Gravidute si mamici de Cluj- 77

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noapte buna, somnic usor, sa aveti o noapte usoara!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Meli, iti tin si eu pumnii si eu sunt dezamagita de noul look al sanilor mei, dar astept sa vad cum va fi dupa alaptat...
Fetelor, se trateaza din nou fara clor apa de la Aquina, cine vrea sa vina la o baie :)?
Bex, felicitari pt Carinuta papacioasa, sa o tina tot asa. Eu am inceput sa-i dau un pic de suc de mar la Andrei, azi incerc si cu morcov. Si ar trebui sa ma apuc de gatit pt mine la modul serios, ca tot prostii mananc si in curand o sa uit cum se face mancarea

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!saru'mana de Nico! Ce-as veni si eu cu Vlad la o baitza buna! Da ce ma fac cu Daria??? Sincer fetelor, cel mai greu in treaba asta cu 2 bebei mi se pare organizarea timpului , asta pe langa lipsa acuta de somn

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, in sfarsit prind si eu cafelele matinala ala lui Nico si ale Cristinutei
Nico, succes cu papica.
Meli, succes!
Oana, cred ca am scris mai sus, e spanac fiert fara sare, fara nimic, cu ceva laptic de-al ei gata preparat si o bucatica de piept de pui, mixate toate.Spor si voua la papica. Azi o sa fac spanac cu galbenus.

Eu asta am gsit ca fiind o variana buna, cel putin 2 zile consecutiv ii dau acelasi aliment sa se poata obisnui si amestec cel nou cu unul deja cunoscut ( de ex. luni: morcov cu piepet de pui, marti spanac cu piept de pui, azi spanc cu galbenus, prcatic saptamana asta au apartut pipetul de pui si spancaul, azi galbenusul va fi)
Pisi inca doarme, eu cica o sa mai citsc ceva acum de dimineta. Sa vedeti ieri in parc, tocmai de ziua ei ce curtata a fost pitica. Era si Dariuta Andreei in zona, dar ea era ocupata cu papica, asa ca frumuselul de Luca a fost interesat de pisi. Uite asa dragii mei Patrick, David, Alvaro si alti printisori sa stiti ca uite una e vorba, alta e fapta;) am si dovada.

http://www.youtube.com/watch?v=xqDJ7OdQnyE

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

buna dimineata si de la mine!

piti e la buni, doarme fata inca, eu nu stiu cum doarme intotdeauna mai mult in alta parte. E, ata ete,foarte bine.

Bex-Am vazut-o pe pisi, hihi, e o mare domnisoara deja, vai, cat a crescut!!!!!Si vad ca nu se lasa fata fermecata din una-doua,hihi.

Nico-si eu vreauuuuu, poate peste cateva saptamani cand imi voi reveni, o duc si eu pe piti, poate vom organiza o baita cu bebeii.Yuhuuuuu!

Cristina-vai scumpa, saraca de tine,bravo tie mami, eu nu stiu cum m-as descurca, nici asa nu-mi pot organiza timpul cu unul.

Ma duc sa mai fac una-alta, mai pove. Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Meli , mult succes, sa iasa asa cum iti doresti. Si eu as avea nevoie, i-am spus sotului sa inceapa sa stranga bani(desi nu cred ca o voi face niciodata, mi-e frica...)

Bineinteles ca am avut o jumatate de noapte alba...domnisoara mea s-a trezit pe la 1, s-a ridicat in fundulet in patutul ei si a inceput sa arate cu degetul spre niste lumini de la calculator(care stau permanent deschise). Si vorbea cu ele, si mai zicea "uite", aratand spre lumini.Am adus-o in patul nostru si atata s-a foit pana a adormit, cand pe burta, cand pe spate, cand vroia s-o zbughesca spre jucarii si nu o lasam...ce mai, a fost de-a dreptul odihnitor.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cand mergi la spital, Meli?

Co - sa-ti fie de bine cafeluta. Mey da ce curtata e Carinuta

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

Meli, bafta!

Adriana, poate prinzi in timpul zilei un pic de somnic!

Felicitari bebelusilor papaciosi! Noi mai asteptam, ne-a zis dr sa continuam cu laptele praf pina la 5-6 luni.

Nico, zi-mi si mie ce preturi au cei de la Aquina. As vrea abonament, dimineata...

Acum ne-am intors de la dr, avem 8010 gr, 67 cm lungime. in rest, f armonios dezvoltat si totul e ok. a pus 2 kg si 6 cm in ultimele doua luni. asteptam sf de luna ca sa facem si vaccinul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Cristina-la 12 trebe sa fiu acolo, pe la 4 ma opereaza.

nu deschideti capitol nou?

mami_alexia-imi pare rau de noaptea alba, e tare nasol. Avea gacica chef de pove?Nu s-a obo destul in cursul zilei?Vai, da cata energie pot sa aiba.Cateodata mi-e greu si s-o urmaresc cu ochii, hihi, cate ture face.am inbatranit

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Eu incet va las, ma duc sa-mi termin bagajul si plec.Va pupic pe toate, va doresc sa aveti parte de multa soare si veselie, bebei papaciosi si dormiciosi,hihi.Va scriu vineri cand vin acasa!Mersi de incurajarifoarte mult conteaza!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput