Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 4
Getutza81 spune:
Lavi, iti dai seama ca mia crescut inima !! si te gandesti ca dc nu era un omulet las fi mancat deja......Multam mult
Felicia, poi cu alcoolul stiam si eu, de aia berea o beam mai cu ghimpi, si uite ! aia cu cafa tre sa incerc si eu, nush dc gasesc paci....ca si eu exact ca tine, doar sa aibe otara de gust de cafa, si fffff mult lapte... de fapt, beau lapte cu gust de cafa slab...
Simona, nici al meu nu e prea incantat de suzeta, ba isi mai face si greata dupa ce o tipa, dar nu stiu sa iti spun dc e de silicon sa din ce e... totusi eu banuiesc ca e din silicon, acuma parca asa imi amintesc...
Mai, sa vedeti ce am facut aseara, inainte de baitza, desteapta de mine iam dat siropelele la "ursuletzul meu de plus" si dupa baitza asa la repezeala lam pus pe tati sami pregateasca din nou siropelele (sab simplex si inca unul natural mirobokant care cica da rezultate fermecate care se prepara peaici pe langa noi, la o farmacie ca alea din filmele vechi de groaza cu una bucata farmacist batran si schiop tot ca in filmele alea, si e din plante) si uite asa iam dat eu una dupa alta siropurile... bineinteles ca tati nea certat si mia scos si ochii ca numai forum am in cap... multumesc frumos, dupa ce ca nu dorm noptile, zilele nici atat, mai fac si eu ce pot, am intrat si eu o data in ultima vreme si scoate repede ochii...el dc lam trezit de 2 ori azi noapte pt 5 min, azi dimineata mia sunat tel si a venit a respins si lam intrebat cine o fost, el ca nu stie, pai uitate mai ! sa uitat si era un nr, trebuia sa vb cu tanti aia ca avea nevoie de serviciile noastre si el respinge ! , iam spus, mai era femeia aia, suno inapoi, tu ce faci ??? esti zombi ??? el ca da, bineinteles cas zombi ! atunci eu ce sa zic ????????????????? Mama lor de barbati, si se mai mira cai dau copilului de 2 ori siropul !! nu e baiu ca is terminata, adica ar fi de inteles, baiu e ca stau eu pe forum o data si numa acolo imi sta capu !!! EXACT ! Ca eu ma simt ca o cisterna care alimenteaza pompele de benzina incontinuu !!! conectata tot timpul !
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
dorinutza82 spune:
Miss, unde-s pozele lui bebe de socrate? daca-s pe contul comun, da-mi si mie un pm cu parola, pls
Dorinutza82 38+
Getutza81 spune:
Ieri mia si vomitat toata ziua... oare ca isi face greata cu bibi ???
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
cu pozele tot mam gandit, ar fi bine dc am pune toate poze pe contul comun, pe langa alea de la semnatura si care le dam asa, cu link-uri... si eu as vrea sa vad poze de bebei da unele le au la semnatura sau au dat linkul asa o data, si apoi eu nu am timp sa caut cand au postat fetele...
pozele lui bebe de anasol sunt la semnatura ei, la davidsolo5, asa imi amintesc...
felicia, voi doi sunteti niste draguti, va sta asa bine impreuna si cand ma uit la tine ti se citeste fericirea in priviri, eu cred ca tare esti fericita !! ma intreb cand o sa iti tii puiul in brate cum o sa fi ?? in extaz !!!
===============
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Doamne-ajuta, Getutza, sa-ti fie gura aurita si sa ma apuce chiar extazul cel mai mare cand il voi avea pe Daviducul in brate. Deja mi s-au inlacrimat ochii numai cand scriu, dar sa stii ca si eu si Bogdan suntem la fel, cand ne imaginam cum o sa fie cu bebe langa noi gata, ne si lacrimeaza ochii...
Fetelor care ati nascut natural si care purtati ochelari/lentile, eforturile la impins au fost asa puternice incat ati avut oarece probleme cu ochii? V-au zis doctorii ceva?
