Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

s-a dus si shoppinguiala pe ziua de azi...
simo, i-au disparut lui Mufy bubitele, dar apar iar altele vad..dar nu mai sunt asa multe si rosii ca alea..apar, dispar..m-am obisnuit..o fi pana la urma din cauza ca mananc eu ceva ce nu-i convine lui..
si Mufa doarme bine azi, vad, sa nu-l deochi...dar la mine nu-i o problema dak doarme si vreau sa ies cu el, il iau asa adormit, il pun in marsupiu sau carucior, se trezeste putin si adoarme la loc..dar ploua cu galeata!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai da, dar uite ca asa am vrut, sa o pun adormita in carut; si s-a trezit si a inceput sa urle, sa urle, sa urle...cand ma uit pe geam, incepea furtuna...zic, asta e, stiai tu ceva. Si urlete in continuare...asa ca i-am dat de mancare si s-a calmat, a facut si kk in timpul mesei, am lasat-o acum putin si apoi o schimb. dar ce te faci ca nu mai vrea deloc HN 25, vrea numai Humana si inca n-am incheiat tranzitia!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai si cum faci cu HN dak nu-l mai vrea printesa naty?
tuchi astea da aventuri!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nu-i mai dai si gata! Tranzitia e ca sa vezi daca nu are vreo reactie negativa la laptele nou introdus! Eu zic ca daca avea ceva rau se manifesta! Iti dai seama ca ala hipoalergenic e mai prost la gust! Poti sa incerci sa i-l dai intai pe ala!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mama ce m-a vomitat Samuel...pana in ochi i s-a dus jetul...nu stiu ce are...a vomitat de 4 ori...cu jet..si ieri si azi...ce sa FAC?!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Debridat, Simo...e sfant! De cand ii dau de 3 ori pe zi cum mi-a zis pediatrul ptiu sa nu-i fie de deochi n-a mai varsat deloc! da-i inainte de mese, ragaie-l bine, asta e...stiu cat e de oribil! Mori de mila lor.
Tuchi, exact asa m-am gandit si eu. Incep cu HN si daca nici asa nu-l vrea renunt si gata, oricum e pe terminate cutia, nu ma mai tinea pana maine.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,MULTUMESC...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

dati si voi niste comment-uri ceva aici. in albumul "minunea mea"

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stie cineva in cat timp sunt gata rezultatele de la testul pentru fenilcetonurie???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

v-am scris cele 10 msg dar -au aparut

Mergi la inceput