Gravidute si mamici de Cluj- 77
Raspunsuri - Pagina 9
antoni spune:
magdutza-
Lore-vai tu, eu sunt tare pesimista dupa patania mea si a altora cat am vazut.cu cine naste?spune-i sa insiste, chiar si daca face teatru mai mult decat suporta. adica sa mearga si sa zica ca e gata, ii este rau de durere, ca ea nu mai poate.de ce nu-i da pt dilatare ceva?cand eu am nascut era una care nu s-a dilatat si i-au dat, sincer nu mai stiu ce se da care a ajutat-o si in 2 ore a inceput sa se dilate calumea.vai ce mila mi-e de saraca. nu va mai avea energie cand va trebui de nimic(adica la expulzie).i-a dat la medic?poate fi asta?vai tu, sa insiste ca ea nu mai poate!
Ioana13 spune:
Meli poate ridica pe bb din ziua a 3-a. Ca si eu am crezut ca nu pot si le tot rugam pe mamicile din salon sa mi-l mute, si cind a venit dr a zis ca linistita sa il iau in brate. Si nu am patit nimic. Primele 2 zile trebe sa stai la pat, dar dupa aia se poate ridica, mai greu la inceput, dar cu cit mai repede cu atit se recupereaza mai repede.
Lore saracuta... trebe sa aiba la 5 minute contractii, zic dr ca sa fie considerate cele adevarate, si pe mine numai la intervalul asta m-au dus in sala de nasteri. Mie mi-au dat si pt dilatatie si tot nu m-am dilatat... nu ii da pt ca alea o fac sa o doara si mai tare. I s-au rupt membranele?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
CristinaGoji spune:
Saraca Dana! Tre's-o doara rau. Si eu am avut travaliu fals inainte sa nasc si tare nasol a fost, n-am dormit toata noaptea cu contractii la 5 minute. Si eu zic ca si Meli, sa mearga la dr sa-i spuna ca nu mai poate de durere si sa-i dea ceva. Eu stiu ca nicisa stai atata in travaliu fals nu-i bine, nu-i bine pentru bebe.
Magdutza - aici sunt poze cu copilasii mei.
Daria e cu 3 saptamani mai mica decat Victoras si abia astept s-o vad si pe ea mai maricica.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
antoni spune:
Ioana-mersi mult, ei ii este frica efectiv de durere, ca s-o n-o doara atat de tare sa nu faca fata. dar daca ziceti ca e ok, si si voi ati fost la fel, atunci ma gandesc ca e ok. in spital cat te tine cu cezariana?
Lore-si eu asa stiu ca nu e bine cu contractii sa stea mult, e hipooxigenare pt bebe.
redai spune:
AM vorbit iar cu Dana la tel.Medicul ei este Spranjean.Eu nu stiu cum naiba e cu travaliu asta fals.A fost aseara la el,dimineata, medicul era de garda.De inteles se intelege foarte bine cu el.Membranele nu i s-au rupt.A eliminat numai dopul.In disperare a fugit si pana la Nanu pentru o monitoprizare.I-a facut doppler,si nu mai stiu cate , la placenta ceva si a zis ca e foarte bine copilul. Dar daca pana maine seara nu s eintampla nimik trebuie facut ceva.Sa tina legatura cu medicul ei.E rupta deja .Azi noapte nu a dormit deloc din cauza durerilor.A reusit azi numai 2 ore.E disperata deja.Dar amandoi medicii au zis ca trebuie sa astepte.Sa speram ca trece cu bine.Cand mai vb cu ea o sa va mai spun.Meli sa stii ca la dr i-a dat, chiar se intelege bine cu el.Cristina a nascut cu el si stie ca e un doctor ok.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Victo spune:
fetelor, nu stiti la metro au borcanase hipp?eu nu am mai fost de mult la mag asta, pt ca tre sa iei la bax..tre sa platesti cu cash..
lore..ii tinem pumnii prietenei tale sa reuseasca sa nasca odata!!!..DE CE NU-I FACE ceza..decat sa se chinuie atata..cum zice si meli..va fi saraca asa de obosita la final..ufffffffff...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
CristinaGoji spune:
Lore - ii tin pumnii Danei sa nasca usor si cu bine! Intr-adevar eu am nascut cu acelasi dr. pe amandoi copiii mei, si a fost super ok dr. Acuma eu nu stiu ce sa zic, travaliul fals e naspa tare, e la fel ca si unul adevarat, doar ca lipseste dilatarea, colul e inchis si rigid, asa ca nu prea ajuta nici o pastila de dilatare, astea i-ar provoca contractii mai dureroase, mai dese, dar ineficiente. Cezariana eu zic ca e in ultima instanta. Si eu am vrut cezariana acuma, la a doua nastere, pentru ca-mi era frica tare de nastere, dar acuma sunt bucuroasa ca am nascut natural totusi. Dupa 2 ore de la nastere deja ma plimbam prin curte, recuperarea e chiar mai usoara dupa o nastere naturala. Ce sa zic, ma rog sa se termine totul cu bine.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
antoni spune:
seara buna de la mine, ca piti e in lumea viselor demult!
Victo-eu nu stiu daca este la metro,red ca de vreo 2 ani n-am mai fost pe acolo.dar sigur este la Cora,Carrefour.
Lore-cand am nascut,au adus o mamica care la fel a patit ca si prietena ta Dana,si saraca,era traumatizata,efectiv o zi dupa numai gemea si a zis ca are cosmaruri ca in viata ei n-ar mai naste odata.nu s-a dus sa vada copilul in prima zi si le-a rugat pe asistente sa-l tina ca ea nu poate sa faca fata.dupa a 2-a zi era mai ok,noi credeam deja ca nici nu vrea copilul.deci crede-ma ca e tare nasol.incearca pe cat posibil s-o incurajezi,dar saraca deja e epuizata.nu cu Spranjan a nascut si Alex?si nu era multumita?poate gresesc,imi cer scuze.chiar,de ce nu o baga in cezariana?eu nu mai inteleg nimic din chestiile astea.imi pare sincer tare rau pt ea,Doamne da sa scape odata,va fi tare rupta la sfarsit saraca.sa ne tii la curent.
va doresc o noapte usoara tuturor!
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
da, meli stiu ca sunt si la cora si carrefour..dar nu gasesc ce vreau eu..nu aprovizioneaza ca lumea..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
buna seara fetelor, ce faceti voi???
lore multa putere si rabdare prietenei tale, saraca grele momente pacat k numai la noi in romania se intampla asa ceva, deoarece dincolo e cu totul altfel, asta e suportam consecintele, sper sa treaca cu bine peste aceste clipe dificile, multi pupiki si incurajari din partea noastra
am intrat fetelor sa va pun poze cu ziua lui Dragos de vineri cu bb si sambata cu familia, sunt super obosita cu toate k am mai avut si ajutoare la sfarsit.
ziua lui Dargos, 1 anisor
va doresc o noapte linistita
Baita lui Dragos
POZE NOI(9 mai 2007)
varsta lui Dragos