Bebelus ragusit?
Bebelusii pot ragusi?
Bebelina mea (3 sapt si jumatate) asa "suna" de parca ar fi ragusita sau ar avea vocea in schimbare ![]()
In rest nu are nimic. E la fel de vioaie, mananca si doarme la fel. Doar gatul are alt sunet.
Ati patit asa?
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raspunsuri
alexpa spune:
si al meu era/este ragusit, nu f tare, dar se cunoaste. Toti care veneau in vizita observau si-si dadeau cu parea, ba ca e racit, ba ca plans prea mult, la inceput imi faceam griji, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca asta e vocea lui. D-rul lui a spus ca e "barbat"
Odata era aerul cam uscat in camera si se accentuase raguseala, dar si-a revenit dupa ce am pus un prosop umed pe calorifer. nu e ceva anormal
oanab125 spune:
Ar fi mai bine sa o vada un pediatru, sa o asculte la plamani. E foarte mica.
Matei
si Ilinca 
Giana spune:
Cel mic a ragusit de vre-o 3 ori pana acum.Prima data chiar la vre-o 2 luni.Nu era racit,nu tipase/plansese...dr. a spus ca-i un virus si sa-i dau ceaiuri,supe caldute.I-a trecut de la sine dupa 3 zile!
Sanatate!
docdecap spune:
bebelusul meu a fost ragusit din maternitate, dupa a doua noapte la neonato, eu m-am gandit ca l-au lasat sa urle toata noaptea (a stat acolo 2 nopti, pt. ca am facut cezariana), efectiv nu-i mai reuseau inaltele, asa ca daca plangea prea nervos, nu se mai auzea nimic.
pediatra acasa mi-a spus ca are rosu in gat si se poate manifesta asa, dar altceva nu e (l-a ascultat la plamani). i-a trecut in vreo saptamana, alte semne nu am avut.
multa sanatate la puiut!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
lorellay spune:
Noi nu am patit asta decat acum la 3 ani...ragusit rau..da e mare..si a mers super cu Homeogene...
Dragii bebei asa mici..ce simpatici...cred ca f nervosi ca nu pot plange sa fie si auziti....
Lorellay
12+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
riana spune:
Mai bine sa-l vada un dr. Al meu, la fel, era ragusit, fara alte simptome: febra,tuse etc. L-am dus la dr si avea rosu in gat si laringita.
Raguseala este data de laringita care e ffffff periculoasa, poate deveni urgenta medicala pt ca poate da stari de sufocare, in special noaptea.
Asa ca cel mai bine si sigur e sa-l vada un medic. Mai bine duci copilul degeaba la doctor si-ti zice ca e sanatos decat sa ai alte probleme.