Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 16

gusta spune:
Citit.
Tzuni frumoasa Meri in poza si tu daca omu e interesat de ce sa nu te intalnesti.
Carmen ieri am rontait niste biscuiti pe seara asa ca baga bice.
Zuzulici nu am nici un plan de bataie ca momentan viata mea este o alergatura continua dar sper ca de saptamana viitoare sa las totul intr-un colt si sa imi vad de treburile mele.
Delia vazut poze si odata cu ele am vazut si Turcia.
Laura cum mai e cu raceala.
Violeta tin pumni pentru rezultat.
Anky frumos baiat in poze.
Dordia eu am slabit mult cat am alaptat dar dupa am dat in dulciiuri si am pus mai mult decat aveam cand am ramas insarcinata.
Cuscra Mara are vanat cucuiul si frumos asa ca incercam sa-l ascundem sub par ca sa nu zica astea ca i-am facut ceva.
Pup Toate fetele si acuma zic si eu bafta la concurs.
AM un pic de treaba ca am gasit niste furnici in casa asa ca nu ma intrebati ce spume am facut la guta.
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
Anda imi pare rau ca nu te pot vota.
Carmen E multa sanatate la pui.Azi cum mai este?
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Delia, ft. frumos ai povestit, , mi-au placut si pozele mult de tot. Da, apari in mai multe poze (unde e tramvaiul?, obeliscul egiptean, in fata moscheii). Probabil Tzuni s-a uitat fara ochelari,
.
Zuzilici, baietii sunt semi-raciti, din nou...
Teo e mai nasol, are febra, Iustin e cu mucii, .
Marilena, doi-trei biscuiti nu dauneaza sanatatii, .
meniul:
-ceai verde, o felie paine prajita cu activia de baut
-un mar
-ciorba de pui dreasa cu smantana, o felie paine secara
-juma de cordon bleu, doi castraveti
-o banana mica
-musli cu lapte
sunt pe aici, ma vedeti?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

tlaura spune:
I'm back!
mai intai vreau sa postez meniul meu de ieri;
D; chiftelute, cafea cu lapte
P; ciorbita de perisoare
G; o mana de migdale + un cappuccino
S; o salata mare cu rosii, castraveti, ceapa verde, salata verde + branza si calcat pe bec: scovergi (6-7 buc )
Adica, destul de multe dupa cum se vede!
Violeta, meniul tau pentru mentinre mi se pare extrem de putin! Pai daca ai vrea sa slabesti ce ai mai manca?
Delidana, frumoase poze, frumoasa povestirea! Eu nu am vizitat din Istanbul, atat cat ai vizitat tu!
Sa sti ca ceaiul lor turcesc e ceai negru, dar preparat intr-un anumit fel. Oricum, eu cand am musafiri turci, le fac ceai din acela dar preparat in mod obisnuit la noi, si e la fel la gust.
Gusta, multumesc de intrebare; e mai bine! sper ca dupa 2 luni de diferite boli, sa termin cu toate si sa pot sa-mi reiau viata!
va pup fetelor, am si azi o gramada de treaba!
dar sunt prin preajma!

hcclara spune:
'Neata!
Am vizitat Istanbulul odata cu Delia! frumos ai povestit! si te-am vazut in 2 poze!
Anda, am vrut si eu sa votez aseara, dar fiindca era tarziu si trebuia sa ma inregistrez am zis ca fac azi. iti tin insa pumnii si sper sa castigi! si acum referitor la praful de copt...nu stiu de ce, dar eu mai am o reteta si de cate ori fac praji aia mi se pare amara la gust, si de aceea sunt sigura ca praful de copt e de vina! insa eu sunt din aia sensibiloasa la mirosuri si gusturi!
Anky, mi-au placut pozele, frumosi copii ai!
Tzuni, da tie iti place domnul? lui precis o sa-i placa, asa ca nu iti fa probleme!
ma pun sa fac cate ceva pe aici, si apoi plec in oras singura sa imi cumpar ceva de incalatat de vara!
pupici si aveti grija ce mancati!

CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Eu la scarbici, e o nebunie aici, pleaca lumea pe capete. Gata, m-am decis si eu..de la 1 septembrie incep in alta parte, mai ramane sa vb cateva detalii.
Delia vazut poze, superbe. Povestea o voi citi mai tarziu.
Cuscra trece si cucuiul.
Claudia spor la cumparaturi.
Dordia pup puiutul precoce
Carmen sanatate baietilor.
[b]Carmen E ce face Edi?
Sunt chemata, revin mai tarziu si cu meniul.
Crys si Dany

oLo spune:
Eu m-am tuns! Scurt! Atat de scurt ca unii colegi nu m-au recunoscut . Acu ca tot mi-am schimbat lookul, ma apuc si de sport. Am zis! Peste juma de ora ma duc sa alerg. N-am mai alergat de peste un an de zile!
Daca nimeni nu vrea sa faca echipa cu mine, nu-i nika: concurez de una singura . Poate ies le locul II .
Meniul de ieri:
MD: lapte + o felie de paine integrala cu dulceatza legera de caise.
P: un sandwich cu somon, un cake cu lamaie si un suc de grepfruit
C: salata de rosii cu mozarella si feta. Capsuni.
Si azi sunt o grasana!!!
Tzuni, Delia: ce se intampla cu voi fetelor? nu pot sa cred ca avetzi asemenea greutatzi!! Sa datzi kg jos imediat! Auzit-ati voi? Ordin valabil pt toate fetele!

Gabrielama spune:
Buna ziua doamne dragute!
Mephala, sanatate la baieti! Pentru cel mare - la noi au functionat tare bine "ursuletii cu echinaceea" - de cand a luat, parca nu s-au mai prins racelile de ea asa de usor. Nu se pot da decat copiilor peste 3 ani, de accea spun ca's buni pentru baietelul cel mare.
Gusta, fruntea sus! O sa treaca si perioada asta mai aglomerata si o sa ai mai mult timp pentru tine si Mara.
Tzuni, lasa kg in plus! Barbatii nu prea vad diferente de 2-5 kg! Vezi ce si cum cu domnul cel nou... Si daca se impiedica de kg tale in plus, inseamna ca nu merita! Superba Meri cu ochelari!
Delidana, poze superbe! N-am ajuns niciodata la Istanbul, dar m-am plimbat acum, cu ajutorul pozelor tale, prin oras! Superbe!
Carina, am incercat sa votez, n-am reusit pana acum, dar nu ma las!
Anky, santate!
Mamica Dulce, ce fac pisicutele? Ai poze??
Salut toate celelate doamne!
Am ramas datoare cu meniu:
Ieri:
P: un cordon-bleu de pui (mic, cam jumatate de palma) cu salata de rosii
C: am fost la o petrecere de copii unde am mancat cateva bucatele de pui/somom afumat si 2 mini-tarte
Azi:
MD: 2 felii paine prajita (graham) cu cascaval/ 1 cappucino
P: 1/2 snitel de pui cu salata de rosii/ un iaurt
C: nu stiu, ma duc la coafor la 6, asa ca sper sa sar peste cina
Aseara, cand am plecat de la petrecerea de copii, stand cu mamele afara de vorba (ca babele la poarta, dupa ce statusem 2 ore inainte), copiii au facut concurs de alergat. Si Maricica mea (care este cea mai mica din grup, diferenta cea mai mica de varsta fiind de 2 ani), straduindu-se ea sa castige concursul, s-a impiedicat, a cazut, si s-a lovit destul de rau la un genunchi si la barba. Bineintes ca ne-am speriat, a plans... cand i-am mai trecut sperietura si durerea, s-a pus pe un plans si mai aprig, ca's copiii vinovati ca a cazut, pentru ca nu o lasa niciodata sa castige si ea...
Sunt asa intr-o competitie tot timpul si toti vor sa castige, sa fie primii nu conteaza la ce... si e o suparare frate daca nu-i ca ei...
Azi e acasa, in "convalescenta" dupa cazatura de ieri.
Va doresc o zi frumoasa!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzunica, apar in citeva poze, nu doar in una.
Ia sa vedem in cite ma gasesti.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Da si eu te-am vazut in mai multe poze, nu doar una. Mi-a placut cum le-ai postat (pozele) din cand in cand ne mai dadeai si cate ceva de mancare...

Multumesc c-ai reusit sa "ma iei" cu tine la Isambul.

ZIETGEIST
Zuzilici

Zuzilici spune:
Buna dimineatza motivatelor. Sunteti au ba motivate sa slabiti? Eu incer dar nu-mi prea iese.
Tzuni si eu zic sa-i dai o sansa d-lui. Zau asa ce te costa? Poate ceva timp pierdut, dar in rest o noua experienta.
Mephala sanatate multa puilor. Si Isabella e cu muci. Sper sa ramana la stadiul asta fara alte complicatii. Imi place de ea ca de cate ori e un pic racita (si nu-i dau tratament deloc) doarme mai mult si se reface. Sper sa fie asa toata viata. Va pe toti.
Marilena o zi usoara iti doresc sper sa scapi de furnici cat mai repede.
Mamicadulce bafta si tie in concurs.
Vikinga n-ai aparut aseara. Pe unde esti?
Gabrielama pupam cu drag pe Maricica si-o felicitam ca vrea sa-si depaseasca limitele. Avantajul ei e ca are concurenti superiori si deci de fiecare data o sa fie cea mai buna la categoria ei de varsta dupa ce s-a "antrenat" cu cei mai mari ca ea.
Olo sa-ti fie de bine tunsoarea. Vreo poza ceva cu noul look?
Crys felicitari pentru noul job (din sept.). Ai o oferta sigura? O zi usoara iti doresc.
Claudia spor la cumparaturi.
Laura cum te mai simti?
revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)