Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny, cuscra, nora-ta a fost norocoasa, nu a facut colici decat o noapte. dar ii dau bonisan si sab regulat. noi am fost un pic prin parcul tineretului, sa cautam cafeneaua, dar nu am gasit-o...in schimb ne-a gasit pe noi ploaia.

sa-mi explice si mie cineva unde e cafeneaua actorilor in parcul tineretului. eu stiu de terasa "la carute"...e pe undeva langa???

acum a mancat si am pus-o in leagan, unde adoarme instantaneu!

ginerele meu drag ce face, zambaceste? ma bucur ca iau trecut bubitele, poate de la pupicii lu' fii-mea...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nici cuvantul "guthrie" nu-mi spune nimic..offf ce inculta sunt! Ma apuc de googalit

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

nicol e o boala genetica, in care trebuie exclus din alimentatie orice aliment ce contine proteine. testul se face in maternitate, prin recoltarea de cateva picaturi de sange din calcai.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cat timp pot pastra laptele de la tzitzi in congelator?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amira_roxana

pozici
pozici noi

pana la 6 luni.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

pozici
pozici noi

cuscra, cafeneaua e pe partea cu sala polovalenta, cum urci dealul, in dreapta cobori in parca, la lac, pe partea aia e!
ia si citeste aici despre lapte congelat:
http://www.babycentre.co.uk/baby/breastfeeding/pumpingexpressing/storingbreastmilkexpert/
http://www.medela.it/I/it/breastfeeding/breastpumping/transport.php

asta in italiana sper sa intelegi..ies putin in curte la aer cu Mufy, e pacat de aerul curat de dupa ploaie..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gecko, multumim de urari!!!!
Ce repede a trecut o luna!!! Nu-mi vine sa cred!!I-am luat tort si lumanare, i-am cantat La multi ani!!!am poze aici: http://community.webshots.com/album/563367910foFsmg

Ce bine e cand ai timp pt tine!!! Matei a adormit si sta cu tati,asa ca eu forumuresc!!

Eu cu greutatea stau foarte prost: au mai ramas 10 kg, care s-au pozitionat exact pe fund, burta si coapse, acolo de unde se dau jos extrem de greu.

Fetele din Berceni, dati un semn!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Eu is iar stresata, cred ca pana apuca pruncii astia ai mei sa faca 18 ani eu ajung la nebuni . Sa va zic si voua care-i baiul: acu cateva zile m-au sunat de la maternitate sa vin cu Daria pentru niste teste. Am fost vineri si i-au facut testul pentru fenilcetonurie. Acuma eu stiu ca testul asta se face la iesirea din maternitate, asta insemnand ca acum i l-au repetat, nu? Acuma stresul meu e DE CE I-AU REPETAT TESTUL??? Ma tot gandesc, si nu pot sa-mi scot gandul asta din cap, ca i-o fi iesit la Daria mea pozitiv testul facut in primele zile . Offff, ca nu mai pot de stres! Numa azi mi-a picat fisa sa ma gandesc la asta! Luni merg la spital sa vad ce-mi zice, de ce i-au repetat testul, dar pana atunci mor, ca numa la asta ma gandesc de azi dimineata, ca i-o iesit testul pozitiv si astia n-au vrut sa-mi spuna pana nu obtin confirmarea de la testul repetat

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

nicol e o boala genetica, in care trebuie exclus din alimentatie orice aliment ce contine proteine. testul se face in maternitate, prin recoltarea de cateva picaturi de sange din calcai.

Vladic
Daria

Aha, deci asa se numeste...mi-a scapat denumirea asta. Asistenta de la spital mi-a spus ca dureaza o luna pana se peimesc rezultatele si doar daca nu e in regula ne anunta.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cristina stai linistita. si noi am dat sange pentru fenilcetonurie si alte astfel de boli. si cand am intrebat de rezultate...mi s-a zis ca in caz ca iese ceva voi fi contactata in 2 saptamani...si daca voi fi contactata sa stau linistita...ca de cele mai multe ori este vorba de rezultate neconcludente (prea putin sange pe hartia aia de recoltare) si ca mai trebuie recoltat inca odata ca sa dea rezultat clar. mi-a subliniat de cateva ori moasa ca daca primesc telefon sa nu ma stresez ca de fapt e un test foarte fandosit si ca daca nu respecti procedura ca la carte nu iese rezultatul. asa ca daca se intampla aici...sunt convinsa ca se intampla si in romania.
si nu ma omorati pentru continuare.

Mergi la inceput