Gravidute si mamici de Cluj- 77
Raspunsuri - Pagina 2
dpop spune:
la multi anii dragos!!
meli draga nu pot decat sa te incurajez. va fi totul bine! imi pare tare rau de incercarile prin care treci. stiu ca e ff greu cu tatal tau, nu exista oare ceva sanatorii private? trebuie sa fie pe undeva prin tara.
velena, si irina a picat tot asa, cu scoica cu tot, si inca de pe pat, dar nu a avut nimic, doar a plans atunci un pic.
alex, eu stiu ca mierea nu se da pana la 1 an finca e risc sa aiba cred toxina botulinica sau asa ceva... d'apoi si noi am mancat miere cand eram asa mici...
despre irina am de declarat ca e o minune, cumintica, desteapta, sta in fund de cateva saptamani, povesteste de numa de cateva zile, da-da-da, a zis si ma-ma de vreo 2 ori, dar stiti voi ca accidental, nu stie ea ce zice
. cu diversificarea - greu, nu-i place nimic la gust, ii dau supa-crema (mai mult supa decat crema) cam 50 ml cred. nu face ea figuri, adica deschide gura la primele 5 lingurite, dup-aia cu povesti etc mai papa, pana la un moment dat cand face cu limbuta ca si cum are reflexul ala dinainte sa vomiti, si atunci ma opresc. oricum, 50 ml a fost cel mai mult cat a mancat pana acum! in supa am pus morcov, dovlecel si f putina telina.
si eu cu probleme, am fost la medicala 3, am vrut un consult. am avut trimitere de la dr de familie si m-au programat peste o luna!!! (asta luna trecuta) am fost ieri la consult, si efectiv mi-a venit sa plang de suparare! s-au comportat ff urat, nici n-a stat sa asculte problemele mele, pentru asta am asteptat o luna intreaga? apoi au zis ca trebe un ecograf, dar numa cu plata, ca fara plata au loc in iulie, cu programare!!! si ca de fapt tre sa fac colonoscopie, dar pt aia trebe sa ma interneze. poi cum sa ma internez cand am bebelus acasa care are nevoie non stop de ingrijire? sunt ff suparata pe sistemul medical, foarte! hoti si nemernici! in fine, acuma tre sa merg in privat undeva, dar unde? stiti voi ceva dr gastro-entero?
mami de irina
Victo spune:
mamicilor, cam de pe la ce varsta se poate pune verdeata in supa- crema? ma gandesc la patrunjel proaspat..ori si asta e cu alergii si alte cele..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Salutare! Mi-am terminat cercetarea de marketing, am predat-o am scapat de-o grija...dar nu ma bucur prea tare ca vin altele, repede, repede..
Meli, un
si o
. Stiu cum e sa fi depasit de situatie..si ziceai ca in loc sa lecturezi ai sta sa te joci cu Timea...parca mi-ai luat gandurile...cateodata cedez emotional cand vad ca trebuie sa stau in fata calculatorului sa lucrez sau am de invatat si nu ii pot acorda Alexiei toata atentia de care are nevoie.Ma consolez insa cu ideea ca o sa treaca toate...![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
adriana tu in ce an esti? dar acum parca se fac numa 3 ani, nu?
magda, medicina a ramas tot de 6 ani?
kitzy spune:
Andreea are dreptate Victo ![]()
Imediat o sa o iei si tu razna de nesomn, ca eu acuma as putea dormi si in picioare la cata oboseala am acumulat.
Spor la facut camera lui bb, sa ne pui poze.
Fetelor Diana are niste bubite mici rosii pe obraji. Oare de la ce?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by Victo
adriana tu in ce an esti? dar acum parca se fac numa 3 ani, nu?
magda, medicina a ramas tot de 6 ani?
Da, Paula, 3 ani dar sunt de-abia in anul 2. Si dupa aceea masterul inca 2 ani.

MAMI(Adriana) &
Victo spune:
adriana, pai e obligatoriu acum masterul?
kitzy..le mai ies la astia micii piticii tot felul d ebubite..numa s anu fie pre urate..purulente..altfel..trec ele..nu imbacsi fata cu creme..spala cu apa fiarta sau cu ce o spei tu pe fata..si va fi ok
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by Victo
adriana, pai e obligatoriu acum masterul?
Nu te obliga nimeni sa faci masterul dar peste tot se cere asa ca...trebuie facut si ala.
MAMI(Adriana) &
eladea2005 spune:
revin cu pozele...
nu am pus linkul care trebuia, scuze...![]()
pupici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
velenamaria spune:
MAGDA..VICTO..noi am fost cu Edi la D. Serban si ea mi-a spus ca nu-i ies bine transaminazele..ceva la ficat..si trebuie sa mergem din nou la analiza spre sfarsitul lunii. acuma nu stiu cum sa ma duc cu el la alt doctor dar in acelsi spital( daca am inteles bine e vorba tot de pedi 2). si oricum eu sper sa fie bine si sa nu fie nevoie ...dar poate ei doctorii colaboreaza intre ei..nu? cam ametit mesajul meu..hi hi..dar nu am timp de reformulare..sper sa se inteleaga ..edi nu ma lasa sa gandesc,hi.hi.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni