Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Hihihi... ce-ti face Amira
Hi hi...ma vedeti acus ca ma duc la Cristina,sa o punem de-un club.

Serios acu...chiar nu ma stresez deloc.Are mama fata desteapta.
Nu-mi fac probleme deocamdata
*****************************************Miha papa-tot

iulia-stefy spune:
Ralu, multumesc pentru raspunsuri. Un pret la concertul Analiei Selis stii?
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
Lacramioara, concertul se tine la Onyx. se face rezervare, stai la masa, consumi si asta e..am mai fost la alte concerte acolo si se plateste un meniu minim, ceva de genul asta..adica nu poti sa iei un suc/bere si sa si asculti concertul..poti suna la nr. 0232.233.870 si sa intrebi ce si cum exact..
despre piscina-si mie mi+ar placea sa o duc pe fata, dar nu cred ca se poate pt. asa mici..desi in Buc se poate..stiu ca acolo pe lascar catargi sunt cursuri speciale pt. copilasi, dar nu stiu de la ce varsta..
Miha, succes in continuare cu papica.sunt sigura ca va merge totul de minune!
Raluca, mersi de raspuns.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
byu spune:
Buna fetelor, ce zi superba...
mi-ar place si mie sa merg la concerte dar din pacate am multe piedici.
mai fetelor, voi ce spuneti sa fac, ca eu nu-s hotarata....sa fac motul acasa (unde nu prea am loc)sau sa fac la clubul de care v-am vb cateva pagini mai in urma?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
Salutare!
Byu acum depinde de cite persoane ai invitate la mot,dar daca zici ca nu prea ai loc...eu zic sa faci in alta parte(eu nu am citi unde ai scris tu despre clubul respectiv).Auzi dar pe unde te-ai mutat?ma gindeam ca acum poate ne intilneam si noi prin cartier,metalurgie,dar daca te-ai mutat...
Acum Bia doarme dar mai tirziu o sa iesim un pic la aer prin cartier caci tati e la munca si a luat el masina si nu avem cum sa ajungem prin copou.
Va pup!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
byu spune:
Ella , ne-am mutat in ciurchi, deci ne putem vedea cand doresti tu...
casian doarme acum, dar cand se trezeste iesim afara ca nu am fost azi.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Raluca,eu zic ca cel mai bine e sa faci in alta parte decat acasa,cu atat mai mult ca nu ai loc.Mai ales daca o sa aveti invitati si copii.Eu am experienta celor 2 aniversari ale lui Robert,facute acasa si cea de-a treia facuta la RoMagic. E incomparabil...
byu spune:
da dar totusi, e motul...asta e problema mea, daca ar fi aniversarea celui de-al doilea anisor n-as mai sta pe ganduri....dar fiind motul....mmm
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Eiii...si ce daca e motul? Nu e tot o petrecere?Un eveniment in familie? ![]()
Puteti face acasa taiatul motului,cu toate datinile aferente si petrecerea in alta parte...Zic si eu...
Eu zic sa faci un exercitiu de imaginatie...
O sufragerie in care is 8-10 adulti,cu inca vreo 4-5 copii care alearga de colo colo,unul rade,unul plange,altii doi se bat pe aceeasi jucarie (si adultii calare pe ei sa-i impace),altii mai impasibili la ceea ce se intampla incearca sa manance sau sa bea ceva,in picioare ca n-ai loc pentru scaune
dar le mai intra cu noduri ca is inghiontiti de copilasii care alearga...
Eiii...asa-i ca parca e nevoie de mai mult spatiu? 
gabiarama spune:
Byu , daca iti permiti cheltuiala ,si eu iti recomand sa faci in alta parte decit acasa petrecerea .Miha are dreptate .Si unde mai pui ca a venit si caldura ...
Eu am suferit din cauza spatiului mic ca era prea mare inghesuiala .La mine daca venea inca o pereche cu un singur copil era deja suficient
.Acum insa vreau-nu vreau am mai mult spatiu decit la local ![]()
Eu am mai verificat si azi cardul si bate vintul pe acolo
Am intrebat si la banca si m-au asigurat ca nu sunt singura in aceasta situatie .