Bebelus ragusit?

Bebelus ragusit? | Autor: Kya

Link direct la acest mesaj

Bebelusii pot ragusi?

Bebelina mea (3 sapt si jumatate) asa "suna" de parca ar fi ragusita sau ar avea vocea in schimbare
In rest nu are nimic. E la fel de vioaie, mananca si doarme la fel. Doar gatul are alt sunet.

Ati patit asa?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

si al meu era/este ragusit, nu f tare, dar se cunoaste. Toti care veneau in vizita observau si-si dadeau cu parea, ba ca e racit, ba ca plans prea mult, la inceput imi faceam griji, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca asta e vocea lui. D-rul lui a spus ca e "barbat" Odata era aerul cam uscat in camera si se accentuase raguseala, dar si-a revenit dupa ce am pus un prosop umed pe calorifer. nu e ceva anormal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Ar fi mai bine sa o vada un pediatru, sa o asculte la plamani. E foarte mica.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Cel mic a ragusit de vre-o 3 ori pana acum.Prima data chiar la vre-o 2 luni.Nu era racit,nu tipase/plansese...dr. a spus ca-i un virus si sa-i dau ceaiuri,supe caldute.I-a trecut de la sine dupa 3 zile!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

bebelusul meu a fost ragusit din maternitate, dupa a doua noapte la neonato, eu m-am gandit ca l-au lasat sa urle toata noaptea (a stat acolo 2 nopti, pt. ca am facut cezariana), efectiv nu-i mai reuseau inaltele, asa ca daca plangea prea nervos, nu se mai auzea nimic.

pediatra acasa mi-a spus ca are rosu in gat si se poate manifesta asa, dar altceva nu e (l-a ascultat la plamani). i-a trecut in vreo saptamana, alte semne nu am avut.

multa sanatate la puiut!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Noi nu am patit asta decat acum la 3 ani...ragusit rau..da e mare..si a mers super cu Homeogene...
Dragii bebei asa mici..ce simpatici...cred ca f nervosi ca nu pot plange sa fie si auziti....

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Mai bine sa-l vada un dr. Al meu, la fel, era ragusit, fara alte simptome: febra,tuse etc. L-am dus la dr si avea rosu in gat si laringita.
Raguseala este data de laringita care e ffffff periculoasa, poate deveni urgenta medicala pt ca poate da stari de sufocare, in special noaptea.
Asa ca cel mai bine si sigur e sa-l vada un medic. Mai bine duci copilul degeaba la doctor si-ti zice ca e sanatos decat sa ai alte probleme.

Mergi la inceput