma omori cu retetele tale. fata priceputa.Sa mai scri cand faci cate ceva nou ca imi salvez si eu si asa nu mai sunt in pana de idei cand am musafiri.
Diana,ce ma bucur pt tine ca piticotul e cuminte si reusesti sa te odihnesti noaptea.Nu-i iau nici un iepure Deliei,m-am lecuit...Azi mi-a zis ca nu mai vrea nici catel,nici iepure,vrea o CAPRA!!!
Rolo,ce dulce e cheliutza mica.
Carmen,ce fericiti trebuie sa fie baietzii cu asa noi achizitii.Am vazut pozele...sa nu fie de deochi,da' sa stii ca eu daca o sa mai raman vreodata insarcinata o sa imi doresc(in fiecare zi) ca bebele meu sa aiba ochisorii asa superbi ca frumusetzile tale.Sa stapâniti sanatosi camera.Tie iti doresc ,sa scapi repede de tuse si la pitici le trimit cate un pupic.
Puskin,,toate cele bune iti doresc!!!
Deliama bucur ca ti-a placut la turci.Imi doresc si eu sa fac un concediu acolo,am inteles de la mai multe persoane ca "e de vis" sa-ti petreci concediul la ei in statiuni,la mare.Aici e atat de plin de ei incat te simti ca-n Turcia
,mai ales in anumite cartiere...e lumea lor...cu magazine,restaurante specifice,baruri,discoteci.Am si eu aici aproape un magazin alimentar unde gasesc multe produse faine(tot felul de semintze,fructe uscate,rahat,zacusca).Partea proasta e vara cand nimeresc in metrou langa vreuna infasurata in "cinspe" mii de cearceafuri pe o caldura infernala...tre' sa respiri cu portia vrând-nevrând.
Mik,esti bine?
Crys,eu i-am luat Deliei anul trecut de ziua ei role dar cum a primit si bicicleta nu le-a bagat in seama.Anul asta am incercat sa o invatz sa mearga pe ele,da-i greuuuu insa nu imposibil pt ca am vazut o fetita mult mai mica decat ea si mergea singura de n-avea treaba.Acum nu stiu daca e ea impiedicata sau nu o tin "betisoarele" ca si a mea e slaba de zici ca merge in maini...bine ca-i sanatoasa.
Doina,condoleantze pt bunicul tau si tie multaaaaaaaaaaaa putere iti doresc,sa treci cu bine peste probleme.
Sabina,spor la slabit si nu dispera,incet incet o sa ajungi la kg dorite.Ai terminat cu impachetarile?Ceva rezultate?Am vazut si pozele voastre...of of ce comori ai si tu langa sufletelul tau.
Claudia,il mai am pe Dodo,dar cum saptamana trecuta am lucrat in 2 schimburi,eu am spalat dupa el dimineatza la prima ora si la pranz...in rest a prestat al meu.Azi l-a scos non stop afara numa' sa nu mai faca in casa,dar tot a facut Nu vrem sa il dam la oricine,doar asa sa scapam de el,vrem sa gasim pe cineva care sa il iubeasca si sa aiba grija de el.
Am observat ca v-ati bagat la concurs,va doresc spor la slabit tuturor si mii de scuze daca nu am raspuns la vreo intrebare...dar vad totul in ceatza.
Ultima boacana a Deliei m-a adus in asa stare incat si cand merg la toaleta strig dupa ea sa vad daca e totul ok.Are in camera o comoda destul de inalta pe care e pus TV-ul si ce s-a gândit ea zilele trecute...a deschis sertarul de jos...s-a cätzärat pe marginea lui si se balansa intr-o fericire...am intrat in camera exact in momentul cand comoda cu tot cu tv se rasturnau spre ea...am reusit sa le prind...nici nu stiu cum in disperare cu o mana comoda...cu umarul tv-ul si cu cealalta mana am tras-o pe ea de acolo.Atat de tare m-am speriat ca am inceput sa zbier ca o nebuna la ea,fara sa ma controlez.Ii multumesc lui D-zeu de atunci in fiecare zi ca am ajuns exact in momentul ala in camera ca altfel zdrobita iesea de acolo.A fost acum ceva timp un caz cand a murit un copilas pt ca s.a rasturnat un dulap pe el.Ea s-a speriat,dar nu pt ca se darama totul peste ea,ci din cauza tipetelor mele,dar eu in disperarea aia nu m-am mai putut controla.Am luat-o in brate,i-am explicat ca putea sa se loveasca tare si mami inebuneste de durere numai la gandul ca i s-ar putea intampla ceva,ok..cica a inteles,a adormit linistita la mine in brate dar nu a tinut-o mult,pt ca a doua zi in timp ce eu ii puneam cremvusti la fiert ea s-a gasit sa "escaladeze" noptiera din camera lu tac-su...asa ca mai nou sunt mai rau "ca politzaiu') cu ochii pe ea.
Fetelor,dragelor...am recuperat putin sunt cu constiintza impacata si merg la nani.Ne auzim dimineatza la cafea daca nu-mi e ocupat locul de barbatel.
V-a pup pe toate!!!
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

justasmallkiss spune:
Neatza.Acum pot sa va ofer cafelutza,ceaiul si cate o
Nu m-a trezit Delia la 6 dar la 7 a inceput sa dansese si sa tropaie prin camera. Mi-am baut cafelutza tripla si acum ii scot pe ea si pe Dodo la plimbare sa-si consume energia.
O zi buna va doresc,dragele mele.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

tlaura spune:
Buna dimineata! vad ca nu va inghesuiti la ceai si cafele! Unde sunteti? Eu m-am trezit acum o jumatate de ora; da, dar dupa ce am dormit cam 3 ore toata noaptea; al meu pui a luat si el raceala de la mine; deocamdata nu are decat nasul infundat, insa deajuns ca sa se trezeasca din ora in ora pentru ca nu poate sa respire. Acum sunt intr-o stare deplorabila! Nici Andrei nu am mai dormit de pe la 5, se tot uita la desene. ii este frica sa adoarma ca sa nu se sufoce,
justasmallkiss, m-ai impresionat cu ce ai povestit despre job-ul tau! E frumos sa lucrezi cu oameni, dar e si foarte greu.
Ce nazdravana e cea mica; trebuie supravegheata in permanenta! Bine ca nu s-a intamplat nimic! Cati ani are?

tlaura spune:
Mephala, mi-au placut mult pozele de la gradina botanica! sa stapanesti sanatoasa aparatul!
Nastad, sanatate multa puiului; e posibil sa nu ajungeti la operatie? sau e musai? Condoleante pentru bunic!
Carina, faine retete alea de 300 cal!
A fost frumos la gratar?

CRISCOSTY spune:
Neata! Ieri am fost toata ziua plecati si seara am cazut lata Dimineata am fost la cumparaturi, mi-am luat 3 perechi de pantaloni si o jacheta subtire care imi place la nebunie. Blugii nu i-am probat si rau am facut, plesnesc pe mine
dar asta ma motiveaza si mai mult sa ajung cat mai repede la 80 kg. Apoi am fost in Oraselul copiilor si la fotbal cu Dany. In rest, ma doare burta ca au venit rusii si sunt umflata ca naiba.
Eftimie ma bucur ca pana la urma te-ai bagat la concurs, ai sa vezi ca impreuna vom reusi. Pe mine concursul ma motiveaza mai mult, de aceea ma bag mereu. Succes colega
Ioana am citit tot ce ai scris si m-a impresionat si mine ce ai scris. Si eu sunt miloasa si cred ca nu este zi sa nu plang la tv cand aud de vreun caz care ma impresioneaza. Ne-am uitat si ieri dupa role dar nu am gasit, o sa mai cautam. Dany are bicicleta de 1 an si deja nu mai este incantat de ea, de asta ne-am si gandit la role, isi doreste f. mult. La anul ii vom lua o bicicleta mai mare si anul asta sa-l invatam cu rolele. Si eu am vazut multi copii de varsta sau mai mici ca Dany care alearga cu rolele de m-am speriat. Sper sa invete, vedem.
Carmen frumoase poze, sa stapanesti sanatoasa aparatul si sa faci multe poze cu el.
Nastad tin pumnii ptr. Dorulet. Condoleante ptr. moartea bunicului.
Laura sanatate tie si puiului.
Cuscra unde esti? Ce ai facut in weekend?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai reusita
Crys si Dany

gusta spune:
Neatza.
Nastad condoleante pentru bunic si eu tin pumni pentru Dorulet.
Ioana m-ai impresionat cu munca pe care o faci,banuiam ca asta ar fi ca si aici au serviciu asta dar te tradeaza cu mare scarba.Felicitarile mele.
Cuscra am mancat si m-am enervat tot weekendul asa ca am sa incep concursul grasa si pufoasa.Sa porti sanatoasa hainele.
Laura nasol cu raceala poate trece.
Violeta nu ai zis nimic de rezultatul analizelor.
Carmen frumoase poze.
Tzuni esti pe baricade la munca.
Claudia eu am pus zahar vanilat si esenta de vanilie .
Sa va zic ca sambata i-am luat copilului o piscinuta si a dat cu capul de pamantt si are un cucui si ieri ca s-a fugarit a dat din nou cu capul de marginea de jos de la usa care e din beton si are un cucui cat toata casa si vanat.Degetele sunt bine chiar le pot misca.Ieri am plans de suparare am avut socru in vizita la masa si m-am saturat de discuti inutile si tot asa si nici macar munca nu imi este recunoscuta asa ca incerc sa ma retrag in coltul meu si sa numai pun la suflet ca nu e bine.Asta e o sa vada singur cand nu o sa-l mai ajut cum o sa fie.
Carmen eu dau raport de azi ca maine incepe copilul gradi si nu stiu cand ajung la calc.Raport 60kg la cat dulce am putut baga in mine ma bucur ca e numai atata .
Azi mai apar pe seara ca aici sunt liberi si vreau sa scot copilul un pic la joaca.
Marilena si Mara Augusta

Hopes spune:
Buna dimineata la fete frumoase,
Am avut un Wk plin de plimbari dar si de munca. Al meu copil e un alintat si jumatate. Imi scoate peri albi cu fitele si miorlaielile.
Ioana e bine ca iti place ce faci asa poti sa privesti partea buna a lucrurilor la cata munca depui.
Mephala sa stapaniti sanatosi aparatul. Face poze fff misto cel putin la exterior. Eu am un canon recent luat, dar nu-s multumita de pozele de interior. Face filmele super frumoase in exterior la fel, dar la interior nu-mi plac deloc. Oricum, pupici la dolofanei tare frumos e si Teodor
Gustaaaa nu pune la inima , esti tanara frumoasa si slaba si nu te lasa trasa in jos.
Tlaura incearca modafen, si pe mine m-a pocnit raceala, si m-a pus pe picioare.
Criscosty, Delidana, HCCLARA, Tzuni, Zuzulici va pe toate
Dau raport de azi, ca vine sora'mea maine si o sa fiu pe drumuri cu ea.
65kg

carina spune:
Salutare dragutelor,
Ioana: Esti o persoana minunata.
Carmen: frumoase pozele. Ce faci azi? Pregatita de concurs?
Laura: a fost frumos la gratar ca vremea a fost faina ieri in Cluj. Carina s-a distrat si a alergat toata dupa amiaza.
Marilena: nu te mai necaji ca nu are rost. Iti doresc o zi minunata azi si bafta de maine la concurs.
Eu m-am saturat sa ma frece toata lumea la cap ca sunt prea slaba. Ma intreaba unul altul ce am, sunt bolnava, am patit ceva? Daca eu ma simt bine, ce-i freaca pe ei grija?
SI colac peste pupaza, ieri seara cand am plecat de la gratar Carina s-a pus pe plans in masina ca toti copii rad de ea ca e mica si slaba. Ne-am straduit si eu si Mihai sa o linistim si sa ii explicam ca nu conteaza ce zic ceilalti ca e important ca e ea sanatoasa si se simte bine si ca noua ne place de ea asa cum e si o iubim tare tare. Asa ma enerveaza ca sunt rautaciosi unii copii.
Meniul de azi:
2 muffins cu fulgi de ovaz si catalup (170 de cal)+ o jumate de mar (30 cal)+2 lingurite de tort de la un coleg (nu mi-a placut de aia au fost doar 2 lingurite)
piept de curcan la cuptor (150 g - 170 cal) cu legume la cuptor (vinete, zuchini si ardei) - 50 cal+ salata de rosii si castraveti (50 cal)
mamaliga cu branza si smantana (? cal)
Vaq pupic si intru mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne dragi!
am disparut tot weekend-ul pentru ca nu am avut internet acasa; am tras eu cu ochiul folosind cardul de Vodafone, dar doar am citit pe diagonala si nu am apucat sa scriu.
Azi sunt cam chiauna, m-am trezit cu migrena, care la mine se manifesta, in prima faza prin faptul ca nu vad nimic cu un ochi; acum sunt bine, m-am infundat cu medicamente, am baut apa multa si suc proaspat... Mai am si tone de treaba, mai e si luni.. of, of.
Citesc din urma si revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!