Mie acum mi s-a mai aprins un beculet: eu in 2004 m-am operat cu laser de miopie, de atunci nu am mai avut niciodata vreo problema, sunt sigura ca taieturile deja s-au vindecat, totul e minunat, vad 100%, DAR ma gandesc sa nu existe vreun risc la nastere ca eventual sa mi se desprinda naibii ceva prin ochi din cauza presiunii cu care trebuie sa impingem... Doctorul mi-a zis sa merg la un control la doctorita care m-a operat, dar e tocmai la mama naibii intr-o zona din Frankfurt unde nu ajung repede si ... mi-e lene, sincera sa fiu. Cred ca o sa dau un telefon saptamana viitoare, sa ma interesez ce zice si ea, dupa care ma decid.
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MsBB spune:
Neatza fetele!
dordia2000 ,simona, getutza - spor la mamiceala!!!!
Reallaura - distractie placuta diseara! Sa nu uiti sa ne arati si noua poze , da? Sunt sigura ca ai sa fii o nashica tare frumoasa si dulce.
Diana79 - BUN VENIT inapoi pe forum cu vesti asa bune si BUN VENIT Alysiei Maria, sa fie fericita , sanatoasa , papacioasa si kkcioasa hihihih
MissParker - sunt convinsa ca vor fi niste poze tare dragutze, ca de altfel toate pe care le ai. O sa ai o gradama de amintiri frumoase numai bune de aratat lui David cand va fi mare
anaxena - te apropii si tu cu pasi repezi de finalul odiseei, sarcina usoara in continuare si o Maria extraordinara, sanatoasa si frumoasa.Apropo, am tras cu oki-ul la pozele tale , marfa !!!! O mami tare secsoasa
puputi - bine ai revenit, poate acum daca tot ai inceput concediul o sa fii cu noi mai mult
dorinutza82 - bine ai revenit! Frumoasa semnatura , intradevar hihih se vede ca ne apropiem cu pasi repezi de minunile noastre
Simona - , sper sa rezolvi problema cat mai curand. Tare nasol e cu constipatia , ceva iaurt ai incercat?
Cum iti faci tu timp si de forum cu 2 strumfi hihihih , super-mami de baieti
Getutza - pai sa stii ca de la shaorma e posibil sa ti se fi tras toata nebunia. Eu n-am incredere de loc in produsele astea , nici naiba nu stie ce pun aia acolo. Si eu am patit asa , de 3 ori am papat shaorma si de 3 ori mi-a fost rau , voma , febra alea alea ... de atunci nu m-am mai atins si nici nu-mi mai trebuie. Au trecut vreo 5-6 ani de atunci dar si acum mirosul imi provoaca
- apropo de soti care comenteaza de aiurea , am ajuns la concluzia ( cel putin al meu ) ca face asa cand n-are nik mai bun de zis ori cand sunt depasiti de situatie si incearca si ei sa iasa cumva la suprafara aruncand vina in te miri-ce!
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
simonacip spune:
wow Miss...26-27 grd...pai la noi sunt 19 si innorat si vintulet...Vreau si eu vreme d'asta sa ies cu copilasii pe afara...Vezi ce faci cu miopia , macar intereseaza-te dc poti naste normal, macar sa fiiimpacata dpastadv...ah...inimioara e superba...la fel bluzitele tale sexy
Dorinutza, Melly, Getutza...pai mere si banane maninc, dar nu portocale care m-ar fi ajutat...Iar salata...cind am mincat in prima sapt a facut kkuta cam apos si n-am mai mincat...Iar lichide beau intr-una, apa 2-3 l...cind alaptez torn si apa in mine ca nu pot altfel, mi se face o sete...+lapte, ceai de chimen si anason...
Dar asa sunt eu mai consti de fel...plus ca iau elevit si fier luna asta, asa mi-a recomandat dr....
Eu nu prea as bea bere ca trece imediat in lapte...dar oricum stiu ca totusi asta e un mit si ca berea n-are nici o leg cu lapticul...
Fetele, merg sa fac niste pui la cuptor cu ciupercute...sper a doarma bb linistit...Sunt cu amindoi azi si am atita treaba....pupici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
"neata fetelor....
Cu toate ca am un bebe cumintel parca n-am timp de intrat pe forum ca inainte. e si tati acasa si-mi ocupa calculatorul.
Ce sa va spun fetelor....Vladutz in gral e cumintel....ii place sa stea mult la tzitzi, aidca sta vreo 40 minute la un san si 20 la celalalt. pe primul il goleste, din al doilea suge cat are pofta pana se satura.
Seara insa nu stiu cum sa ma organizez. Noi luasem hotararea sa nu-i mai dam dupa 6 sa manance, decat dupa baitza, adica la 9 si un sfert. nu stiu ce are dar pe la 7 incepe o agitatie, incepe sa urle, stie ca se apropie baia, i se face si foame (nu stiu de ce ca ziua mananca la 3-4 ore iar noaptea la 5 ore) si e un spectacol total pana la baie.
Acum ma gandesc poate are si el criza lui si sa-l las in pace, ca tre sa simtim si noi ca avem copil in casa. Ma gandesc ca daca ii dau la 7-8 seara sa manance nu ar mai dormi asa bine noaptea....In fine, ne-om echilibra noi cumva.
VReau si eu sa felicit fetele:CLEO, ALINA, JACKIE, DEEAPUI, DIANA, FELICITARI DRAGI MAMICI, SA VA TRAISCA PUIUTII!
Simona, m-ai intrebat de Galactogyl: eu am mai baut asa un pahar pe zi. Acum vad ca-i laptic din plin si parca as renunta si la paharul ala, dar parca mi-e frica. DAca se operste lapticul?
Laura, cand vei fi nasica?
Elenuca, multumesc mult pt sfaturi!
Getutza, ai grija ce papi, mai ales daca alaptezi. Si eu consider ca e o greseala sa tii un regim f strict, mai ales ca alaptam si avem nevoie de vitamine.
Dar totusi, nu m-as risca la o maioneza din shaorma si nici la legume de care spune toata lumea ca sunt interzise: varza, mazare, fasole. Multumi pt povestea cu bebeul tau! Eu inca nu l-am luat deloc in pat, nici macar cand il alaptez noaptea, stau pe un fotoliu si il pun apoi in patuz. Mi-e teama sa nu se invete cu noi ca dupa aia cred ca-i greu dezvatul.
Sper sa nu fiu o mama prea dura: seara il tin nemancat, noaptea il pun la el in patutz, suzeta nu-i dau, de leganat mai putintel asa.......
Alina cu Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
MsBB spune:
Eu ma declar iremediabil indragostita . Am avut sansa sa-mi vad dulcele nepotel de numai cateva zile hihiih m-am topit, ce dragutz si ce dulce este. Din pacate l-am vazut doar prin webcam dar am savurat fiecare pixel hihihih . Saraca vara-mea a avut parte de o nastere grea dar tare mult mi-a placut ce a zis la final , dupa ce mi-a povestit de-a fir a par cum a fost totul. A zis ca in secunda in care a vazut bebelushul a uitat TOT, durere, travaliu, sarcina TOT. A fost tare emotionant sa o aud vb asa.
Mi-a povestit cum plangea micutzul cand a fost scos, cat a fost sters , masurat/cantarit dar in momentul in care i l-au asezat pe piept a tacut , a deschis okii si a privit-o. A zis ca atunci s-a simtit MAMA , a uitat toate durerile si totul s-a transformat in MIRACOL. Mi se ridica parul pe mine acu imaginandu-mi.
Abia astept sa vina acasa micutzul sa-i fac cunostinta cu mandra mea
Gata, ca ma apuca toate alea ...
Bun ma duc sa ma gatesc , cine stie daca tot ma duc maine la spital ... un epilat, o baie nu strica.
Va si ...habar n-am cand mai intru... azi sper sa fac si o plimbare , iar maine spital ...
Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
Magnetism79 spune:
Fetele care au nascut am si eu o intrebare ,de fapt doua:
1. Cum preparati ceiaul de chimen si anason sau cu fenicul , mama naibii ca mereu le incurc, si daca ati avut cu voi in spitalk ceai cand ati nascut?
2. Daca v-ati dat cu garmastan pe sani., de fapt pe sfarcuri inainte de a naste si cam prin ce luna sa stiu si eu daca sa incep sa imi dau cu ea sau nu.
Pupici
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici