Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

CIRESE?Cu cat ati gasit kg? eu am auzit ca sunt cu 300.000 lei...enorm de mult!!!capsuni am tot mancat dar nu sunt alea ale noastre zemoase si gustoase...mda...parca as anca si eu niste cirese...de unde iau eu acum cirese?

12+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

by the way...sa nu le mancati cu samburi. Prietena mea in nebunia ei a mancat un kg de cirese cu samburi cu tot cand era in luna a opta. S-a constipat cumplit, a doua zi a nascut dar din pacate bebeul nu a rezistat decat 4 zile(baietel).A trecut mult timp de atunci iar ea si acum se acuza ca s-a intamplat din cauza ei si a cireselor mancate cu samburi . Toata lumea i-a spus ca e paranoica inclusiv dr dar ea asta crede.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

of saraca.dar nu cred ca asta a fost cauza.
vreau acasa in patdar nu pot pleca pina la 18 ora mea de aici

14+
pui mik

Mergi la inceput

ce caz trist!!!!
haideti sa nu mai vb despre intamplari triste!!! saptamana asta a fost destul de obositoare...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

cireseeeeeee vreau si eu
mai vazuse \tati inaite de paste in Dorobanti, dar erau 250 lei kg am si zis ca sunt nebuni sa ceri in jur de 100 usd pe un gk mi sa parut nesimtire grasa, dar eu de atunci ma tot gandesc la ele

si eu stau tot pana la 18

a si am vazut ca va laudati ce burtici aveti. Eu cred ca va intrec pe toate ca am o burta ca la 5 luni si o am sa ce vreo 2 ani asa ca mai dureaza pana se prinde lumea ce se ascunde acolo acum , dar am ajuns s astau si eu cu nasturele descheiat la pantaloni. Cimineata m-am masurat si aveam 98 cm chiar peste buric

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 10+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

O sa raspund in doua etape:

toriceli si loren,va tin pumnii si astept vesti de la foarte bune in sus de la echo.
maria_k, te admir foarte mult
diana, sper sa nu fie cazul de cerclaj, nu ca ar fi vorba de o interventie grea sau dureroasa ci ca ai fetita si nu ai niciun ajutor.
elilov, .......sotia careia ii moare sotul se numeste "vaduva", sotului cand ii moare sotie se numeste "vaduv", copilul caruia ii moare unul din parinte sau amandoi se numeste "orfan"....dar parintele caruia ii moare copilul nu se numeste in niciun fel.Durerea este prea mare ca sa se mai poata exprima printr-un cuvant.De data asta o sa fie bine, cu toate ca nimeni pe lumea asta nu il va inlocui pe bb Pavel, asta stiu.
Iti multumesc mult pt raspunsul cu privire la stomatolog.
onut77, cred ca atunci cand ai intrat la odisee, daca nu imi joaca memoria mie feste,erati mai multe inclusiv elilov.Stiu ca atunci ti-am facut o primire calduroasa, ma refer la mine, si mi-a fost teama sa nu se supere celelalte nou intrate.Nu stiu ce intelegi tu prin "expeditiv".Nu esti vinovata ca ai intrat mai tarziu la odiseea noastra, iar noi pana atunci am avut capitole intregi vorbite de analize si vitamine.Dar nici sa nu ai impresia ca ai intrat pe siteul vreunui madic ginecolog care sa-ti detalieze simptomatologia sau medicatia.Aici fiecare raspunde daca stie si cat stie, cand are timp, daca se simte bine si in stare."Neglijata"? "tratati fetele la fel?" Nu ne cunoastem personal decat prin intermediul unui amarat de calculator.Noi nu suntem prietene intre noi, aici doar ne sprijinim, ne spunem oful,ne impartasim experientele.Nu suntem nici psihologi.
Daca te vei supara in urma a ceea ce am scris, te rog sa te superi pe mine, pt ca ceea ce am scris am scris din punctul meu de vedere si nu am vorbit in numele tuturor.

