proceduri stomatologice in sarcina

proceduri stomatologice in sarcina | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Cand anume in sarcina se poate face anestezie in timpul procedurilor stomatologice? Dentistul meu spune ca doar in primul trimestru nu se poate. Asa este?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Eu am avut o infectie la o masea prin luna 3-a parca, dentistul mi-a retetat antibiotic, despre extractie (cu anestezie) mi-a spus sa astept pana prin luna a 7-a. Am intrebat si alti medici si mi-au dat unda verde la anestezie si extractie dupa luna a 7-a insa am asteptat intai sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Exista anestezice tolerate in sarcina. Nu mai am timp sa caut pe net, dar stiu ca pe www.kellymom.com au un tabel cu medicamentele permise in sarcina.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

In luna a 7 a de sarcina mi-am scos si eu o masea dupa 2 tratamente cu antibiotice diferite.
Am avut anestezii diferite 5 la nr(au fost necesare in cazul meu,ptr ca radacina maselei era rupta si deci simteam durere acuta pe toata gingia de jos),jumatate de ora a durat operatiunea de extragere a maselei de doi dr ptr ca anesteziile nu sunt puternice,dupa un sfert de ora daca numai putin am inceput sa-mi simt gura.Sarcina a descurs bine in continuare.Dr meu m-a linistit ca totul va fi ok.Nu s-a intamplat nimic dupa.Ba mai mult saracu bebe suferea si el cu mine ca ma durea ingrozitor maseaua,orice luam nu avea efect.
Acum depinde si tu ce vrei sa faci,daca ai infectie la masea,ai grija ca se poate extinde....eu am stat 2 sapt cu 2 trat diferite de antibiotice(nici unu nu-si facuse efectu,CURAM SI AUGMENTIN),apoi aveam dureri in ureche(de-mi puneam picaturi si vata)desi urechea era sanatoasa,puneam degeaba picaturi,durerea era de la masea.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput