Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 16
ccris_ccris spune:
In sfarsit, am linistit balaurul, sa vedem pentru cat timp. Bineinteles ca doarme la noi in pat Dupa ce i-am dat sa manance am lasat=o acolo cu gandul ca ma bag si eu langa ea, dar am bagat rufe la spalat, mi-am facut un dus si am intrat sa vad ce mai faceti voi.
Am vazut ca ati scris despre bubite, si bebelina mea e iritata pe fata si are bubite si la ochisori si pe nasuc si pe barbita, de la ce oare? A si se mai irita si la fundulet. Voi cu ce i-ati dat pe ai vostri?
Tuchita, nasoala faza. Pe mine m-a apucat burta intr-o zi, iar fata mea urla neconsolata si numai in brate tacea, asa ca am luat-o in brate si mi-am facut treaba, ce era sa fac?
Cat despre faza cu supararile tale, imi pare rau si te inteleg, si randunoiul meu e la fel. Uite, azi, de exemplu, ne planificasem sa mergem in Herastrau. Dar a sunat cumnata-mea intre timp (v-am zis ca soacra-mea e in spital) s-o duca la spital cu mancare pentru soacra-mea, ca nu i-a dat nimeni nimic sa manance si o asteapta pe ea si e mai comod cu masina, ajunge mai repede. Bineinteles ca n-a putut sa zica nu, desi randul lui era maine. Oricum, toata saptamana a alergat ba la spital, ba pentru cumnata-miu, deh noi avem masina. Dar nici asta nu merge cu apa. Ieri a venit ofticat ca i-a zis soacra-mea sa i-l aduca si pe Adi (frate-su)sa-l vada, ca ii e dor de el, iar cand a intrebat-o eu sa mai vin?, i-a zis: vino, ca de tine e nevoie. Deci, pe el numai cand au nevoie il cheama, sa-i duca cu masina, sa vorbeasca cu doctorul... Data trecuta cand a mai fost soacra-mea internata, Adi si cumnata-mea s-au dus la munte, ca aveau bilet!
Dar daca-i zic ceva, se supara, ca doar sunt ai lui.
Asta e, si eu vroiam sa ies azi din casa, ca mi s-a urat sau pur si simplu vroiam sa mai stea si p-acasa cu noi. Dar acasa cand vine pica lat de oboseala dupa ce a alergat o zi intreaga. In concediul asta a rezolvat problemele altora mai mult decat a stat cu mine sa ma ajute. Maica-mea vine doar in vizita (sa vada fata), ca e Viorel acasa si sa nu ne deranjeze. A vazut ca ma descurc cu fata si nu se baga. Noroc ca m-a ajutat ieri ( ca a fost Viorel plecat) si mi-a dat cu aspiratorul...
Hai ca m-am intins o gramada, dar aveam si eu un of.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
adrianadana spune:
a avut 2.700kg si 47 cm, scor agar 8, tinand cont ca s-a nascut la 37 sapt cu dubla circulara de cordon
CristinaGoji spune:
Adrianadana - sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!
Va rog multe fetelor, daca stie careva raspunsul la intrebarea mea, sa nu ma uitati!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
adrianadana spune:
la 11 sapt am avut o iminenta de avort iar apoi la triplul test mi-a iesit risc mare pentru defecte de tub neural 1 la 50
adrianadana spune:
am fost la cluj pt amniocenteza dar acolo mi s-a spus ca nu e cazul pt ca sarcina e ok
ccris_ccris spune:
Cristina, nu stiu sa-ti raspund, cei de la Medlife au zis ca, in caz de ceva, vom fi sunati de cei de la Institutul Mama si Copilul, ca, cica acolo se prelucreaza analizele.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE