Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, exista Kushies si la noi, iti trimit link pe Mess, sa nu fie reclamamascata

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, suupeeer tare, bravo!!!!!! sunt singura azi si as incerca si eu, ma gandeam mai demult sa-l bag in cada, si eventual sa intru si eu cu el..Liviu dak ar fi nu cred ca ar avea curaj..asa a reactionat de prima data cand l-ati bagat in cada mare?..de cand ii faci baie asa?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

sovi,

Esti fantastica! Sa-ti traiasca delfinasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

cuchele lavabile, despre asta e vorba

http://www.kushiesonline.com/Kushies-Ultra-Diapers-s/1097.html

si as vrea sa aud pareri despre daca nu va suparati

si am pus si poze noi

http://good-times.webshots.com/album/563239296TVxWyV

sovi, delfinasul dulce, cu mamasa cu tot

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vazut si pozici cu baieti draguti de delphin
eu una as cumpara scutec d-asta lavabil, mi se pare superok..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LyMaria spune:

buna fetelor!

mi-a sarit inima de fericire cand am vazut ca ne-ati trecut si pe noi in lista de bebei,asta inseamna ca ati receptionat mesajele chiar daca eu am senzatia ca vorbesc singura,dar am inteles ca primele mesaje nu apar pe forum...sau mai greu...Alexia,fetita mea, s-a nascut cu 3.150 kg, 51 cm scor Apgar 10.A fost activa inca din primele clipe de viata,dupa un travaliu de 12 ore in care ,pe langa durere, ma apucase si o foame cumplita,din cauza unor probleme(nici acum nu stiu care) medicii au decis sa-mi faca cezariana ...asa incat ,cand s-a nascut prichindica mea si mi-au pus-o langa obraz,ea avea o gurita mare gata gata sa ma manace,mi-a prins barbia si o sugea cu toata puterea ,nici un gand sa-i dea drumul,numai ca de acolo nu curgea laptic....Acum dupa aproape 3 luni de viata,inca suntem o papacioasa,nu avem inca un program bine definit dar asta e nu suntem robotel.Va pup si ma bucur ca m-ati primit in clubul randunicilor! LyMaria,mama Alexiei 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LyMaria spune:

Maria, am si eu o intrebare?Tudor al tau a scapat de colici ca, pe prichindica mea inca o chinuie;pana acum au fost groaznic,au fost doua luni juma de cosmar,plangea mititica cu orele, nici sab simplexul,nici alte picaturi ,nici scutec incalzit,nimic nu o calma.Acum e ceva mai bine dar inca o mai necajeste..Tudor al tau cum a suportat sau face parte din norocosii care nu prea au avut?

LyMaria mama Alexiei (19 feb 2008)

Mergi la inceput