14+

Mergi la inceput

BRIE, dar de mica disputa nu zici nimic?
pentru mine a fost o dezamagire...sincer..situatia in sine, nu MARYB
PACAT!!!nici eu nu sunt prea mult luata in seama!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Catalina2307 din punctul meu de vedere doctorul ala e imbecil si putin spus excroc iar asitenta ce sa mai spun....cretinoida . A fost cumva efortul dublu la vizualizarea sarcinii ? A folosit doua endometre , doua ecrane doua foi de observatie...Imi provoaca sila.

Ancaoradea ma bucur ca am gasit pe cineva care a luat aceeasi decizie ca si mine. Parca nu ma simt asa salbatica printre majoritatea fetelor care au decis deja sa faca TT si in caz ca se impune sa faca amnio. Ce-o vrea D-zeu !

Leeloose maresc ligamentele si oasele bazinului am inteles ca se departeaza. Si eu am avut si inca mai am dureri acolo . Nu te speria , e normal !

ginye55 draga mea traim in epoca tupeului si a jigodismului ! Imi pare rau ca a trebuit sa trewci prin asa ceva . E inadmisibil dar e real .Parerea mea romanii - in proportie majoritara - sufera de javrism incurabil.
Aceeasi atitudine am observat-o la cabinetul eco unde toata lumea inclusiv aia carora li se spune barbati stateau bine mersi pe scaune iar eu gravida in picioare. Atitudinea ala alra mi se pare cea mai eficienta . Daca poti , da-i bataie !

Brie multumesc pentru incurajari ! Revin cu mesajul despre eco .

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

toricelli saru'mana de raspuns...ma nelamurea de ce ma deranjeaza doar intr-o parte...dar tind sa cred ca altceva nu are ce sa fie...o sa iau un nospa mai incolo daca e...

pupici la toate fetele de pe forum

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Am venit de la eco dar ma pregatesc de endocrinologie. Asistenta mi-a spus sa vin - am vorbit luni la telefon - dar nu mi-a garantat ca endocrinoloaga va si veni pentru ca e plecata la un congres si nu stie daca va mai ajunge pe la cabinet.

Bebe o ok. Placenta este iserata pe peretele
posterior dar in continuare acopera colul. Colul este
lung de 40 mm si a zis ca e absolut ok aceasta
lungime. Placenta are grosimea de 25 mm iar lichidul
amniotic este in cantitate fizilogica - presupun ca
asta inseamna normala. L-am simtit pe bebe miscind miercuri seara - senzatia nu este comparabila decit vag cu altceva.

Cordonul ombilical este inserat normal la nivelul
abdomnenului lui bebe , membrele sunt armonios
dezvoltate cu cite 5 segmente , are stomc vizualizat.

Acum dupa UM ar fi 15 sapt. si 6 zile dupa cum este de
dezvoltat 16 sapt. si 1 zi. DPN s-a modificat la
25.10.2008
- coincide si cu calculele mele.

Sexul a spus ca nu poate sa il vizualizeze pentru ca
bebe statea cu piciorele incrucisate - mi l-a si
aratat , parca era yoghin. Mi-a mai dat si alte
masuratori - e o lista intreaga , dar nu are sens sa
le expun pe toate ci poate doar BCF - 146. Pe la ora
19 merg cu CD sa imi inregistreze spectacolul.

Problema este ca aceasta eco nu mi-a facut-o
ginecoloaga mea
pt. ca : dupa ce am ajuns la cabinet ,
in prag a aparut asistenta care m-a anuntat ca
geneticianul la care dna. doctor mi-a recomandat sa
fac analizele este plecat la un congres si prin urmare
nu facem astazi masuratorile. Cum eu vroiam sa stiu si
ce mai face bebe , am mers la un alt cabinet cu dotat
cu un eco la fel de performant si cu gineca ok.

Cit priveste TT m-am decis sa nu il fac. Trebuie sa
imi ascult intuitia - pina si sortii vad ca sunt
impotriva. Cine stie , in toate e un plan.

Cam atit . E bine cind e bine ! Sper ca si Loren sa vina cu vesti bune .

Toriceli 15+

Mergi la inceput